علت گردن دردوقولنج چی میتونه باشه وراه درمان چیست؟

سلام چندسال پشتم قولنج میکنه واگه پانزارن پشتم بشکنن حالت تهوع میگیرم وقتی چیز سنگین برمیدارم یاکارمیکنم یا دیر غذا میخورم تشدید میشه یکی دوسال گردنم درد میکرد گردن و شونه هام وقتی ماساژمیدن یکم آروم میشم الان ۷.۸روز گردن دردم بیشترشده همراه سردرد که بیشتر بین ابروهامم راهنمایی کنیدمچکرم

0

سلام و وقت بخیر اگر مشکل از دیسک باشه نباید اجسام سنگین رو بلند کنید . با این علایمی که گفتید باید حتما توسط جراح مغز و اعصاب معاینه و بررسی انجام بشه . شاید نیاز به گرافی یا ام آر آی داشته باشید و بعد از اون تشخیص با پزشک هست که با دارو درمانی و فیزیوتراپی و در آخر اگر بهبودی حاصل نشد ممکن هست جراحی رو پیشنهاد بدن ، حتی ماساژ اشتباه هم ممکن هست باعث آسیب بهتون بشه . اما در هر صورت جهت اقدامات لازم باید به جراح مغز و اعصاب مراجعه نمایید تا علت فشار بر روی ستون فقراتتون بررسی بشه . با آرزوی سلامتی برای شما .

دکتر علی اصغر برزو

جراح و متخصص ارتوپدی
دکتر علی اصغر برزو
0

سلام. باتوجه به اینکه دردتون مدت زیادیه ادامه داره احتمال بهبود خودبخودیش کمه و حتی درمان سختتر خواهد شد.توصیه میکنم برای بررسی و معاینه مراجعه کنید.

دکتر بهاره توانا

متخصص پزشکی ورزشیلاغری . درد کمر و گردن . آرتروز
دکتر بهاره توانا
0

برای ارائه یک مشاوره درست و مطمئن ،نیاز هست شرایط شما بطور کامل از نزدیک بررسی بشه و بدون معاینه دقیق ،امکان تشخیص درست و پیشنهاد درمان مناسب وجود ندارد و ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند.

دکتر سام بمانی

متخصص جراحی استخوان و مفاصل ( ارتوپد )
دکتر سام بمانی
0

سلام. ممکنه که ازدیسک باشه ممکنه منشا عضلانی داشته باشه بهتره که معاینه بشید

دکتر ارسلان بهمنی پور

متخصص پزشکی ورزشیسونوگرافی عضلانی اسکلتی ، تزریقات تخصصی
دکتر ارسلان بهمنی پور
0

سلام توصیه میگردد جهت بررسی و معاینه به متخصص ارتوپد مراجعه فرمایید

دکتر سیدرضا آقاپور

فلوشیپ جراحی استخوان و مفاصل کودکان (...
دکتر سیدرضا آقاپور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

گردن درد و قولنج پشت ممکن است به دلایل مختلفی بروز کند، از جمله فشار بر ستون فقرات، عادات بد نشستن و بلند کردن اشتباه اجسام سنگین. نشانه‌های شما می‌توانند نشان‌دهنده فشار بر ریشه‌های عصبی و یا مشکلات دیسک‌های بین مهره‌ای باشند. درمان معمولاً شامل استراحت، پرهیز از فعالیت‌های سنگین، داروهای مسکن مثل ایبوپروفن، فیزیوتراپی و در مواردی جراحی است. استفاده از کمپرس گرم یا سرد و انجام حرکات کششی نیز می‌تواند مفید باشد. مراجعه به پزشک برای ارزیابی دقیق و تجویز درمان مناسب ضروری است.