آیا در کرونا بعد از دو هفته احتمال افزایش درگیری ریه وجود دارد؟ سلام.امکان ابتلا مجدد طی این فاصله کوتاه وجود نداره و به نظر عوارض عفونت قبلی هست که برطرف نشده. احتمالا عوارض عفونت قبلی است. شما در اولین باری که دچار علائم شبیه به کرونا شدید آیا تست PCR انجام دادید و تشخیص کرونا قطعی شده بود؟ به نظر میرسه که شما بعدا دچار کرونا شده باشید و درگیری اول احتمالا کرونا نبوده.. تصویر سی تی را ارسال کنید.

درگیری , افزایش , ریه , کرونا

سلام بنده ۲۶ مهر علایم کرونا داشتم که بعد از یک هفته خوب شدم ولی سرفه هام شروع شد ۶ آبان سی تی دادم درگیری ریه داشتم رفتم دکتر عفونی دارو دادن علایم مخفی شد و بعد از ده روز مجددا سرفه ها شروع شد رفتم ۲۰ آبان مجددا سی تی دادم گفتن درگیری بیشتر شده حدود بیست درصد و متخصص ریه گفتن که درگیری ریه فعاله و احتمالا یک هفته س کرونا گرفتی و قرص های دیگری تجویز کردن از جمله کورتون و ریباویریین خواستم ببینم هم امکان داره بعد یک ماه مجددا کرونا کرفته باشم یا این درگیری ریه همون قبلیه ست که خوب نشده؟

4
0

آیا در کرونا بعد از دو هفته احتمال افزایش درگیری ریه وجود دارد؟ درگیری , افزایش , ریه , کروناسلام.امکان ابتلا مجدد طی این فاصله کوتاه وجود نداره و به نظر عوارض عفونت قبلی هست که برطرف نشده

0

آیا در کرونا بعد از دو هفته احتمال افزایش درگیری ریه وجود دارد؟ درگیری , افزایش , ریه , کرونااحتمالا عوارض عفونت قبلی است

0

آیا در کرونا بعد از دو هفته احتمال افزایش درگیری ریه وجود دارد؟ درگیری , افزایش , ریه , کروناشما در اولین باری که دچار علائم شبیه به کرونا شدید آیا تست PCR انجام دادید و تشخیص کرونا قطعی شده بود؟ به نظر میرسه که شما بعدا دچار کرونا شده باشید و درگیری اول احتمالا کرونا نبوده.

0

آیا در کرونا بعد از دو هفته احتمال افزایش درگیری ریه وجود دارد؟ درگیری , افزایش , ریه , کروناتصویر سی تی را ارسال کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بله، پس از ابتلا به ویروس کرونا، احتمال افزایش درگیری ریه وجود دارد، به خصوص اگر بیماری به شدت پیشرفت کند. اهم علایم شامل سرفه، تنگی نفس، درد در قفسه سینه و افزایش فشار خون اکسیژن است. درمان شامل مراقبت های پزشکی، داروهای ضدالتهاب و اکسیژن درمانی است. برای پیشگیری از تشدید درگیری ریه بعد از کرونا، پیروی از دستورالعمل های بهداشتی، استراحت کافی و مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک بسیار مهم است. با ادامه درمان ها و توصیه های پزشکی، احتمال کاهش خطرات مرتبط با درگیری ریه در فرآیند بهبودی بالا می رود. اگر علایم بهبود یافته و سپس دوباره شدید می شوند، حتما باید به پزشک مراجعه و تغییرات را اعلام کنید.