لکنت زبان - من پسربیستوشش سالمه متاهلم مشکل لکنت زبان دارم ازنه سالگی اینجوری؟

سلام من پسربیستوشش سالمه متاهلم مشکل لکنت زبان دارم ازنه سالگی اینجوری شدم بخاطراینکه رفتم سریک جنازه که خودشوحلق اویزکرده بودومشکلات خانوادگی شدیدی داشتم که کم کم مشکل لکنت زبان گرفتم خیلی خجالت میکشم عصاب خوردی وتحقیر.تمسخرایادرمان قطعی داره بهتربشم یانه این نسخه دکترمه که این قرص هاروبرام نوشته ولی من شاگردم توخیاطی خواب اورن احساس خستگی ودردعظلانیم دارم نمیتونم ادامه بدم اخه ازم قبول نمیکنن تومغازه اینجوری باشم لطفاراهنمایم کنید. اقای دکتر چطور خیلی برام معذل بزرگی شده

0

سلام. مسلما میتوان اقداماتی در جهت بهبود این وضعیت انجام داد

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

سلام ، اگر تا نه سالگی مشکل لکنت زبان نداشته اید ، و بعدا این ناراحتی برای شما اتفاق افتاده ، اصولا با روان درمانی خوب و صحیح باید ناراحتی شما برطرف شود. با تشکر دکتر داود آذرنگی متخصص مغز و اعصاب

کلینیک تخصصی ذهن برتر ایرانیان

تخصصی مغز و اعصاب و رواندکتر داود آذرنگی - متخصص مغز و اعصاب-...
کلینیک تخصصی ذهن برتر ایرانیان
0

باسلام برای درمان اضطراب به روانپزشک مراجعه کنید داروهایی تجویز شود که خواب اور نباشند

دکتر فاطمه شایگان شریف

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر - بورد تخصصی از دانشگاه ...
دکتر فاطمه شایگان شریف
0

با سلام. قطعا درمان در جهت بهبودی وجود دارد. لکنت به دو بخش تقسیم میشود. که بخش اول صرفا مربوط به بخش گفتاری است مثل وقفه ، تکرار کردن و. که باید به گفتار درمانگر مراجعه کنید. و در مورد بخش دوم که مربوط به احساساتی مثل اضطراب، خودخوری ، ترس، نگرانی، خاطراتی ناراحت کننده و از این قبیل است ،که شما باید به روانشناس مراجعه کنید.

کلینیک خدمات روانشناختی افرا

دکتر سمیه شعبانی - دکترای روانشناسی
کلینیک خدمات روانشناختی افرا
0

با سلام و وقت بخیر. درمان انتخابی برای لکنت زبان استفاده از روش های رفتاری،اصلاح روش تنفس و مراجعه به گفتاردرمانگر است. البته گاهی علل روانشناختی و اضطرابی در این اختلال مستتر است که باید آنها را شناخت و برطرف کرد. لکنت مشکلی قابل حل است پس آن را از دیگران پنهان نکنید، در هنگام تلکم تمام حواس خود را بر روی لکنت متمرکز نکنید و آن را به عنوان یک نقطه ضعف در نظر نگیرید، در هنگام تکلم خونسرد بوده و با حفظ ارتباط چشمی. کتاب راز لکنت زبان (نوشته فرهمندپور از نسل نواندیش) به عنوان منبع خودیاری و مراجعه به گفتاردرمانگر پیشنهاد میگردد.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

لکنت زبان یک مشکل شناختی و زبانی است که می‌تواند به عوامل مختلفی مانند تروما، مسائل خانوادگی یا فشار روانی مرتبط باشد. برای درمان لکنت زبان، توصیه می‌شود ابتدا با یک متخصص گفتاردرمانی (لوازم خانگی، متن، هزینه‌ها، و استراتژی‌های کنترل اساسی) مشاوره کنید. متخصصین گفتاردرمانی می‌توانند از طریق تمرینات گفتاری، بازی‌های شناختی و دیگر روش‌های موثر به شما کمک کنند. برنامه‌های مختلفی برای بهبود تلفظ، نحوه صحبت کردن، و ارتقاء مهارت‌های گفتاری شما وجود دارد که با رعایت و پیگیری منظم می‌توانید بهبود یابید. همچنین، اهمیت روان‌شناسی در مواجهه با عوامل روانی مرتبط با لکنت زبان نیز بسیار حائز اهمیت است. با کسب اطلاعات بیشتر و مشورت با تیم‌های متخصص، می‌توانید از این مشکل زبانی عبور کرده و بهبود یابید.