درمان لکنت پسرم ممکنه؟ باسلام به روانپزشک و ترجیحا فوق کودک مراجعه کنید.. با سلام اگر کودک شما سابقه تشنج و یا ضربات مغزی نداره نیاز به مراجعه به روانپزشک نیست تنها راه درمان لکنت زبان کودکان در این سن گفتاردرمانی می باشد و همچنین باید کلیه نکات لازم که متخصص گفتاردرمانی توصیه میکند رو در منزل اجرا کنید و گرنه بی تاثیر خواهد بود لطفا در صورت امکان متخصص گفتاردرمانی کودک رو عوض کنید. با سلام اگر کودک شما سابقه تشنج و یا ضربات مغزی نداره نیاز به مراجعه به روانپزشک نیست تنها راه درمان لکنت زبان کودکان در این سن گفتاردرمانی می باشد باید در نظر بگیرید تا حد امکان نباید کودک شما نسبت به لکنت خود اگاهی زیادی پیدا کند از دادن تذکرات گفتاری در مورد نحوه صحبت کردن به شدت پرهیز کنید چون این کار باعث افزایش شدت ناروانی کودک شما میشه تعداد جلسات درمانی گفتاردرمانی حداقل باید سه الی چهار بار درهفته باشد تا تاثیر لازم رو روی شدت لکنت کودکتون داشته باشه و همچنین باید کلیه نکات لازم که متخصص گفتاردرمانی توصیه میکند رو در منزل اجرا کنید و گرنه بی تاثیر خواهد بود لطفا در صورت امکان متخصص گفتاردرمانی کودک رو عوض کنید. با سلام و وقت بخیر. درمان انتخابی برای لکنت زبان استفاده از روش های رفتاری،اصلاح روش تنفس و مراجعه به گفتاردرمانگر است. البته گاهی علل روانشناختی و اضطرابی در این اختلال مستتر است که باید آنها را شناخت و برطرف کرد. لکنت مشکلی قابل حل است پس آن را از دیگران پنهان نکنید، در هنگام تلکم تمام حواس خود را بر روی لکنت متمرکز نکنید و آن را به عنوان یک نقطه ضعف در نظر نگیرید، در هنگام تکلم خونسرد بوده و با حفظ ارتباط چشمی. کتاب راز لکنت زبان (نوشته فرهمندپور از نسل نواندیش) به عنوان منبع خودیاری و مراجعه به گفتاردرمانگر پیشنهاد میگردد..

لکنت , دکترپسرم

سلام اقای دکترپسرم ۴.۵سالشه اززمستان ۹۶به طورناگهانی دچارلکنت شده گفتاردرمانی وبازی درمانی هم بردمش جلسات متعدد ولی همچنان ادامه داره لطفاکمکم کنید؟

4
-1

درمان لکنت پسرم ممکنه؟ لکنت , دکترپسرمباسلام به روانپزشک و ترجیحا فوق کودک مراجعه کنید.

0

درمان لکنت پسرم ممکنه؟ لکنت , دکترپسرمبا سلام اگر کودک شما سابقه تشنج و یا ضربات مغزی نداره نیاز به مراجعه به روانپزشک نیست تنها راه درمان لکنت زبان کودکان در این سن گفتاردرمانی می باشد و همچنین باید کلیه نکات لازم که متخصص گفتاردرمانی توصیه میکند رو در منزل اجرا کنید و گرنه بی تاثیر خواهد بود لطفا در صورت امکان متخصص گفتاردرمانی کودک رو عوض کنید

0

درمان لکنت پسرم ممکنه؟ لکنت , دکترپسرمبا سلام اگر کودک شما سابقه تشنج و یا ضربات مغزی نداره نیاز به مراجعه به روانپزشک نیست تنها راه درمان لکنت زبان کودکان در این سن گفتاردرمانی می باشد باید در نظر بگیرید تا حد امکان نباید کودک شما نسبت به لکنت خود اگاهی زیادی پیدا کند از دادن تذکرات گفتاری در مورد نحوه صحبت کردن به شدت پرهیز کنید چون این کار باعث افزایش شدت ناروانی کودک شما میشه تعداد جلسات درمانی گفتاردرمانی حداقل باید سه الی چهار بار درهفته باشد تا تاثیر لازم رو روی شدت لکنت کودکتون داشته باشه و همچنین باید کلیه نکات لازم که متخصص گفتاردرمانی توصیه میکند رو در منزل اجرا کنید و گرنه بی تاثیر خواهد بود لطفا در صورت امکان متخصص گفتاردرمانی کودک رو عوض کنید

0

درمان لکنت پسرم ممکنه؟ لکنت , دکترپسرمبا سلام و وقت بخیر. درمان انتخابی برای لکنت زبان استفاده از روش های رفتاری،اصلاح روش تنفس و مراجعه به گفتاردرمانگر است. البته گاهی علل روانشناختی و اضطرابی در این اختلال مستتر است که باید آنها را شناخت و برطرف کرد. لکنت مشکلی قابل حل است پس آن را از دیگران پنهان نکنید، در هنگام تلکم تمام حواس خود را بر روی لکنت متمرکز نکنید و آن را به عنوان یک نقطه ضعف در نظر نگیرید، در هنگام تکلم خونسرد بوده و با حفظ ارتباط چشمی. کتاب راز لکنت زبان (نوشته فرهمندپور از نسل نواندیش) به عنوان منبع خودیاری و مراجعه به گفتاردرمانگر پیشنهاد میگردد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سلام و روز به خیر، متاسفم که پسر شما با مشکل لکنت زبان مواجه است. لکنت زبان در کودکان ممکن است ناشی از عوامل متعددی باشد، از جمله عوامل ژنتیکی، تجربه‌های استرس‌زا، یا مشکلات نورولوژیکی. درمان قطعی لکنت زمان‌بر است و نیازمند صبر و پیگیری مستمر. بازی درمانی و گفتاردرمانی که شروع کرده‌اید، حرکت درستی است. ادامه درمان به صورت منظم و تحت نظارت گفتاردرمانی مجرب بسیار مهم است. افزون بر این، فضایی آرام و بدون فشار برای صحبت کردن کودک فراهم آورید و او را تشویق کنید که در مورد احساسات خود صحبت کند. در برخی موارد، مشاوره روانشناسی نیز می‌تواند مفید باشد تا به کاهش اضطراب کودک کمک کند. پیگیری مداوم و همکاری نزدیک با متخصصین، امکان بهبودی را افزایش می‌دهد. موفق باشید.