علت و درمان بی ارادگی چیست؟

با سلام به شدت بی اراده ام دلم میخواد یه کار خوب و نتیجه دار انجام بدم هر کلاسی میرم با ذوق و جدیت دنبال میکنم ولی بعد کم کم ولش میکنم و کلاسامو یک روز درمیان میرم و نصفه ولش میکنم و میگم یاد نمیگیرم،حوصله ندارم و بعد به شدت از دست خودم عصبی میشم مثلا الان من رانندگی بلدن اما از رانندگی کردن میترسم چکار کنم دلم میخواد هزار کار انجام بدم اما اراده ندارم دلم میخواد آدم موفق وبه درد بخور باشم ولی نمیتونم

0

با سلام عدم پشتکار می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد که نیاز به ارزیابی و مصاحبه بالینی می باشد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام و وقت بخیر آنچه شما مطرح کردید میتواند دلایل مختلفی داشته باشد برای مثال ترس از شکست و یا معیارهای خیلی بالایی که باید هر کاری را به بهترین نحو انجام دهم و به همین دلیل کارها نصفه رها میشوند چون فرد فکر میکند نمیتواند به آنچه میخواهد برسد. همین مسیله همانطور که اشاره کردید باعث خودسرزنشگری میشود و اعتماد بنفس فرد را کاهش میدهد. در وهله اول سعی کنید با وجود بی حوصلگی و . کلاس و کارتان را انجام دهید،احتمال زیاد بعد از انجام آن حس خوبی خواهید داشت و سیکل خود سرزنشگری شکسته میشود ودر وهله دوم اهداف و معیارهای واقع بینانه تعیین کنید. کتاب غلبه بر اهمال کاری میتواند برایتان مفید باشد

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

با سلام این بی علاقگی شما می تواند بیانگر داشتن نیاز اساسی تری است که باید ابتدا بدنبال ارضا آن باشید. شما در حال حاضر بنظر هدف خاصی را دنبال نمی کنید و برای همین اراده لازم برای کارها را ندارید. با یک روان شناس از نزدیک برای هدف گزینی درست مشورت بگیرید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام و وقت بخیر. بی انگیزگی شما می تواند بخشی از علائم خلقی باشد. یا می تواند بخشی از الگوی طولانی مدت شخصیت و نوع برخورد متفاوت شما با مشکلات و استرسورها باشد و یا تشخیص های دیگری مطرح باشد . علاوه بر موارد مطرح شده؛ گاهی اهمالکاری در انجام کارها وابسته به معیارهای انعطاف ناپذیر و سخت گیرانه ماست که باعث میشود از ترس شکست نخوردن و یا کامل نبودن؛ اصلا شروع نکنیم! معناداری و هدفمندی در زندگی هم می بایست با در نظر گرفتن اهداف کوتاه؛ میان و بلند مدت شخصی و ارزشمند به صورت پیوسته دنبال شود تا فرد صبح ها را با انگیزه پیگیری اهدافی فراتر از وظایف روزانه پیگیری کند!

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

سلام به شما. اینکه اراده و توان کافی برای پیش بردن اهدافتان ندارید می تواند در اثر مسائلی مانند افسردگی اتفاق بیفتد. بخصوص اینکه علائم دیگری نیز به نفع این اختلال ذکر کردید. اما جهت تشخیص دقیقتر نیاز به مراجعه حضوری است. نکته ای که لازم است به آن توجه نمایید این است که تعیین اهداف بلندپروازانه و ناکامی در رسیدن به آن ایجاد بازخورد منفی در شما می نماید که به حس توانمندی و اعتماد به نفس شما لطمه وارد می نماید و خود این امر زمینه ساز عدم موفقیت های بعدی می گردد. لذا سعی کنید اهدافی انتخاب کنید که در شرایط فعلی شما عملی و قابل دسترس باشد و خطر شکست و سرخوردگی بیشتر در آن در حداقل باشد. با پیش بردن برنامه های ساده اولیه به مرور حس توانمندی در شما زنده می شود و می توانید برنامه های جدی تری را در نظر بگیرید و پیش بروید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو