علت احساس سرفه هنگام صحبت کردن چیست؟ سلام.این حالت مربوط به تحریک پذیری بیش از اندازه تارهای صوتی هست که علتش التهاب هست.اغلب هم دلیل التهاب آلرژی یا عفونت های ویروسی هست.بهتره آنتی هیستامین مصرف کنید. تحریک پذیری راه های هوایی از اثرات عفونت های ویروسی سیستم تنفسی است و ممکن است چند ماه بطول بینجامد. سلام جهت بررسی حساسیت به متخصص اسم و الرژی مراجعه نمایید. باید به متخصص ریه مراجعه و معاینه یشین.

خسته , سرفه

سلام خسته نباشید
تقریبا یک ماه هست که موقع صحبت کردن با صدای بلند احساس سرفه بهم دست میده و نمیتونم بیشتر صحبت کنم
حدود ۳ ماه پیش علایم کرونا داشتم و الان هم آنفولانزا
علتش چی میتونه باشه؟

4
7

علت احساس سرفه هنگام صحبت کردن چیست؟ خسته , سرفهسلام.این حالت مربوط به تحریک پذیری بیش از اندازه تارهای صوتی هست که علتش التهاب هست.اغلب هم دلیل التهاب آلرژی یا عفونت های ویروسی هست.بهتره آنتی هیستامین مصرف کنید

2

علت احساس سرفه هنگام صحبت کردن چیست؟ خسته , سرفهتحریک پذیری راه های هوایی از اثرات عفونت های ویروسی سیستم تنفسی است و ممکن است چند ماه بطول بینجامد

-1

علت احساس سرفه هنگام صحبت کردن چیست؟ خسته , سرفهسلام جهت بررسی حساسیت به متخصص اسم و الرژی مراجعه نمایید

0

علت احساس سرفه هنگام صحبت کردن چیست؟ خسته , سرفهباید به متخصص ریه مراجعه و معاینه یشین

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

علت احساس سرفه ممکن است ناشی از تحریک حساسیتی یا التهابی باشد که معمولا به عنوان واکنشی به عفونت، آلرژی یا پاسخ به داروها رخ می دهد. در مورد شما، هم علایم کرونا داشتید و هم اکنون آنفولانزا دارید که هر دو می توانند سبب تحریک و التهاب در مجاری تنفسی شوند و بنابراین باعث سرفه شوند. من پیشنهاد می کنم برای اطمینان بیشتر، به یک پزشک مراجعه کنید.

احساس سرفه هنگام صحبت کردن به طور معمول می‌تواند به علت عوامل مختلفی باشد. در مورد شما که اخیراً علائم کووید-۱۹ و آنفولانزا داشته‌اید، احتمالاً هنوز التهابات ناشی از این عفونت‌ها در مجاری تنفسی باقی مانده است. ویروس‌های تنفسی می‌توانند به لایه‌های مخاطی آسیب بزنند و باعث تحریک مجاری تنفسی شوند که به سرفه منجر می‌شود، بخصوص زمانی که با صدای بلند صحبت می‌کنید و فشار بیشتری به دستگاه تنفسی وارد می‌آید. برخی عوامل دیگر که می‌توانند باعث سرفه شوند، شامل آلرژی‌ها، هوای خشک، آسم یا رفلاکس معده می‌باشند. پیشنهاد می‌شود به پزشک مراجعه کنید تا شرایط شما به دقت بررسی شود و در صورت نیاز درمان مناسب ارائه شود. همچنین، مصرف مایعات بیشتر و اجتناب از قرار گرفتن در معرض آلرژن‌ها می‌تواند به کاهش تحریک سرفه کمک کند.