درمان مجدد ریشه دندان به چه دلیل صورت می گیرد؟

درمان مجدد ریشه به چه دلیل صورت می گیرد ؟ به دکتر مراجعه کردم و دکتر تشخیص دادند که باید عصب کشی مجدد انجام گیرد در حالی که دندانم درد ندارد ؟

0

در عمل درمان ریشه ؛ پالپ دندان و باکتری ها بطور کامل خارج شده ، کانال کامل پر گردیده سپس دندان توسط یک ترمیم مناسب تاجی که مانع از ورود باکتری ها به داخل کانال شود بازسازی می گردد. در صورتی که در هر یک از مراحل فوق نقصی پیش آید باکتری ها فرصت می یابند که مجددا فعالیت نموده و دندان را دچار ضایعه نمایند . در این حالت درمان مجدد ریشه حتی اگر هنوز ایجاد درد ، تورم یا ضایعه نکرده باشد باعث توقف روند فوق گردیده و انجام آن امری ضروری است. بدیهی است درمان مجدد ، درمانی پیچیده تر بوده و درصد موفقیت آن نسبت به درمان اولیه پایین تر است که در صورت عدم موفقیت آن نیز ، درمان جراحی به عنوان گزینه آخر مطرح خواهد شد.

دکتر مجید قیاسی

جراح و دندانپزشک
دکتر مجید قیاسی
0

با سلام بله گاهی به علت اینکه درمان ریشه از ابتدا به صورت درست و اصولی انجام نشده است مثلا کانال خوب پاکسازی نشده است پر کردن ریشه مشکل داشته ترمیم تاج دندان مشکلدار بوده که همه این عوامل باعث رشد مجدد میکروبها داخل ریشه میشود و ریشه عفونت میکند

دکتر زهرا زندیه

متخصص دندانپزشکی ترمیمی - زیبابی
دکتر زهرا زندیه
0

سلام عصب کشی ممکن است بدون ایجاد درد، در فک شما عفونت ایجاد کند و یا به علت عصب کشی ناقص نیاز به انجام مجدد ان باشد، اگر تشخیص پزشک شما قطعی ست قطعا نیاز به این درمان بوده

دکتر روژین طلیعی

متخصص جراح لثه - ایمپلنت دندان
دکتر روژین طلیعی
0

سلام و عرض ادب، علت درمان ریشه مجدد صرفا درد و عفونت نمی باشد، بلکه کیفیت درمان ریشه از نظر طول کانال، شکل دهی کانال و غیره مد نظر می باشد که بسته به نظر دندانپزشک و متخصصین محترم درمان ریشه درمان مجدد تجویز می گردد. موفق و موید باشید.

دکتر سید داود موسوی بفروئی

جراح - دندانپزشک
دکتر سید داود موسوی بفروئی
0

سلام زمانیکه ریشه دندان بخوبی پر نشده باشد یا عفونت ته ریشه داشته باشد نیاز به درمان دوباره دندان هست البته اگر خودتان مشکلی ندارید وابسه هم ندارد ممکنست مدتها به همان شکل بماند و مشکلی پیش نیاید

دکتر ذبیح اله نبی زاده

جراح - دندانپزشک
دکتر ذبیح اله نبی زاده
0

سلام ، معمولا دندانی که درمان ریشه آن بطور کامل و بدرستی انجام نشده باشد میتواند در آینده علامت دار شود چون ممکن مسیر ریشه خوب پاکسازی نشده باشد حتی اگر الان بظاهر علایمی نداشته باشید .درمان مجدد بستگی به تشخیص دندانپزشک و یا متخصص درمان ریشه دارد. اگر در آینده نیاز به تعویض پرکردگی و یا روکش داشته باشید باید ترجیحا درمان ریشه دندان مطمئن باشد. .

دکتر سیده فرحناز پوستی

جراح - دندانپزشکانجام خدمات ترمیمی
دکتر سیده فرحناز پوستی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درمان مجدد ریشه دندان معمولا زمانی لازم است که عفونت جدید یا عود بیماری در محل ریشه دندان ایجاد شده باشد. اگر دندان شما پس از انجام عصب‌کشی بهبود یافته بوده و درد نداشته باشد، احتمالا نیاز به درمان مجدد وجود ندارد. اما در برخی موارد، اگر عفونت جدید رخ داده یا مشکلاتی رخ داده باشد، ممکن است پزشک شما به عصب‌کشی مجدد ریشه دندان توصیه کند تا جلوی عود بیماری گرفته شود و از تبعات بیشتر جلوگیری شود.