علت گلودرد مداوم چیست؟ شست و شو با آب نمک، پرهیز از مواد غذایی آلرژی زا، چنانچه ریفلاکس معده دارید درمان کنید.. علایم شما بیشتر با ریفلاکس اسید معده مطابقت داره که به دلایل عصبی هم ممکنه تشدید بشه.

خسته , نباشیدمن , خلط , گلودرد

سلام خسته نباشید.من حدودا از اول فروردین گلو درد دارم.گلو دردم همراه باخلطه .و اینکه احساس میکنم قسمت بالایی گلوم ی چیزی گیر کرده .و تو موقعیت هایی ک استرس دارم این حس بیشتر میشه.ینی استرس ی جوری جرقه ایه برای شروعش.دکتر هم رفتم گفتن که التهاب داره گلوت ی ذره انتی بیوتیک دادن ی مدت خوب شد دوباره روز از نو روزی از نو.دیگه کلافه شدم از این درد.وقتی هم درد بگیره به گوشمم سرایت میکنه.اوایل ی دکتری میگف کروناس .خب کرونا مگه ۳ ماه طول میکشه؟خواهش میکنم راهنمایی کنید که چیکار کنم.

2
0

علت گلودرد مداوم چیست؟ خسته , نباشیدمن , خلط , گلودردشست و شو با آب نمک، پرهیز از مواد غذایی آلرژی زا، چنانچه ریفلاکس معده دارید درمان کنید.

1

علت گلودرد مداوم چیست؟ خسته , نباشیدمن , خلط , گلودردعلایم شما بیشتر با ریفلاکس اسید معده مطابقت داره که به دلایل عصبی هم ممکنه تشدید بشه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

گلودرد مداوم می‌تواند ناشی از مشکلات مختلفی از جمله التهابات، آسیب دیدگی، یا استرس باشد. استرس باعث تنش در عضلات گلو می‌شود و می‌تواند حس گیر کردن یا درد بیشتری ایجاد کند. علاوه بر این، خلط می‌تواند نشان‌دهندهٔ وجود التهاب باکتریایی یا ویروسی باشد. برخی از افراد ممکن است تجربه خلط مداوم داشته باشند که نیاز به درمان دارد. اگر درد با انتی بیوتیک بهبود پیدا می‌کند ولی باز هم برمی‌گردد، احتمالا نیاز به یک درمان بلند مدت‌تر دارید. حتما برای انتخاب بهترین راه درمانی با پزشک خود مشورت کنید.

گلودرد مداوم می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد که عمدتاً شامل عفونت‌های ویروسی و باکتریایی، رفلاکس معده به مری، واکنش به مواد آلرژی‌زا و اضطراب است. در مورد شما، افزایش علائم هنگام اضطراب ممکن است به دلیل رابطۀ بین اضطراب و حساسیت افزایش یافته سیستم ایمنی یا عصبی به تحریکات باشد. روش تشخیص و درمان وابسته به علت دقیق گلودرد متفاوت است. در صورتی که با معاینات پزشکی مشخص شده که علت، عفونت است و با مصرف آنتی‌بیوتیک بهبود موقت داشته‌اید، ممکن است نیاز به درمان دیگری باشد. اگر عفونت باکتریایی باشد و با یک دوره آنتی‌بیوتیک بهبود نیافته، بررسی مجدد و شاید تغییر درمانی لازم است. همچنین، مدیریت استرس و استفاده از روش‌های آرام‌سازی مانند مدیتیشن و تمرینات تنفسی می‌تواند مؤثر باشد. در کل پیشنهاد می‌شود پیگیری پزشک متخصص گوش و حلق و بینی را ادامه دهید تا علل دقیق‌تر بررسی و درمان مناسب تصمیم‌گیری شود.