چگونه افکار منفی و شکاکیت را در دوره نامزدی کنترل کنیم؟

سه ماهه نامزدکردم و یه مدته اصلا نمیتونم افکارمو کنترل کنم.دیر جواب پیام میده،دیر زنگ میزنه با دوستاش میره بیرون نگران میشم.قبلا مشروب میخوردن بعد از ازدواج ترک کردن الان کوچکترین تغیری توی رفتارش لحن یا حرفاش میبینم فکر میکنم بازم رفتن سمت اون. درمورد احساسش همش شک دارم.اینا میتونه نشونه اختلال پارانویید یا وابستگی اظطرابی باشه و نیاز به درمان داشته باشه یا چون اوایل رابطه ایم این احساسات طبیعین؟

0

سلام بهتر است جلسات مشاوره شرکت کنید

دکتر مریم دادخواه

جراح و متخصص زنان ، زایمان ونازایی
دکتر مریم دادخواه
0

سلام عزیزم. افکار و احساسات شما، توسط روانشناس، بهتره بررسی بشه، اگه ازدواج نکردین و قراره ازدواج کنین، بهتره مشاوره قبل ازدواج داشته باشین ، ی جا نوشتین نامزد، ی جا نوشتین : ازدواج، در هر صورت ، روانشناس میتونه بهتون بسیار کمک کنه . موفق باشی

زهرا اقوامی

روانشناس بالینی
 زهرا اقوامی
0

سلام دوست عزیز برای کنترل اضطراب و افکار منفی نیاز به کمک تخصصی روانشناسی نیاز دارید

ملکه عباس پور

روانشناس بالینیخانواده درمانگر . زوج . فردی و نوجوان
 ملکه عباس پور
0

سلام . در زمان کودکی چقدر تجربه ای شبیه تجربه الان با افراد نزدیک خود داشته اید؟ تجربه فاصله گرفتن ، تنها شدن، غافل شدن از افراد نزدیک را تجربه کردید؟ چقدر این احساسات براتون اشناست ؟ وقتی دیر جواب پیامک را بدهد افکاری که در مورد خودتان و رابطه تان به ذهنتان میرسد چیست؟ چگونه با این افکار کنار میایید؟با کمک روانشناس به این سوالات پاسخ بدید وبا او در ارتباط باشید تا ریشه این افکار را پیدا کنید برای کمرنگ تر شدن تله های خود اقدام کنید.

زهرا نادری

روانشناس و مشاورطرحواره درمانگر- مشاور خانواده
 زهرا نادری
0

سلام عزیزم حتما باید به یک مشاور خوب مراجعه کنید چون در صورت ادامه ی این شک و اضطراب هم خودتون اذیت میشین و هم همسرتون ، و ممکن هست در طولانی مدت روی رابطه ی شما اثر منفی داشته باشد

نجمه فراشیانی

روانشناس و مشاورخانواده
 نجمه فراشیانی
1

سلام به نظر میاد نمی تونید راحت نگرانی و حرفهاتون رو به همسرتون بگید و این به مرور رابطه رو نابود میکنه پس از مشاور کمک بگیرید.

نرگس صمدی

روانشناس تربیتیدرمانگر کودک، نوجوان و بزرگسال
 نرگس صمدی
0

وقت بخیر، خیر این احساسات طبیعی نیست و با گذشت زمان هم ممکن است بدتر شود. داشتن چنین افکار و احساساتی به شدت روی رابطه تاثیر منفی خواهد داشت. لازم است در جلسات زوجی قرار بگیرید و هر دو طرف صحبت های یکدیگر را بشنوید. و برای بهبود رابطه تلاش کنید.

دکتر شکوه افطاری

مشاور خانواده
دکتر شکوه افطاری
0

سلام دوست عزیز حتما به کمک زوج درمانگر نیاز دارید

فرنگیس نوری

روانشناس
 فرنگیس نوری
0

با سلام،این مواردی که ذکر کردید و در طرف مقابل دنبال اون هستید،ابتدا باید در خودتون دنبال جوابش باشید،یعنی اول باید جستجو کنی چرا این افکار سراغ من میاد؟قبلا با آدم های دیگه،جاهای دیگه هم اینو داشتم؟اون موقع چه کار میکردم؟الان دارم چه کار میکنم؟چی بشه آروم میشم؟وقتی شناختت از خودت و احساساتت بیشتر بشه اونوقت تو رابطه بهتر میتونی دنبال بهبود رابطه باشی و از افکارت و احساساتت حرف بزنی.و مهارت تنظیم و حل مسئله داشته باشی.

مریم کاظمی

روانشناس و مشاورطرحواره درمانگر ، مشاور خانواده
 مریم کاظمی
0

سلام. نگرانی شما در اوایل رابطه کاملا طبیعیه. اینکه کمی شک و تردید در مورد احساسات و رفتار پارتنرتون داشته باشید، نشون میده که به رابطه تون اهمیت میدید. اما اینکه این افکار و نگرانیها خیلی شدید و آزاردهنده شدن و کنترلشون براتون سخت شده، میتونه نشونهای از اضطراب یا حتی وابستگی عاطفی باشه. در مورد اختلال پارانوئید، تشخیص اون نیاز به بررسی دقیق توسط یه روانپزشک داره و نمیشه فقط با چند تا نشونه، در موردش قضاوت کرد. بهترین کار اینه که با یه مشاور یا روانشناس صحبت کنید. یه متخصص میتونه به شما کمک کنه تا احساساتتون رو بهتر بشناسید و راههایی برای مدیریت اونها پیدا کنید. همچنین، میتونه در مورد رابطه تون هم راهنماییهای مفیدی بهتون بده. یه نکته مهم اینه که سعی کنید با پارتنرتون در مورد نگرانیهاتون صحبت کنید. بهش بگید که چه چیزهایی باعث نگرانی شما میشه و ازش بخواید که به شما اطمینان بده. البته این کار رو با آرامش و بدون سرزنش انجام بدید. در نهایت، به خودتون هم اهمیت بدید و سعی کنید فعالیتهایی که بهتون آرامش میده رو انجام بدید. ورزش، مدیتیشن و صحبت با دوستها میتونه خیلی کمککننده باشه.

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی
0

سلام عزیزم در مورد پارانوئید ابتدا بررسی دقیقتر باید انجام بشه، در مورد وابستگی طبق توضیحات شما بله احتمالش بیشتر هست با توجه به این حجم از نگرانی و اضطراب و قاعدتا این وابستگی عاطفی نیاز به درمان داره چون به شدت به شما و رابطتون آسیب خواهد زد، اما در مورد رابطتون آیا خط قرمزها و ارزشهاتون رو با ایشون مطرح کردید آیا آنچه براتون مهم هست رو به ایشون گفتید و آیا همه اونها رو رعایت میکنند؟ در این مورد مشاوره پیش از ازدواج حتما دریافت کنید تا بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید و آسیب رابطه به حداقل برسه

فرزانه حکم آبادی

روانشناس و مشاور
 فرزانه حکم آبادی
0

سلام.عزبزم احساس شما قابل درک است دردوره نامزدی حس دلبستگی و تعلق داشتن براساس اعتماد،پذیرش،صمیمیت ،دسترس پذیری و پاسخگویی بنا میشود.لحظاتی که نامزد شما دسترس نیست اضطراب وترس درونی منجر به بی اعتمادی و شک وتردید می شود.ترسهای درونی شما بصورت خشم و ناراحتی و سرزشگری ابراز می شودو چرخش رابطه را به حالت تعقیب گری شما و گریز بودن ایشان تنظیم می کند.شما با تعقیب گری بیشتر هروز عصبی تر و فشار بیشتری برای برقراری رابطه دارید و نامزد گریزان نیز با فرار از رویارویی وپاسخگویی تشنج رابطه را افزونتر می کند.توصیه می شود برای تنظیم هیجانی رابطه و ارتقای مهارت ارتباطی به زوج درمانگر مراجعه شود.

فتانه خیری پور

روانشناس و مشاور
 فتانه خیری پور
0

سلام. دوست عزیز؛ این احساسات می تواند نشانه ای از اضطراب یا وابستگی عاطفی باشد که در شروع رابطه ها طبیعی است. اما اگر نگرانی ها و شک ها ادامه داشته باشد و باعث مشکلات در ارتباط شما شود، مراجعه به روانشناس و دریافت کمک حرفه ای ضروری است. بهتر است با یک روانشناس مشورت کنید تا وضعیت شما دقیقتر ارزیابی شود.

معصومه بامدادی نژاد

روانشناس و مشاورروان درمانگر - زوج درمانگر - مشاوره خ...
 معصومه بامدادی نژاد