کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ با سلام بستگی به این دارد که تصمیم گیری شما در چه زمینه ای باشد. معمولا در تصمیم گیری باید فرد موضوع مورد تصمیم گیری را برای خودش روشن کند و موارد تردید در آن را یادداشت کند و سپس به موارد راه حل آن را برای خودش روشن کند. بعد از آن به موارد مثبت و منفی هر کدام از راه حل ها توجه کند و سود و زیان ها و پیامدهای کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت آن را هم مورد توجه قرار دهد. در ین راستا می تواند از افراد آگاه به موضوع و مطمون کمک بگیرد. روان شناسان در برخی موارد با توجه به تجارب و آگاهی های علمی خود می توانند افراد را یاری کنند و مشاوران خوبی در زمینه مسائل بین فردی و خانوادگی باشند.. با سلام و وقت بخیر. ممکن است ریشه های خلقی و گاهی سبک زندگی اهمالکارانه مطرح باشد. این تردیدها دارای سبب شناسی متنوعی است و گاها همراه با مشکلات خلقی و اضطرابی بروز میکند. گاهی هم به تعویق اندازی و تردیدها به دلیل کمالگرایی و معیارهای صفر و صدی موفقیت است. گاهی از انجام کار در شرایط اضطرار بیشتر لذت میبریم. گاهی کاری را شروع نمیکنیم؛ تا هیچ وقت شکستی نخوریم! به هر حال بررسی بیشتری لازم است اما اگر بخواهید و تمارین رفتاری را پیگیری کنید؛ مرحله به مرحله تکالیف را به سرانجام خواهید رساند.. تردید با توجه به ساختار روانی هر فرد شکل میگیرد و دلیل آن تنها با بررسی همین ساختار صورت میپذیرد. مراجعه به روانشناس میتواند مفید باشد.. با سلام. مراجعه به روانپزشک و یا روانشناس جهت ارزیابی دقیقتر توصیه میشود. با سلام ریشه تردید به اعتماد بنفس هم ربط دارد به وسواس هم ربط دارد به تحقیر و واحیانا تنبیه جسمی در دوران کودکی هم ربط دارد شما باید اعتماد به نفس و عزت نفس را افزایش دهید ودر هنگام تصمیم گیری تمام جوانب را بسنجید و انعطاف داشته باشید برای اطلاعات جدیدی که می آید وروی تصمیم گیری اثر دارد باید خودت آپدیت بکنید وقتی تصمیم گرفتی برنگردی مگر اطلاعات جدید آمده باشد و تعدادتصمیمات هم ریز و درشتی افزایش یابد به روانشناس هم مراجعه داشته باشید. سلام مراجعه به روان پزشک و روان درمانگر می تواند به شما کمک کند که هم از نظر اختلالات قابل درمان مثل اضطراب، افسردگی، وسواس و . ارزیابی شوید و هم از نظر مشکلات روان شناختی و آسیب پذیری های زمینه ای مثل کمال گرایی، خود باوری و اعتماد به نفس پایین، ترس از شکست، ترس از قضاوت، ترس از طرد شدن، ترس از دست دادن و . ارزیابی شوید و در صورت لزوم در هر دو زمینه برای شما درمان صورت گیرد.. باسلام و احترام برای ارزیابی دقیق تر مراجعه به روان شناس را پیشنهاد می کنم زمانی که علت اصلی مشخص شود می توان راهکارهای مناسبی را ارائه داد تا زودتر به نتیجه برسید موفق باشید. سلام تصمیم گیری یک مهارت هست و قابل آموزش دادن ، و در حیطه کار متخصص روانشناس و مشاوره صورت میگیره .. با سلام جهت تشخیص و ارزیابی صحیح نیاز به مراجعه حضوری می باشد. به روانپزشک و یا روانشناس مراجعه نمایید.. با سلام ابتدا نیاز به بررسی علت تردید در شما می باشد تا طبق تشخیص ،درمان مناسب صورت گیرد..

ریشه , تصمیم‌گیری , تردید

سلام کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند و به چه دکتری مراجعه کند ریشه تردید در تصمیم گیری چه چیزی می تواند باشد؟

10
0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدبا سلام بستگی به این دارد که تصمیم گیری شما در چه زمینه ای باشد. معمولا در تصمیم گیری باید فرد موضوع مورد تصمیم گیری را برای خودش روشن کند و موارد تردید در آن را یادداشت کند و سپس به موارد راه حل آن را برای خودش روشن کند. بعد از آن به موارد مثبت و منفی هر کدام از راه حل ها توجه کند و سود و زیان ها و پیامدهای کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت آن را هم مورد توجه قرار دهد. در ین راستا می تواند از افراد آگاه به موضوع و مطمون کمک بگیرد. روان شناسان در برخی موارد با توجه به تجارب و آگاهی های علمی خود می توانند افراد را یاری کنند و مشاوران خوبی در زمینه مسائل بین فردی و خانوادگی باشند.

0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدبا سلام و وقت بخیر. ممکن است ریشه های خلقی و گاهی سبک زندگی اهمالکارانه مطرح باشد. این تردیدها دارای سبب شناسی متنوعی است و گاها همراه با مشکلات خلقی و اضطرابی بروز میکند. گاهی هم به تعویق اندازی و تردیدها به دلیل کمالگرایی و معیارهای صفر و صدی موفقیت است. گاهی از انجام کار در شرایط اضطرار بیشتر لذت میبریم. گاهی کاری را شروع نمیکنیم؛ تا هیچ وقت شکستی نخوریم! به هر حال بررسی بیشتری لازم است اما اگر بخواهید و تمارین رفتاری را پیگیری کنید؛ مرحله به مرحله تکالیف را به سرانجام خواهید رساند.

0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدتردید با توجه به ساختار روانی هر فرد شکل میگیرد و دلیل آن تنها با بررسی همین ساختار صورت میپذیرد. مراجعه به روانشناس میتواند مفید باشد.

0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدبا سلام. مراجعه به روانپزشک و یا روانشناس جهت ارزیابی دقیقتر توصیه میشود

0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدبا سلام ریشه تردید به اعتماد بنفس هم ربط دارد به وسواس هم ربط دارد به تحقیر و واحیانا تنبیه جسمی در دوران کودکی هم ربط دارد شما باید اعتماد به نفس و عزت نفس را افزایش دهید ودر هنگام تصمیم گیری تمام جوانب را بسنجید و انعطاف داشته باشید برای اطلاعات جدیدی که می آید وروی تصمیم گیری اثر دارد باید خودت آپدیت بکنید وقتی تصمیم گرفتی برنگردی مگر اطلاعات جدید آمده باشد و تعدادتصمیمات هم ریز و درشتی افزایش یابد به روانشناس هم مراجعه داشته باشید

0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدسلام مراجعه به روان پزشک و روان درمانگر می تواند به شما کمک کند که هم از نظر اختلالات قابل درمان مثل اضطراب، افسردگی، وسواس و . ارزیابی شوید و هم از نظر مشکلات روان شناختی و آسیب پذیری های زمینه ای مثل کمال گرایی، خود باوری و اعتماد به نفس پایین، ترس از شکست، ترس از قضاوت، ترس از طرد شدن، ترس از دست دادن و . ارزیابی شوید و در صورت لزوم در هر دو زمینه برای شما درمان صورت گیرد.

0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدباسلام و احترام برای ارزیابی دقیق تر مراجعه به روان شناس را پیشنهاد می کنم زمانی که علت اصلی مشخص شود می توان راهکارهای مناسبی را ارائه داد تا زودتر به نتیجه برسید موفق باشید

0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدسلام تصمیم گیری یک مهارت هست و قابل آموزش دادن ، و در حیطه کار متخصص روانشناس و مشاوره صورت میگیره .

0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدبا سلام جهت تشخیص و ارزیابی صحیح نیاز به مراجعه حضوری می باشد. به روانپزشک و یا روانشناس مراجعه نمایید.

0

کسی که در تصمیم گیری دچار تردید می شود باید چه کار کند؟ ریشه , تصمیم‌گیری , تردیدبا سلام ابتدا نیاز به بررسی علت تردید در شما می باشد تا طبق تشخیص ،درمان مناسب صورت گیرد.