عوارض ترک قرص سرترالین چه قدر طول می کشد؟ با سلام به مدت یک هفته ۱/۴ دارو را میل نمایید و سپس قطع کنید. در صورت بروز علایم ترک ، مدت. مان آن حدود دوهفته خواهد بود..

ترک , عوارض , ترک قرص , سرترالین

سلام دکترهای محترم،من میخوام آسنترام و ترک کنم یه بار تدریجی دکتر کم کرد خیلی حالم بد شد بی قراری شدید ،فکر به خودکشی،بی حالی علائم گوارش بهم دست داد،الان هم میخوام ترک کنم روزی نصف ۵۰ میخورم ، واقعا میترسم حتی بکن یک روز درمیون بعد قطع کنم حالم بد میشع ،عوارض ترک سرترالین چه قدر طول میکشه حداقل تحمل کنم؟

1
0

عوارض ترک قرص سرترالین چه قدر طول می کشد؟ ترک , عوارض , ترک قرص , سرترالینبا سلام به مدت یک هفته ۱/۴ دارو را میل نمایید و سپس قطع کنید. در صورت بروز علایم ترک ، مدت. مان آن حدود دوهفته خواهد بود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

همیشه بهتر است تحت نظر یک متخصص بهداشت روانی قرص سرترالین را ترک کنید چون ممکن است باعث بروز عوارض جانبی شدید شود. عوارض ترک قرص سرترالین ممکن است از چند روز تا چندین هفته به طول انجامد به دلیل متفاوت بودن اثربخشی دارو در بدن هر فرد. برخی از علائم متداول شامل بی قراری، افسردگی، گیجی و مشکلات گوارشی است. برای کمک به کاهش این عوارض، پزشک شما ممکن است تجویز کند که دوزهای کوچکتر از سرترالین را بگیرید تا بدن شما به تدریج به عدم وجود آن عادت کند. همچنین، داشتن رژیم غذایی سالم و ورزش منظم می تواند به بهبود عوارض ترک کمک کند.

قطع مصرف سرترالین، یک مهارکننده بازجذب سروتونین، می‌تواند موجب بروز علائم قطع ناگهانی یا سندروم قطع دارو شود، که شامل بی قراری، اضطراب، نوسانات خلقی و مشکلات گوارشی می‌باشد. این علائم معمولاً بلافاصله بعد از قطع دارو یا طی چند روز آغاز می‌شود و ممکن است از یک هفته تا چندین هفته به طول انجامد، هرچند در برخی افراد ممکن است طولانی‌تر باشد. برای مدیریت این علائم، توصیه می‌شود که کاهش دوز دارو به صورت تدریجی و تحت نظر پزشک صورت گیرد. به تدریج کاهش دادن دوز دارو می‌تواند به بدن زمان کافی برای تطبیق با کاهش سطح سروتونین در مغز بدهد، و خطر بروز عوارض جانبی را کاهش دهد. در مواقعی که علائم شدید است، ممکن است نیاز به درمان‌های تکمیلی یا داروهای موقتی برای کنترل علائم داشته باشید. همچنین، جلسات مشاوره یا صحبت با روانشناس می‌تواند در این دوران کمک‌کننده باشد. به یاد داشته باشید که اهمیت دارد هر گونه تغییری در دارو را با پزشک خود مشورت نمایید، چرا که ترک ناگهانی یا کاهش سریع دوز می‌تواند عوارض شدیدی به دنبال داشته باشد.