علت کش دادن نوزاد به بدنش چیست؟ با سلام.کولیک خفیف میباشد.قطره پدی لاکت شبی ۵ تا ۷ قطره بدید و ترجیحا غذاهای نفاخ کمتر مصرف کنید.مشکلی ندارد. نوزاد با هر علامت باید معاینه شود ، اگر تمام معاینات نرمال باشد احتمالا کولیک است پست کولیک در پیج اینستاگرامم را مطالعه کنید dr_hakimian. سام بیارید ببینیمش.

نوزاد , بدنش , یازده

سلام وخسته نباشید. پسر من یازده روزشه. ازوقتی بدنیا اومده موقع خواب اینقدر به بدنش کش و قوس میده و بشدت قرمز میشه که خواب نداره. ازسه ساعت خواب دوساعت داره کش و قوس شدید میاد.وزور میزنه. اصلا گریه نمیکنه. دفعشم طبیعی هست. بنظر شما مشکل چیه.؟

3
11

علت کش دادن نوزاد به بدنش چیست؟ نوزاد , بدنش , یازدهبا سلام.کولیک خفیف میباشد.قطره پدی لاکت شبی ۵ تا ۷ قطره بدید و ترجیحا غذاهای نفاخ کمتر مصرف کنید.مشکلی ندارد

-2

علت کش دادن نوزاد به بدنش چیست؟ نوزاد , بدنش , یازدهنوزاد با هر علامت باید معاینه شود ، اگر تمام معاینات نرمال باشد احتمالا کولیک است پست کولیک در پیج اینستاگرامم را مطالعه کنید dr_hakimian

-4

علت کش دادن نوزاد به بدنش چیست؟ نوزاد , بدنش , یازدهسام بیارید ببینیمش

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

توجه داشته باشید که نوزادان برخی از برداشت های طبیعی دارند که شامل کش و قوس شدید می شود. این با تیک ها و دیگر حرکات ناگهانی نوزادان ممکن است همراه باشد. البته، گاهی اوقات این حرکات ناگهانی، خصوصا اگر به همراه قرمزی شدید پوست باشد، می تواند نشان از نیاز جسم نوزاد به راحتی بیشتر در موقع خواب باشد. در این حالت، ممکن است داشته باشد از راحتی کم در محل خواب یا حتی گاز معده. در برخی موارد، یک دیتای غذایی مادر می تواند به گازهای نوزاد کمک کند. جای نگرانی نیست، ولی اگر شدید یا مداوم باشد، با پزشک نوزاد و طفل خود صحبت کنید.

سلام و خسته نباشید. کش دادن و قوس آوردن نوزاد حین خواب می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد که به طور کلی بخشی از رفتار طبیعی نوزادان است. یکی از دلایل ممکن این است که نوزاد در حال تجربه نوعی از کولیک یا ناراحتی گوارشی خفیف است. همچنین این رفتار ممکن است نشانه‌ای از تلاش نوزاد برای خارج شدن گاز از معده باشد. اگر دفع نوزاد طبیعی است و رفتارهای دیگری چون تب، گریه شدید و مداوم و یا کاهش وزن وجود ندارد، این حالت معمولاً مشکلی ندارد. در صورت نگرانی، مشاوره با پزشک متخصص اطفال توصیه می‌شود تا معاینات تکمیلی صورت گیرد و اطمینان حاصل شود که مسئله جدی پشت این رفتار نیست. دکتر ممکن است توصیه‌هایی در مورد تغذیه و نحوه نگهداری نوزاد ارائه دهد تا به بهبود کیفیت خواب او کمک کند.