برای پذیرش ذهنی بالاتر امور مثبت چه کنیم؟ سلام دوست عزیز، ممنون از اینکه سوال خودتون رو مطرح کردید. در پاسخ به سوال شما، چند دلیل برای مقاومت ذهن در برابر پذیرش وجود داره: ۱:ترس از تغییر:تغییر همیشه ترسناکه، حتی اگر اون تغییر مثبت باشه. ذهن ما ممکنه از تغییر در وضعیت فعلی بترسه و سعی کنه از اون جلوگیری کنه. ۲:عدم اعتماد به نفس: اگر به خودتون و توانایی های خودتون اعتماد نداشته باشید، ممکنه از پذیرش نکات جدید بترسید. ۳:مقاومت در برابر یادگیری: گاهی اوقات، ما فقط تمایلی به یادگیری چیزهای جدید نداریم. ممکنه از چالش های یادگیری جدید بترسید یا فکر کنید که چیزهای جدیدی که یاد می گیرید برای شما مفید نیست. برای اینکه پذیرش شما بالاتر بره، می تونید کارهای زیر رو انجام بدید: ۱:ترس خودتون رو از تغییر بپذیرید:اولین قدم برای غلبه بر ترس، پذیرش اونه. وقتی ترس خودتون رو بپذیرید، می تونید شروع به کار روی غلبه بر اون کنید. ۲:به خودتون اعتماد کنید: به توانایی های خودتون ایمان داشته باشید. باور داشته باشید که می تونید نکات جدید رو یاد بگیرید و تغییرات مثبتی در زندگی خودتون ایجاد کنید. ۳: آماده یادگیری باشید:به یادگیری چیزهای جدید علاقه مند باشید. به دنبال فرصت هایی باشید تا چیزهای جدید یاد بگیرید. در مورد سوال شما که چرا ذهن شما در برابر پذیرش آموزش ها مقاومت می کرد، ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه. ممکنه شما از تغییر در وضعیت فعلی خودتون می ترسیده باشید، ممکنه به خودتون اعتماد نداشته باشید یا ممکنه تمایلی به یادگیری چیزهای جدید نداشته باشید. برای اینکه پذیرش خودتون رو بالاتر ببرید، می تونید از راهکارهایی که در بالا ذکر شد استفاده کنید. همچنین می تونید با یک روانپزشک یا رواندرمانگر صحبت کنید تا به شما کمک کنه مقاومت ذهن خودتون رو در برابر پذیرش کاهش بدید.. برای خودتون یک هدف مشخص کنیدوبرای رسیدن بهش برای خودتان زمان بگزارید تامجبورشوید از دانسته هاتون استفاده کنید. سلام اموزش به تنهایی کافی نیست مهارت و جسارت تبدیل کردن اموزشها به عمل لازم است به مراکز دولتی جهت رواندرمانی مراجعه کنید. سلام توصیه میکنم به دنبال علاقه خود باشید وبه آن بپردازید.. با سلام و وقت بخیر. برای اینکه بین آموزش و تبدیل شدن به عملکرد مسیری طولانی وجود دارد که در این مسیر دهها متغیر تعدیل گر و مزاحم نقش آفرینی میکنند، مثل : -ویژگیهای شخصیتی -کمالگرایی -اهمالکاری -حودپنداره -فاصله خود واقعی و خود آرمانی -تمرین و تمرین و تمرین و موارد مهم و تاثیرگذار دیگر..

پذیرش , ذهنی , راهکارهای کاربردی

سلام.من اموزش هایی دیدم که خب تاثیر خوبی روی شخصیت و زندگیم گذاشته بود و بقیه رو میدیدم که درامداشون چند برابر شده بود ولی من هیچی.حالا همون اموزشارو خودم دارم از کتاب میخونم.چرا ذهنم مقاوت میکرد در برابر پذیرش؟چه کار کنم که پذیرشم بالاتر بره؟
هزینه مشاوره ندارملطفا راهکار کاربردی بدید ممنونم

5
0

برای پذیرش ذهنی بالاتر امور مثبت چه کنیم؟ پذیرش , ذهنی , راهکارهای کاربردیسلام دوست عزیز، ممنون از اینکه سوال خودتون رو مطرح کردید. در پاسخ به سوال شما، چند دلیل برای مقاومت ذهن در برابر پذیرش وجود داره: ۱:ترس از تغییر:تغییر همیشه ترسناکه، حتی اگر اون تغییر مثبت باشه. ذهن ما ممکنه از تغییر در وضعیت فعلی بترسه و سعی کنه از اون جلوگیری کنه. ۲:عدم اعتماد به نفس: اگر به خودتون و توانایی های خودتون اعتماد نداشته باشید، ممکنه از پذیرش نکات جدید بترسید. ۳:مقاومت در برابر یادگیری: گاهی اوقات، ما فقط تمایلی به یادگیری چیزهای جدید نداریم. ممکنه از چالش های یادگیری جدید بترسید یا فکر کنید که چیزهای جدیدی که یاد می گیرید برای شما مفید نیست. برای اینکه پذیرش شما بالاتر بره، می تونید کارهای زیر رو انجام بدید: ۱:ترس خودتون رو از تغییر بپذیرید:اولین قدم برای غلبه بر ترس، پذیرش اونه. وقتی ترس خودتون رو بپذیرید، می تونید شروع به کار روی غلبه بر اون کنید. ۲:به خودتون اعتماد کنید: به توانایی های خودتون ایمان داشته باشید. باور داشته باشید که می تونید نکات جدید رو یاد بگیرید و تغییرات مثبتی در زندگی خودتون ایجاد کنید. ۳: آماده یادگیری باشید:به یادگیری چیزهای جدید علاقه مند باشید. به دنبال فرصت هایی باشید تا چیزهای جدید یاد بگیرید. در مورد سوال شما که چرا ذهن شما در برابر پذیرش آموزش ها مقاومت می کرد، ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه. ممکنه شما از تغییر در وضعیت فعلی خودتون می ترسیده باشید، ممکنه به خودتون اعتماد نداشته باشید یا ممکنه تمایلی به یادگیری چیزهای جدید نداشته باشید. برای اینکه پذیرش خودتون رو بالاتر ببرید، می تونید از راهکارهایی که در بالا ذکر شد استفاده کنید. همچنین می تونید با یک روانپزشک یا رواندرمانگر صحبت کنید تا به شما کمک کنه مقاومت ذهن خودتون رو در برابر پذیرش کاهش بدید.

0

برای پذیرش ذهنی بالاتر امور مثبت چه کنیم؟ پذیرش , ذهنی , راهکارهای کاربردیبرای خودتون یک هدف مشخص کنیدوبرای رسیدن بهش برای خودتان زمان بگزارید تامجبورشوید از دانسته هاتون استفاده کنید

0

برای پذیرش ذهنی بالاتر امور مثبت چه کنیم؟ پذیرش , ذهنی , راهکارهای کاربردیسلام اموزش به تنهایی کافی نیست مهارت و جسارت تبدیل کردن اموزشها به عمل لازم است به مراکز دولتی جهت رواندرمانی مراجعه کنید

0

برای پذیرش ذهنی بالاتر امور مثبت چه کنیم؟ پذیرش , ذهنی , راهکارهای کاربردیسلام توصیه میکنم به دنبال علاقه خود باشید وبه آن بپردازید.

0

برای پذیرش ذهنی بالاتر امور مثبت چه کنیم؟ پذیرش , ذهنی , راهکارهای کاربردیبا سلام و وقت بخیر. برای اینکه بین آموزش و تبدیل شدن به عملکرد مسیری طولانی وجود دارد که در این مسیر دهها متغیر تعدیل گر و مزاحم نقش آفرینی میکنند، مثل : -ویژگیهای شخصیتی -کمالگرایی -اهمالکاری -حودپنداره -فاصله خود واقعی و خود آرمانی -تمرین و تمرین و تمرین و موارد مهم و تاثیرگذار دیگر.