پرکاری تیروئید و آنزیم؟ باید حتما با آزمایش پایین آمدن آنزیم های کبدی مسجل شده باشه .. با سلام، علایم جزیی خارش گاهی اوقات با مصرف متی مازول رخ میدهد، که در این مورد معمولا با درمان های علامتی یا کاهش دوز دارو یا تعویض دارو بهبودی حاصل میشود..

آنزیم , تیروئید , پرکاری , آنزیم کبدی , پرکاری تیروئید

سلام وقتتون بخیر
من یه ماهه متوجه پرکاری تیروئید شدم متی مازول ۱۰ میلی دوبار در روز و ایندرال ۲۰ میلی دوبار در روز مصرف کردم آزمایشای قبل شروع دارو AST=۱۹ALT=۲۶ALP=۲۲۸ بوده بعد از یه ماه از مصرف دارو دچار خارش شدید،قرمزی، والتهاب پوست شدم ، دارو رو قطع و آزمایش دادمALP=۴۴۰AST=۱۴۳ALT=۱۶۱شده الان بعد ۴ روز خارشم کامل رفع شده و بیلی روبینمم نرماله ، در ضمن من یه هفته قبل سرماخوردم و ۵ تا آزیترومایسین خوردم. الان بعد یه هفته به نظر شما آنزیم کبدم پایین میاد که ید درمانی کنم؟؟

2
1

پرکاری تیروئید و آنزیم؟ آنزیم , تیروئید , پرکاری , آنزیم کبدی , پرکاری تیروئیدباید حتما با آزمایش پایین آمدن آنزیم های کبدی مسجل شده باشه .

0

پرکاری تیروئید و آنزیم؟ آنزیم , تیروئید , پرکاری , آنزیم کبدی , پرکاری تیروئیدبا سلام، علایم جزیی خارش گاهی اوقات با مصرف متی مازول رخ میدهد، که در این مورد معمولا با درمان های علامتی یا کاهش دوز دارو یا تعویض دارو بهبودی حاصل میشود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پرکاری تیروئید می تواند باعث افزایش آنزیم های کبدی شود و حالت هایی مانند خارش پوست می تواند نتیجه عوارض ناشی از این آنزیم ها باشد. استفاده از داروهای مختلف مانند متی مازول می تواند باعث کاهش هورمون اضافی تیروئید و در نتیجه، کاهش سطح آنزیم های کبدی شود. گذشت زمان نیز در کاهش آنزیم ها مؤثر است. حتما با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین روش درمانی انتخاب شود.

با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد که افزایش آنزیم‌های کبدی ممکن است به مصرف داروهای استفاده شده مرتبط باشد. متی‌مازول یکی از داروهای درمان پرکاری تیروئید است که می‌تواند عوارضی مانند التهاب و تغییرات در آنزیم‌های کبدی داشته باشد. همچنین، مصرف آنتی‌بیوتیک مانند آزیترومایسین نیز می‌تواند بر سطح آنزیم‌های کبدی تاثیرگذار باشد، به خصوص در شرایطی که کبد متحمل فشار بیشتری از سوی بیماری‌های ویروسی یا التهابی باشد. بهبودی وضعیت خارشی و طبیعی بودن سطح بیلی‌روبین نشان‌دهنده ترمیم و بهبود عملکرد کبد است. توصیه می‌شود قبل از اقدام به ید درمانی، با یک پزشک متخصص داخلی یا غدد مشورت کرده و در صورت لزوم، از آزمایشات تکمیلی برای ارزیابی دقیقتری از وضعیت کبد استفاده کنید. برای کاهش فشار بر روی کبد و بهبود وضعیت سلامتی کل، از رژیم غذایی متعادل و غنی از میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنید و از مصرف الکل و داروهای بدون تجویز پزشک بپرهیزید.