مطالب پزشکی و گوگل؟

سلام
آیا مطالب پزشکی که در سایتها و گوگل و ویکی پدیا نوشته میشود کاملا درست هست ؟و میشه به این مطالب اعتماد کرد و تا چه حدی درست هستن ؟
و راهنمایی گرفتن از این مطالب اشتباهه ؟

3

سلام. نه منایعی که بطور معمول مردم به انها رجوع میکنند معتبر نیست. نباید به انها استناد کنید. منبع کسب اطلاعات شما پرشک معالجتان و صفحات پزشکان باشد .به طوز وسواسگونه مشکلات پزشکی خود را درگوگل جستجونکنید چون بر سطح اضطراب شما می افزاید و موجب مراجعات مکرر به پزشکان و درخواست عکس و ازمایش بدون فایده میشود اضطراب خود را نزد متخصص اعصاب وروان درمان کنید.

دکتر رویا صمدی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدارودرمانی ، روان درمانی ، مشاوره
دکتر رویا صمدی
4

اکثر این مطالب غلط بوده و باعث گمراهی کاربران محترم می گردد

دکتر قوام الدین اشرفی زاده

متخصص عفونی و گرمسیریبورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر قوام الدین اشرفی زاده
3

سلام به شما. اینترنت پر است از اطلاعات وسیع که بعضی کاملا علمی است و بعضی کاملا غلط و تجارب شخصی یا برداشتهای فردی می باشد. به هیچ وجه نباید به دنبال جستجو کردن علائم یا بیماری در اینترنت باشید. چرا که حتی اگر صحیح و علمی نیز باشد فرد را به اشتباه می اندازد. چرا که تشخیص صرفا بر اساس جستجوی یک علامت بدست نمی آید و لازم است معاینه و شرح حال کامل پزشکی جهت رسیدن به تشخیص انجام شود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
3

با سلام، متاسفانه فضای مجازی سرشار از اطلاعات نادرست و گمراه کننده بوده و بخصوص در زمینه ی پزشکی فقط و فقط موجب سر درگمی بیمار و اختلال در مسیر صحیح تشخیص و درمان پزشک می گردد! صحت یا نادرستی اطلاعات، وابسته به اعتبار منابعی است که افراد به آن مراجعه می کنند. متاسفانه در اغلب اوقات وبسایت هایی که مردم عادی به آن ها رجوع می کنند فاقد حداقلی از اعتبار علمی می باشند! در نظر داشته باشید که بین داشتن و جمع آوری اطلاعات ، و توانایی در تحلیل و تفسیر اطلاعات فاصله ی بسیار زیادی وجود دارد!

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
4

با سلام و احترام به هیچ وجه به فضای مجازی اعتماد نکنید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
3

با سلام اگر موضوع مساله حیاتی باشد سعی کنید از متخصص امر کمک بگیرید ولی مطالب گوگل و یا ویکی پدیا هم درست و هم نادرست است و برای اطلاعات عمومی بسیار مفید است.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
2

سلام بر شما این مطالب گاهی درست و گاهی غلط است بهترین راه برای اگاهی سوال از پزشک متخصص است

دکتر سمانه بیاناتی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر (اعصاب و روان)
دکتر سمانه بیاناتی
2

با سلام خدمت شما در اینترنت مطالب مختلفی را پیدا میکنید که بسیاری از آن ها صحیح نیست و یا کامل نمی باشد. و یا به نحوی مطلبی اورده می شود که باعث سو برداشت می شود، به ویژه بسیاری از این مطالب با هدف جذب مخاطب است و پایه و اساس علمی ندارد. فقط به مطالبی که منبع معتبری منتشر کرده می توانید استناد کنید که تشخیص قابل اعتماد بودن منبع هم شاید به راحتی امکانپذیر نباشد.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد