علت گریه و بی خوابی نوزاد 50 روزه چیست؟ شیرخوار شما مبتلا به کولیک یا قولنج شیرخواران است که تا 4 ماهگی ادامه داره عمدتا همه نوزادان تا 4 ماهگی رفلاکس فیزیولژیک دارن یعنی که درمان دارویی نمیخوان و با اقدامات غیر دارویی میشه مشکل رو تخفیف داد توصیه های من عبارتند از 1 مصرف مولتی ویتامین و کلسیم د در مادر 2 حذف پروتیین گاو و سویا از رژیم مادر 3 مصرف پروکید روزانه 5 قطره 4 حذف گریپ میکسچر 5 30 دقیقه عمودی نگاهداشتن شیرخوار بعد شیر 6 شیب 30 درجه محل خواب بدون بالش 7 مراجعه کنید به مقالات و فیلم های مربوط به رفلاکس معده و کولیک و گریه شیرخواران و مشکل خواب در وبسایت من به آدرس زیر www.drmirshokraei-pediatrician.ir.

گریه , نوزاد , خوابی

نوزاد ۵۰ روزه ای دا رم که خوابش کمه٬ چرت های کوتاه می زنه و با گریه از خواب می پره مثل اینکه ترسیده باشه ٬ شبها خیلی بدتره و گاهی شب تا صبح فقط یک تا دو ساعت می خوابه٬ زیاد آروغ می زنه و شیر بر می گردونه٬ شیری که بر می گرده گاه مثل ماست یا حالت کشدار ه مثل خلط٬ آیا علتش ریفلکس است ؟ برای خواب بهتر نوزادم چه کار می تونم بکنم؟

1
0

علت گریه و بی خوابی نوزاد 50 روزه چیست؟ گریه , نوزاد , خوابیشیرخوار شما مبتلا به کولیک یا قولنج شیرخواران است که تا 4 ماهگی ادامه داره عمدتا همه نوزادان تا 4 ماهگی رفلاکس فیزیولژیک دارن یعنی که درمان دارویی نمیخوان و با اقدامات غیر دارویی میشه مشکل رو تخفیف داد توصیه های من عبارتند از 1 مصرف مولتی ویتامین و کلسیم د در مادر 2 حذف پروتیین گاو و سویا از رژیم مادر 3 مصرف پروکید روزانه 5 قطره 4 حذف گریپ میکسچر 5 30 دقیقه عمودی نگاهداشتن شیرخوار بعد شیر 6 شیب 30 درجه محل خواب بدون بالش 7 مراجعه کنید به مقالات و فیلم های مربوط به رفلاکس معده و کولیک و گریه شیرخواران و مشکل خواب در وبسایت من به آدرس زیر www.drmirshokraei-pediatrician.ir

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

علت گریه و بی‌خوابی نوزاد 50 روزه می‌تواند مربوط به مشکلات معده‌ای مانند ریفلکس باشد. ریفلکس یک وضعیت است که شیر یا خوراک از معده به عقب برمی‌گردد و باعث ایجاد تحریک و ناراحتی در نوزاد می‌شود. برای کمک به خواب بهتر نوزادتان می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید: 1. نگهداری نوزاد به‌صورت عمودی پس از تغذیه، 2. ممنوعیت استفاده از لباس‌های تنگ و فشرده بر شکم، 3. تغذیه نوزاد به‌صورت چند مرتبه و کم‌حجم، 4. استفاده از وسایلی که موجب تغییر موقعیت بدنی نوزاد می‌شوند. در صورت ادامه مشکل، توصیه می‌شود با پزشک کودکان مشورت کنید.