علت افزایش آنزیم های کبدی چیست؟ سلام نیاز به بررسی بیشتر شامل سونوگرافی و بررسی از نظر هپاتیت دارید به متخصص داخلی مراجعه کنین. سلام نگران نباشید افزایش انزیمها مختصر است رژیم غذایی صحیح ورزش منظم پرهیز از استرس توصیه میشه ازمایش را یکماه دیگه تکرار کنید اگر بالا بود نیاز به بررسی دارید.

افزایش , آنزیم , کبدی , آنزیم های کبدی , دلایل افزایش

با سلام.
بنده ۲۲ سال دارم که به علت مشکل پرترشحی اسید معده و التهاب شدید یکسال داروهای آنتی اسید مثل نولپازا(پنتوپرازول) ۴۰و ازوفلاکس (اس امپرازول) ۴۰ مصرف کردم و چند روز قبل که آزمایش خون دادم آنزیم های کبدی من افزایش پیدا کرده در حالی که قبل مصرف این داروها بسیار پایین و بسیار نرمال بود و همچنین تری گلیسیرید من به ۲۱۰ افزایش پیدا کرده با این وجود که من تقریبا کم مصرف کننده ترین فرد خانواده از لحاظ چربی و سرخ کردنی هستم خوراک من صبحانه اغلب ارده وشیره و شب ها گردو بادام میخورم علت چیست؟

2
0

علت افزایش آنزیم های کبدی چیست؟ افزایش , آنزیم , کبدی , آنزیم های کبدی , دلایل افزایشسلام نیاز به بررسی بیشتر شامل سونوگرافی و بررسی از نظر هپاتیت دارید به متخصص داخلی مراجعه کنین

0

علت افزایش آنزیم های کبدی چیست؟ افزایش , آنزیم , کبدی , آنزیم های کبدی , دلایل افزایشسلام نگران نباشید افزایش انزیمها مختصر است رژیم غذایی صحیح ورزش منظم پرهیز از استرس توصیه میشه ازمایش را یکماه دیگه تکرار کنید اگر بالا بود نیاز به بررسی دارید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

افزایش آنزیم های کبدی می تواند به علت مصرف بعضی داروها اتفاق بیفتد. هرچند داروهای آنتی اسید مثل نولپازا (پنتوپرازول) و ازوفلاکس (اس امپرازول) ناشی از عوارض نادر هستند، ولی باز هم افزایش آنزیم های کبدی از علایم برخی از عوارض جانبی این داروها می باشد. توصیه می شود در صورت احساس ناراحتی یا افزایش آنزیم های کبدی، فورا با پزشک مشورت کنید.

افزایش آنزیم‌های کبدی می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود، از جمله مصرف داروهایی مانند پنتوپرازول و اس امپرازول که ممکن است بار متابولیکی بیشتری بر کبد وارد کنند. این داروها می‌توانند تأثیری بر عملکرد کبد داشته باشند و باعث افزایش آنزیم‌های کبدی شوند. علاوه بر این، عواملی مانند تغذیه و مصرف مواد غذایی با چربی بالا نیز ممکن است بر سطح آنزیم‌های کبدی تأثیر بگذارد. مصرف موادی مانند ارده و شیره که ممکن است کالری و چربی بالایی داشته باشند، باید در نظر گرفته شود. پیشنهاد می‌شود با پزشک خود مشورت کنید تا از ضررهای احتمالی و مدیریت بهتر وضعیت کبد اطمینان حاصل نمایید و در صورت لزوم، اقدامات پیشگیرانه یا درمانی مناسب انجام شود.