روغن سیلیکون در چشم؟ نگراننباشید ، سیلیکون درمدت کوتاه مشکلی ایجاد نمیکند.

روغن , سیلیکون , چشم , خطرناک , روغن سیلیکون

با سلام پدرم آب مروارید داشتند که گفتن باید جراحی بشه بهمن ماه تو بیمارستان فارابی عمل کردن اما موقع عمل نتونستن لنز و بذارن و همون روز پدرمو با بیهوشی مجددا عمل کردن و روغن تزریق کردن و گفتن شبکیه ی چشم کاملا سالمه و مشکلی نداره و بعد از عید با یه جراحی روغن و خارج میکنن و لنز و میذارن اما به خاطر کرونا از طرف بیمارستان زنگ زدن و نوبت چکاپ و که برای ۱۷ اسفند بود کنسل کردن و گفتن دوباره تماس میگیریم
میخواستم بدونم تا چه مدتی روغن داخل چشم باشه خطرناک نیست ؟ چون معلوم نیست کی نوبت بدن برای عمل

1
-1

روغن سیلیکون در چشم؟ روغن , سیلیکون , چشم , خطرناک , روغن سیلیکوننگراننباشید ، سیلیکون درمدت کوتاه مشکلی ایجاد نمیکند

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

رسیدگی به موضوع روغن سیلیکون در چشم اغلب به بررسی مدت زمان بستگی دارد و با توجه به شرایط بیمار ممکن است تفاوت هایی داشته باشد. به طور کلی, اجازه دادن به روغن سیلیکون برای ماندن در داخل چشم برای مدت زیاد بیش از چندین ماه راه حل مناسبی به حساب نمی آید زیرا ممکن است اریانه کردن کریستال ویتر و ایجاد فشار در داخل چشم را افزایش دهد و باعث کاهش بینایی یا آسیب های دیگر بشود. با این حال, در شرایطی که عمل جراحی مجدد عاجزانه یا خطرناک است, روغن سیلیکون ممکن است برای مدت زمان طولانی تری در چشم بماند. تصمیم نهایی بهتر است توسط یک پزشک متخصص چشم بر اساس نتایج معاینات چشم و شرایط سلامت کلی فرد گرفته شود. با توجه به شرایط فعلی موج کرونا, احتمالاً دستورات صادر شده توسط بیمارستان را دنبال کنید و تا موقع حضور مجدد برای عمل جراحی, هر گونه تغییر در دید یا وضعیت عمومی سلامت خود را به پزشک خود اطلاع دهید.

روغن سیلیکون اغلب در جراحی‌های چشم مانند عمل‌های شبکیه استفاده می‌شود. این ماده به عنوان یک واسطه کمک می‌کند تا شبکیه در موقعیت خود ثابت بماند. مدت زمانی که روغن سیلیکون می‌تواند در چشم باقی بماند بسته به شرایط خاص بیمار و توصیه‌های جراح متفاوت است، اما معمولاً نباید بیش از چند ماه در چشم بماند. ماندن طولانی مدت این ماده ممکن است خطرات و عوارض جانبی داشته باشد مانند افزایش احتمال گلوکوم، التهاب یا آسیب به قرنیه. بنابراین، اگرچه به دلیل شرایط خاص مانند همه‌گیری کرونا ممکن است تعویقاتی در جراحی دوم پیش بیاید، اما توصیه می‌شود که تا حد امکان با پزشک متخصص چشمی در تماس باشید و وضعیت را پیگیری کنید. در صورتی که نیاز به مراقبت یا مشورت فوری دارید، مشاوره تلفنی یا آنلاین با پزشک متخصص می‌تواند راه‌گشا باشد.