علت لکنت زبان کودک چیست؟

سلام وفتتون بخیر،خواهرم یه سه چهار ماه دیگه ای ۵سالش میشه از قبل کامل درست حرف میزد و مشکلی نداشت ولی الان یه سه چهار هفته هست که وقتی میخواد حرفی بزنه کشش میده و بعد یهو میگه و همینطور حرفی رو که میخواد بزنه چندبار تکرار میکنه حالت لکنت داره درحالی که قبلا اینجور نبود میشه علتش رو بگید و راهنمایی کنید چکار کنیم،ممنو

0

سلام وقت بخیر، نگران نباشید اغلب موارد لکنت هایی که تو این سن شروع میشه رفع میشه ولی باید ارزیابی بشه حتما و در صورت لزوم زودتر درمان شروع بشه،،در اسرع وقت به روانپزشک فوق تخصص کودک مراجعه کنید.

دکتر متینا پورقاسم

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر متینا پورقاسم
0

باسلام، لکنت زبان می تواند به طور ارثی به فرد منتقل شود، وباموارد استرس زا خود رانشان دهد یا تشدید یابد. لازم است توسط روانپزشک ارزیابی شوند ودرصورت لزوم دارو درمانی وگفتاردرمانی انجام شود.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

با سلام نیاز به بررسی بیشتری توسط روانپزشک کودک می باشد، تا اقدامات لازم درمانی انجام گیرد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام بهتره برای ارزیابی بیشتر به روانشناس مراجعه کنن.در درمان لکنت هر چه زودتر اقدام کنید درمان موفق تر و سریع تره.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

باتوجه به اینکه تا به حالا مشکلی در صحبت کردن نداشته بهتر است از نظر اضطراب، استرس یا اینکه با این رفتار بیشتر مورد توجه می گیرد یا نه بررسی شود. اگر ادامه پیدا کرد حتما به فوق تخصص مغز واعصاب کودک و گفتار درمان مراجعه داشته باشید.

دکتر فرزانه حاجی زاده

دکترای تخصصی روانشناسی
دکتر فرزانه حاجی زاده
0

سلام : علت و چرایی این رفتار باید بررسی گردد و علی رغم عادی بودن این رفتار در دوره رشد ، چنانچه عواملی همچون ترس و تنش عامل بوجود آمدنش باشد باید حتما توسط متخصص کودک و نوجوان معاینه شود.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
0

سلام روز بخیر معمولا علت لکنت هایی زبانی که به یکباره اتفاق می افتد بیشتر از اضطراب هست و عوامل اضطرابی و فشار های روانی که بر اثر یک مسیله به کودک وارد شده باعث لکنت میشود که باید در این زمینه بیشتر بررسی صورت بگیرد و در صورت نیاز به روانشناس کودک مراجعه نمایید مهرشاد محمدی روانشناس کودک

مرکز مشاوره روانشناختی کاغذ سپید

سیدمحمد مومنی ، روانشناس بالینی
مرکز مشاوره روانشناختی کاغذ سپید
0

با سلام و وقت بخیر. با متخصص روانپزشکی کودکان هم مشورت داشته باشید اما درمان ترجیحی اصلاح روشهای تنفس؛ کاهش استرس و بهره گیری از گفتار درمانی است. کلینیک گفتاردرمانی زیر بصورت تخصصی در حوزه لکنت فعالیت دارد. کلینیک گفتار درمانی فرهمندپور 88022850 کتاب راز لکنت زبان (نوشته فرهمندپور از نسل نواندیش) به عنوان منبع خودیاری و مراجعه به گفتاردرمانگر پیشنهاد میگردد.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

سلام به شما. معمولا در لکنت یک زمینه اضطرابی و گاه یک عامل تنش زای اخیر نقش دارند. این عامل می بایست شناسایی و کنترل شود. محیط خانواده می بایست آرام و امن و دور از تنش باشد. در طی بازی و نقاشی فرصت مناسبی است که کودک نگرانی های خود را بیان نماید. در کنار این موارد همه اعضای خانواده باید سبک گفتارشان را تغییر دهند. به نحوی که کاملا شمرده و آرام صحبت کنید و بدون شتاب. این باعث می شود که کودک تان نیز این نوع صبحت کردن را الگوبرداری کند و از عجله بپرهیزد. در صورتی که این موارد نتیجه بخش نبود لازم است به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودک مراجعه شود و در کنار آن گفتاردرمانی نیز موثر خواهد بود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام با توجه به شرایط فوق توصیه می کنم توسط روانپزشک کودک ویزیت شوند.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد