آیا تداخل ریشه دندان با سینوس خطرناک است؟ سلام مشکل 4سال پیش شما این نبوده که دندان رفته توی سینوس!بطور طبیعی ریشه ی بعضی دندانها در سینوس است و ازین نظر هیچ مشکلی ندارد،علت کشیدن دندان 5 شما عفونت زیاد انتهای ریشه بوده و چون انتهای ریشه در سینوس بوده برای پیشگیری از درگیری بیشتر کشیده شده،علت عفونت هم عصب کشی بسیار نامناسب این دندان بوده،که درواقع عصب کشی ناقص انجام شده و به همین خاطر دندانتان عفونت کرده. علت درد دندانهای 6 و 7 هم باید بررسی شود،با توجه به اینکه هر دوی آنها ترمیم عمیق دارند ممکن است به عصب رسیده باشند و درد شما به همین علت باشد،که با عصب کشی برطرف میشود و جای نگرانی ندارد.. باسلام قرارگرفتن دندان در سینوس سبب عفونت دندان نمیشود مگر در موارد نادر در صورتی که شما دچار سینوزیت باشید و ریشه دندانها در نزدیکی سینوس قرار گرفته باشند. (علائم سینوزیت درد و سنگینی ناحیه اطراف چشم و بینی و ترشحات پشت حلقی هستند) ولی حتی در مواردی که عفونت سینوس به ریشه دندان آسیب بزند، درمان سینوزیت و عصب کشی دندان مشکل را برطرف میکند. احتمالا مشکل فعلی شما ایجاد پوسیدگی زیر ترمیمهای شما یا نزدیکی ترمیمها به عصب است که نیاز به عصب کشی دارد و دندانها نباید کشیده شوند.. سلام سینوس باعث عفونت ریشه دندان شما نشده.سینوسها در اکثر افراد ریشه تعدادی از دندانهای فک بالا رو در برمیگیرند و این مورد غیر طبیعی نیست.دندان 5 شما بدلیل درمان ریشه ناقص دچار ضایعه انتهای ریشه و عفونت شدید شده که به تشخیص پزشکتون در آن زمان قابل درمان مجدد نبوده و لذا کشیده شده و ارتباطی با سینوس نداشته. الان هم درد دندانهای 6و7 شما ارتباطی با سینوس نداره و باید با معاینه و انجام یکسری تست روی دندانها تشخیص داده بشه که درد از کدام دندان بوده و درمان لازم انجام بشه. سلام نزدیکی ریشه ی دندان ها به سینوس بطور طبیعی دیده می شود و مشکلی نیست. دندان 5 دچار عفونت انتهای ریشه بوده که با عصب کشی مجدد معمولا قابل درمان هست( کشیدن دندان شاید علت دیگری مثل شکستگی قسمتی از تاج دندان داشه). علت درد الان شما مربوط به ترمیم های وسیع دندانی است. بهتر است یک معاینه کامل تخصصی انجام بشود و اگر نیاز به اقدامی هست قبل از ایجاد عفونت مجدد، برطرف گردد. با توجه به اینکه جوان هم هستید حتما زودتر دندان 5 رو با ایمپلنت جایگزین کنید.. باسلام در حالت عادی خیر ولی در صورت ایجاد التهاب در سینوس یا عفونت دندانی، نباز به کشیده شدن دندان یا درمان ریشه دندان میتواند چالش برانکیز باشد که در این موارد به متخصص مربوطه باید مراجعه شود.. با سلام سینوس های ماگزیلا بالای ریشه دندانهای خلفی فک بالا قرار دارند و مشکل حاضر شما مربوط به ان ریشه داخل سینوس نیست بهتر است جهت بررسی دقیق تر مراجعه نمایید موفق باشید.

دندان , ریشه , تداخل

بنده ۴سال پیش سمت چپ بالا دندون شماره ۵ رو کشیدم،در صورتی که سالم بود،اما ریشش رفته بود تو سینوس(عکس شماره۱ برا ۴سال پیش)حالا دیشب همون حس درد ریشه رو تو دندون های ۶و۷ پیدا کردم دقیقا هم همون ناحیه،(عکس۲ که امروز گرفتم)حالا به دکتر هم نشون دادم تصویر رو گفت نه مشکلی نداره(اما من دیشب از درد نتونستم بخوابم)امروز ولی خوب خوبم،این داستان بعد از ۴سال برام اتفاق افتاده و حالا میخوام بدونم:
۱-سینوس نزنه ریشه ۲تا دندون باقی مونده رو از بین ببره؟
۲-چه راه کاری برای این مشکل پیشنهاد میکنید؟
سپاس

6
0

آیا تداخل ریشه دندان با سینوس خطرناک است؟ دندان , ریشه , تداخلسلام مشکل 4سال پیش شما این نبوده که دندان رفته توی سینوس!بطور طبیعی ریشه ی بعضی دندانها در سینوس است و ازین نظر هیچ مشکلی ندارد،علت کشیدن دندان 5 شما عفونت زیاد انتهای ریشه بوده و چون انتهای ریشه در سینوس بوده برای پیشگیری از درگیری بیشتر کشیده شده،علت عفونت هم عصب کشی بسیار نامناسب این دندان بوده،که درواقع عصب کشی ناقص انجام شده و به همین خاطر دندانتان عفونت کرده. علت درد دندانهای 6 و 7 هم باید بررسی شود،با توجه به اینکه هر دوی آنها ترمیم عمیق دارند ممکن است به عصب رسیده باشند و درد شما به همین علت باشد،که با عصب کشی برطرف میشود و جای نگرانی ندارد.

0

آیا تداخل ریشه دندان با سینوس خطرناک است؟ دندان , ریشه , تداخلباسلام قرارگرفتن دندان در سینوس سبب عفونت دندان نمیشود مگر در موارد نادر در صورتی که شما دچار سینوزیت باشید و ریشه دندانها در نزدیکی سینوس قرار گرفته باشند. (علائم سینوزیت درد و سنگینی ناحیه اطراف چشم و بینی و ترشحات پشت حلقی هستند) ولی حتی در مواردی که عفونت سینوس به ریشه دندان آسیب بزند، درمان سینوزیت و عصب کشی دندان مشکل را برطرف میکند. احتمالا مشکل فعلی شما ایجاد پوسیدگی زیر ترمیمهای شما یا نزدیکی ترمیمها به عصب است که نیاز به عصب کشی دارد و دندانها نباید کشیده شوند.

0

آیا تداخل ریشه دندان با سینوس خطرناک است؟ دندان , ریشه , تداخلسلام سینوس باعث عفونت ریشه دندان شما نشده.سینوسها در اکثر افراد ریشه تعدادی از دندانهای فک بالا رو در برمیگیرند و این مورد غیر طبیعی نیست.دندان 5 شما بدلیل درمان ریشه ناقص دچار ضایعه انتهای ریشه و عفونت شدید شده که به تشخیص پزشکتون در آن زمان قابل درمان مجدد نبوده و لذا کشیده شده و ارتباطی با سینوس نداشته. الان هم درد دندانهای 6و7 شما ارتباطی با سینوس نداره و باید با معاینه و انجام یکسری تست روی دندانها تشخیص داده بشه که درد از کدام دندان بوده و درمان لازم انجام بشه

0

آیا تداخل ریشه دندان با سینوس خطرناک است؟ دندان , ریشه , تداخلسلام نزدیکی ریشه ی دندان ها به سینوس بطور طبیعی دیده می شود و مشکلی نیست. دندان 5 دچار عفونت انتهای ریشه بوده که با عصب کشی مجدد معمولا قابل درمان هست( کشیدن دندان شاید علت دیگری مثل شکستگی قسمتی از تاج دندان داشه). علت درد الان شما مربوط به ترمیم های وسیع دندانی است. بهتر است یک معاینه کامل تخصصی انجام بشود و اگر نیاز به اقدامی هست قبل از ایجاد عفونت مجدد، برطرف گردد. با توجه به اینکه جوان هم هستید حتما زودتر دندان 5 رو با ایمپلنت جایگزین کنید.

0

آیا تداخل ریشه دندان با سینوس خطرناک است؟ دندان , ریشه , تداخلباسلام در حالت عادی خیر ولی در صورت ایجاد التهاب در سینوس یا عفونت دندانی، نباز به کشیده شدن دندان یا درمان ریشه دندان میتواند چالش برانکیز باشد که در این موارد به متخصص مربوطه باید مراجعه شود.

0

آیا تداخل ریشه دندان با سینوس خطرناک است؟ دندان , ریشه , تداخلبا سلام سینوس های ماگزیلا بالای ریشه دندانهای خلفی فک بالا قرار دارند و مشکل حاضر شما مربوط به ان ریشه داخل سینوس نیست بهتر است جهت بررسی دقیق تر مراجعه نمایید موفق باشید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

رابطه بین ریشه دندان و سینوس ماگزیلاری(MMS) می‌تواند برای سلامت دهان و دندان مهم باشد. در مواردی که ریشه دندان به سینوس نزدیک می‌شود، خطر وجود دارد که التهاب یا عفونت سینوس به دلیل وجود بقایای باقی‌مانده یا تحریک پذیری پس از کشیدن دندان روی دهد. این عارضه باعث درد، تورم و حتی سینوزیت می‌شود. در صورتی که درد شدید و یا عود کننده است، و یا تصاویر رادیوگرافی نشان‌دهنده نزدیکی شدید ریشه دندان به حفره سینوس باشد، پیگیری‌های بیشتر پزشکی ضروری است. برخی از راه‌حل‌های درمان شامل مشاوره با متخصص بیماری‌های دهان و فک و صورت، استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های مناسب برای جلوگیری از عفونت، و در صورت لزوم اقدام به جراحی ترمیمی است. از آنجایی که عدم پیگیری می‌تواند به بروز مشکلات جدی‌تر برای دندان‌ها و سلامت عمومی شما منجر شود، توصیه می‌شود در صورت مشاهده هرگونه مشکل یا درد مجدد، بلافاصله به دندانپزشک یا متخصص مراجعه کنید.