تاثیر کش و قوس در بارداری چگونه است؟ سلام عزیزم.فعلا پوزیشن خاصی برای خوابیدن تا 20هفته توصیه نمیشود. نگران نباشید. با سلام، بر اساس جدیدترین منابع معتبر پزشکی ، پیش از سه ماهه ی آخر بارداری هیچ ضرورتی جهت خوابیدن در وضعیت خاصی وجود ندارد. اصلا نگران این موضوع نباشید.. سلام هر جور که راحتید فعلا میتوانید بخوابید. سلام عزیزم در این سن بارداری توصیه به پوزیشن و حالت خاصی برای خوابیدن نمیشود ور سه ماه سوم بخاطر خونرسانی جفت و مسائل بند ناف توصیه میشود به پشت نخوابید. سلام. تا زمانیکه جنین کوچک است، پوزیشن خاصی برای خوابیدن وجود ندارد..

قوس , کش و قوس , بارداری

سلام خسته نباشید
من هفته ۱۳ بارداری هستم. متاسفانه به شدت مشکل خواب دارم وقتی میخوابم خیلی اینور اونور میشم و طول شب چند بار نا خوداگاه بدنم و کش میدم . برای جنین کش اومدن بدن خطرناکه؟
۱ هفته ای هم میشه که پام و جمع میکنم یا ایور اونور میشم یا دست میزنم سمت چپ زیر دلم درد میگیره اما شدید نیست خطرناکه؟ (هفته ۱۲ سونو رفتم همه چی نرمال بود)
ممنون از پاسخگوییتون

5
0

تاثیر کش و قوس در بارداری چگونه است؟ قوس , کش و قوس , بارداریسلام عزیزم.فعلا پوزیشن خاصی برای خوابیدن تا 20هفته توصیه نمیشود. نگران نباشید

0

تاثیر کش و قوس در بارداری چگونه است؟ قوس , کش و قوس , بارداریبا سلام، بر اساس جدیدترین منابع معتبر پزشکی ، پیش از سه ماهه ی آخر بارداری هیچ ضرورتی جهت خوابیدن در وضعیت خاصی وجود ندارد. اصلا نگران این موضوع نباشید.

0

تاثیر کش و قوس در بارداری چگونه است؟ قوس , کش و قوس , بارداریسلام هر جور که راحتید فعلا میتوانید بخوابید

-1

تاثیر کش و قوس در بارداری چگونه است؟ قوس , کش و قوس , بارداریسلام عزیزم در این سن بارداری توصیه به پوزیشن و حالت خاصی برای خوابیدن نمیشود ور سه ماه سوم بخاطر خونرسانی جفت و مسائل بند ناف توصیه میشود به پشت نخوابید

0

تاثیر کش و قوس در بارداری چگونه است؟ قوس , کش و قوس , بارداریسلام. تا زمانیکه جنین کوچک است، پوزیشن خاصی برای خوابیدن وجود ندارد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

با سلام و عرض احترام، کشیدن و قوسیدن به طور منظم در حین بارداری می‌تواند ایجاد نیاز به تغییر وضعیت و استراحت بیشتر برای مادر باشد، اما طبیعی است و معمولا نیازی به نگرانی نیست. در بعضی از مواقع، این حرکات می تواند باعث تغییر اندک در قلب ضربان جنین بشود، اما هرگز نباید باعث تهدید جدی برای سلامتی او باشد. هرگز نباید درد شدید یا مداوم را نادیده گرفت، و اگر این اتفاق افتد، باید به زودی با پزشک خود تماس بگیرید. در‌مورد درد زیر شکم، این می‌تواند ناشی از رشد رحم و کشش عضلات و بندهای پشتیبان باشد که طبیعی است.

سلام و تبریک بابت بارداری شما. در دوران بارداری، به خصوص در سه‌ماهه دوم، بدن ممکن است تجربیات جدیدی مانند کش و قوس های غیرارادی را تجربه کند. این موارد معمولاً در اثر تغییرات هورمونی و افزایش وزن رحم رخ می‌دهند. به طور کلی، کشیدن بدن در خواب یا هنگام بیداری در بارداری مشکلی جدی ایجاد نمی‌کند مگر آنکه درد شدیدی ایجاد شود. در مورد درد خفیفی که در سمت چپ زیر شکم احساس می‌کنید، احتمال دارد ناشی از کشیدگی عضلات یا رباط‌ها در اثر تغییر موقعیت‌ها باشد. اگرچه سونوگرافی نرمال بوده و جنین سالم است، اما همیشه بهتر است این مسائل را با پزشک خود مطرح کنید تا نگرانی‌های شما بررسی شوند. پیشنهاد می‌شود روش‌های مختلفی را برای بهبود کیفیت خواب امتحان کنید، مانند استفاده از بالشت‌های مخصوص بارداری و ایجاد محیطی آرامش‌بخش قبل از خواب. در صورتی که درد ادامه یافت یا شدت گرفت، حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.