آیا برای مشکل اعصابم درمانی هست؟ با سلام و احترام در صورتیکه طبق تشخیص متخصص محترم درمانگرتان، تشدید علایم جسمی شما با مسایل روانشناختی مرتبط میباشد، نیاز به درمان در جهت کنترل مواد روانشناختی نیز وجود دارد که داروی سرترالین نیز داروی موثری میباشد.در صورت بروز عوارض جسمی که در مصرف تمام داروها احتمال وقوع وجود دارد، توصیه میکنم که مورد را با ایشان مطرح نمایید تا توصیه های درمانی یا تشخیصی را اعمال گردد.البته در بعضی موارد رواندرمانی نیز میتواند با یا بدون درمان دارویی در بهبود علایم موثر باشد.. سلام به شما. در بیماری های مزمن ابتلا به اختلالات روانپزشکی همچون افسردگی شیوع بالایی دارد که می تواند باعث ایجاد مشکل در روند درمان و تشدید علائم گردد. با توجه به نظر پزشک معالج تان لازم است بررسی دقیق تری از وضعیت علائم شما توسط متخصص روانپزشکی صورت گیرد تا در صورت نیاز به درمان، داروی دیگری جایگزین سرترالین شود که سازگاری لازم را با شما داشته باشد..

اعصابم , مهر

از مهر سال ۹۴ متوجه نارسایی قلبیم شدم که با ef۱۰ که دچار امبولی ریه و لخته قلب شدم و یکماه ccuبیمارستان رجایی بستری بودم و تا امروز تحت درمان قرار دارم با اینکه به لحاظ بیماری پیشرفت داشتم و الان به ef ۲۵ رسیدم ولی بشدت به لحاظ روانی دچار مشکل هستم و هر چندوقتی دچار آریتمی یا pvc پیوسته میشم و دکتر معالجم امین هست مشکل اصلی منو در اعصاب می بینه از اینرو قرص سرترالین برای من تجویز کرد که دچار تپش قلب شدید شدم ادامه ندادم با توجه به مشکلات ذکر شده
آیا راهکاری درمانی وجود دارد؟؟؟؟

2
0

آیا برای مشکل اعصابم درمانی هست؟ اعصابم , مهربا سلام و احترام در صورتیکه طبق تشخیص متخصص محترم درمانگرتان، تشدید علایم جسمی شما با مسایل روانشناختی مرتبط میباشد، نیاز به درمان در جهت کنترل مواد روانشناختی نیز وجود دارد که داروی سرترالین نیز داروی موثری میباشد.در صورت بروز عوارض جسمی که در مصرف تمام داروها احتمال وقوع وجود دارد، توصیه میکنم که مورد را با ایشان مطرح نمایید تا توصیه های درمانی یا تشخیصی را اعمال گردد.البته در بعضی موارد رواندرمانی نیز میتواند با یا بدون درمان دارویی در بهبود علایم موثر باشد.

0

آیا برای مشکل اعصابم درمانی هست؟ اعصابم , مهرسلام به شما. در بیماری های مزمن ابتلا به اختلالات روانپزشکی همچون افسردگی شیوع بالایی دارد که می تواند باعث ایجاد مشکل در روند درمان و تشدید علائم گردد. با توجه به نظر پزشک معالج تان لازم است بررسی دقیق تری از وضعیت علائم شما توسط متخصص روانپزشکی صورت گیرد تا در صورت نیاز به درمان، داروی دیگری جایگزین سرترالین شود که سازگاری لازم را با شما داشته باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

نارسایی قلبی در دوران گذشته بافتهای عضلانی قلب شما صدمه دیده‌اند که منجر به کاهش عملکرد عضلانی قلب و علائمی چون خستگی، تنگی نفس و آریتمی می‌شود. افزایش درصد کندی عضلانی قلب (EF) نشانگر بهبود عملکرد قلب است. اما اضطراب و تنش روانی می‌تواند بر عملکرد قلب تأثیر منفی بگذارد. بهتر است با متخصص اعصاب و اندام‌های حرکتی مشورت کنید تا راهکارهایی برای کنترل استرس و اضطراب دریافت کنید. همچنین، همکاری با یک روان‌شناس نیز می‌تواند در بهبود وضعیت روانی شما مؤثر باشد. برای ادامه‌ی درمان نارسایی قلبی و آریتمی‌ها بهتر است به راهنمایی پزشک خود عمل کنید و از داروها به دقت مصرف نمایید.