راههای کاهش دردقاعدگی چیست؟

سلام مجردم.تازمان لیسانسم دل دردبه ندرت داشتم بدون نیازبه مسکن.بعد تا چندسال با۱عددکدئین حل میشد.بعدچندسال نوافن میخوردم ماهی دوتا.از سال پیش به ۲تاسلکوکسیب۲۰۰ در دو روز اول رسیده.بعضی موقع ها تا دردمیادمیخورم اماانگارتاثیرنداره ودردشدید میشه تا۲ساعت میمونه.ماه پیش و این ماه دچار استفراغ هم شدم.الان یک ساله مصرف مسکنم تا ۳تا سلکوکسیب رسیده تازه هر دوازده ساعت.بازم گاهی باخوردنش خوب نمیشه نمیدونم باید قبل درد خورد؟؟ این یک سال روزی ۲لیوان شیر به رژیم غذااییم اضاف کردم.ممکنه عالتش این باشه؟۵

0

با عرض سلام، این موضوع ارتباطی به مصرف شیر نداشته و در صورت شدید بودن درد بهتر است جهت ارزیابی علت حداقل یک بار به متخصصین زنان مراجعه نمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

با سلام شما نیاز به ویزیت وبررسی توسط پزشک زنان دارید.

دکتر سمیرا شیاری

جراح و متخصص زنان ، زایمان ، نازاییو زیبایی
دکتر سمیرا شیاری
0

سلام عزیزم به نظر من حتما باید مراجعه کنید تا برای شما بررسی های لازم انجام شود

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

عزیزم ارزیابی و بررسی توسط متخصص زنان توصیه می شود

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

با سلام. بهتر است جهت بررسی به پزشک مراجعه بفرمایید عزیزم

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درد قاعدگی یکی از مشکلات شایع در زنان است که می‌تواند کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. برای کاهش درد قاعدگی می‌توانید از روش‌هایی مانند مصرف داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی، تغییر در رژیم غذایی شامل مصرف مقدار کافی آب، مصرف غذاهای حاوی اسید چرب امگا 3 و امگا 6، و مصرف مکمل‌های ویتامینی استفاده کنید. همچنین ورزش منظم، ماساژ، و تکنیک‌های آرامشی نیز می‌توانند به کاهش درد قاعدگی کمک کنند. در صورت عدم بهبود و تداوم درد، توصیه می‌شود با پزشک متخصص مشورت کنید. به عنوان یک اقدام اولیه، ممکن است افزایش مصرف شیر و تغییرات در روزانه غذایی بهبودی را ایجاد کنند اما در صورت عدم تاثیر مطلوب، تغییرات بیشتری ممکن است لازم باشد.