در مورد حملات پانیک در شیردهی کمک می کنید؟ با سلام و وقت بخیر. برای درمان پانیک به غیر از درمان دارویی؛ درمانهای شناختی و رفتاری موثرند. به غیر از مراجعه حضوری کتاب زیر را نیز به عنوان منبع مفید خودیاری مطالعه نمایید : رهایی از حملات پانیک (10 راه حل ساده) اثرآنتونی ترجمه رفیعی از نشر ارجمند. با سلام جهت بروز اثرات درمانی داروها مدت زمان بیشتری مورد نیاز است ، ولی می توان نوع و یا دز دارو را تغییر داد.. با سلام جهت تنظیم مقدار داروها مجدد به روانپزشک معالج تان مراجعه نمایید.. سلام. با پزشک خود مشورت کنید. مقداری تقویت دارو میتواند جلوی حنلات را بگیرد.

پانیک , حملات , شیردهی

.
۳۵روزه زایمان کردم.
دچار حملات پانیک و استرس های شدید شدم.
قبل از بارداری هم این حالات رو داشتم.و دارو مصرف کردم.
از وقتی زایمان کردم این حالات دوباره برگشته.
توروخدا دستم به دامنتون بگید چی مثرف کنم؟
دکتر بهم سرترالین داده و کلونازپام.ده روزه دارم مصرف میکنم.
هنوز خوب نشدم.نزدیک عید هست،توروخدابگین چیکارکنم زودتر خوب یشم؟
احساس مرگ و مور مور شدن پشت،داغ شدن قفسه سینه،بی جونی ،تهوع شدید هم دارم
کی این دارو ها اثر میکنه

4
1

در مورد حملات پانیک در شیردهی کمک می کنید؟ پانیک , حملات , شیردهیبا سلام و وقت بخیر. برای درمان پانیک به غیر از درمان دارویی؛ درمانهای شناختی و رفتاری موثرند. به غیر از مراجعه حضوری کتاب زیر را نیز به عنوان منبع مفید خودیاری مطالعه نمایید : رهایی از حملات پانیک (10 راه حل ساده) اثرآنتونی ترجمه رفیعی از نشر ارجمند

0

در مورد حملات پانیک در شیردهی کمک می کنید؟ پانیک , حملات , شیردهیبا سلام جهت بروز اثرات درمانی داروها مدت زمان بیشتری مورد نیاز است ، ولی می توان نوع و یا دز دارو را تغییر داد.

0

در مورد حملات پانیک در شیردهی کمک می کنید؟ پانیک , حملات , شیردهیبا سلام جهت تنظیم مقدار داروها مجدد به روانپزشک معالج تان مراجعه نمایید.

0

در مورد حملات پانیک در شیردهی کمک می کنید؟ پانیک , حملات , شیردهیسلام. با پزشک خود مشورت کنید. مقداری تقویت دارو میتواند جلوی حنلات را بگیرد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

درمان حملات پانیک در دوران شیردهی می‌تواند با چالش‌های زیادی همراه باشد، به خصوص با توجه به دغدغه‌های مرتبط با سلامت کودک. استفاده از داروهایی مثل سرترالین و کلونازپام نیاز به نظارت دقیق پزشک دارد، چرا که این داروها می‌توانند به شیر مادر راه پیدا کنند. سرترالین به طور کلی برای استفاده در دوران شیردهی نسبتاً بی‌خطر تلقی می‌شود، اما همچنان نظارت پزشک ضروری است. کلونازپام اما ممکن است ریسک‌هایی به همراه داشته باشد و باید با احتیاط مصرف شود. در ضمن، دارویی مثل سرترالین معمولاً نیاز به زمان دارد تا تأثیر کامل خود را نشان دهد؛ معمولاً این مدت می‌تواند از چهار تا شش هفته باشد. در صورتی که علائم بهبود نیافت یا بدتر شد، مهم است که با پزشک خود تماس بگیرید. همچنین روش‌هایی همچون مدیتیشن، تمرینات تنفسی و یوگا می‌توانند به کاهش استرس کمک کنند.