راه چگونگی کنترل افکار چیست؟ با سلام خدمت شما علایم اضطرابی و نیز افکار وسواسی دارید که با توجه به شدت و اختلالی که ایجاد کرده نیازمند درمان می باشد. جهت درمان دارویی حتما توسط روانپزشک ویزیت شوید. در ادامه درمان و در کنار درمان دارویی، روان درمانی نیز به کاهش و کنترل علایم کمک خواهد کرد. نتیجه گیری از درمان نیاز به زمان و پیگیری شما دارد. با توجه به شرایط اخیر هر دو درمان را به صورت غیر حضوری و آنلاین می توانید شروع نمایید.. سلام به شما. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.. سلام، علائم وسواس و اضطراب بیماری باشه،یکی از علائم وسواس میتونه که به هرچی فکر میکنم اتفاق میافته. بهتر به فکر ها توجه نکنید ولی اگر اضطراب زیادی را تجربه میکنید توصیه میکنم جلسات روانشناسی به صورت آنلاین شروع کنید.. با سلام این علایم ناشی از اضطراب است که بطور خودکار به ذهن شما می رسند و تکراری شده و بصورت عادت مرضی در آمده اند. درهنگام بروز این افکار به آنها ایست دهید و بگوئید بسه دیگه و این کلمه را تکرار کنید. راهکار دیگر اینکه افکار خودتان را بنویسید و آنها را چندین بار مرور کنید و با آنها چالش کنید. به روان شناس هم برای کمک بیشتر مراجعه کنید.. با سلام . علائم اختلال اضطرابی را دارید افکار شما، سبب احساسات ناخوشایند میشود. تکنیکهای متعددی برای برطرف کردن آنها وجود دارد. ازروان درمانی سود خواهید برد. با سلام و وقت بخیر. باید در جلسات درمانی یاد بگیرید که افکار شما فقط افکار شماست و هیچ قدرت و معنای بیرونی ندارد!!! به مثال زیر دقت بفرمایید : ذهن ما کارکردهای زیادی داره مثل؛ قضاوت، ارزیابی، استدلال، حل مساله، تفکر، تفکیک و . ویژگی تمام این فعالیتها فکر کردن است! روزانه هزاران فکر به ذهن انسان می آید که در حالتهای نگرانی و افسردگی این تعداد افزایش هم پیدا میکنه. یعنی محتوای افکار چندان مهم نیست این فرآیند فکر کردن است که آن را بیمارگون میسازد!!! حالا فرض کنید ذهن شما یک مامور چک کردن پاسپورت فرودگاهه و افکار شما هم مسافران این فرودگاه هستند. اگر مامور گیت فرودگاه (یا همان ذهن شما) بیش از حد وسواس برای تطبیق مشخصات مسافران باشه. تمام موارد را بخواهد چک کنه. هم مسافران عصبی خواهند شد و هم اینکه قطعا تعداد زیادی از مسافران از پرواز جا خواهند ماند. گاهی ذهن ما نقش آن مامور وسواسی و نگران را بازی میکنند. پس ما باید مامور فرودگاه را عوض کنیم یا به ذهن یاد بدهیم که فقط افکاری را چک کند که واقعا میتونه مهم یا مشکوک باشند!!!.

افکار , راه , خسته

سلام خسته نباشید شرمندم بابت این سوال ولی من همیشه هرچی به فکرم میاد هرچند که واقعی نیست رو توجه میکنم و خیلی ناراحت میشم یعنی هرچی تو فکرم بیاد منو میترسونه باعث شده نتونم به واقعیت ها توجه کنم, همیشه ترس از دست دادن دارم و پیش بینی میکنم و چیزهایی که غیرواقعیه توجه میکنم چکار کنم?

6
0

راه چگونگی کنترل افکار چیست؟ افکار , راه , خستهبا سلام خدمت شما علایم اضطرابی و نیز افکار وسواسی دارید که با توجه به شدت و اختلالی که ایجاد کرده نیازمند درمان می باشد. جهت درمان دارویی حتما توسط روانپزشک ویزیت شوید. در ادامه درمان و در کنار درمان دارویی، روان درمانی نیز به کاهش و کنترل علایم کمک خواهد کرد. نتیجه گیری از درمان نیاز به زمان و پیگیری شما دارد. با توجه به شرایط اخیر هر دو درمان را به صورت غیر حضوری و آنلاین می توانید شروع نمایید.

0

راه چگونگی کنترل افکار چیست؟ افکار , راه , خستهسلام به شما. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

0

راه چگونگی کنترل افکار چیست؟ افکار , راه , خستهسلام، علائم وسواس و اضطراب بیماری باشه،یکی از علائم وسواس میتونه که به هرچی فکر میکنم اتفاق میافته. بهتر به فکر ها توجه نکنید ولی اگر اضطراب زیادی را تجربه میکنید توصیه میکنم جلسات روانشناسی به صورت آنلاین شروع کنید.

0

راه چگونگی کنترل افکار چیست؟ افکار , راه , خستهبا سلام این علایم ناشی از اضطراب است که بطور خودکار به ذهن شما می رسند و تکراری شده و بصورت عادت مرضی در آمده اند. درهنگام بروز این افکار به آنها ایست دهید و بگوئید بسه دیگه و این کلمه را تکرار کنید. راهکار دیگر اینکه افکار خودتان را بنویسید و آنها را چندین بار مرور کنید و با آنها چالش کنید. به روان شناس هم برای کمک بیشتر مراجعه کنید.

0

راه چگونگی کنترل افکار چیست؟ افکار , راه , خستهبا سلام . علائم اختلال اضطرابی را دارید افکار شما، سبب احساسات ناخوشایند میشود. تکنیکهای متعددی برای برطرف کردن آنها وجود دارد. ازروان درمانی سود خواهید برد

0

راه چگونگی کنترل افکار چیست؟ افکار , راه , خستهبا سلام و وقت بخیر. باید در جلسات درمانی یاد بگیرید که افکار شما فقط افکار شماست و هیچ قدرت و معنای بیرونی ندارد!!! به مثال زیر دقت بفرمایید : ذهن ما کارکردهای زیادی داره مثل؛ قضاوت، ارزیابی، استدلال، حل مساله، تفکر، تفکیک و . ویژگی تمام این فعالیتها فکر کردن است! روزانه هزاران فکر به ذهن انسان می آید که در حالتهای نگرانی و افسردگی این تعداد افزایش هم پیدا میکنه. یعنی محتوای افکار چندان مهم نیست این فرآیند فکر کردن است که آن را بیمارگون میسازد!!! حالا فرض کنید ذهن شما یک مامور چک کردن پاسپورت فرودگاهه و افکار شما هم مسافران این فرودگاه هستند. اگر مامور گیت فرودگاه (یا همان ذهن شما) بیش از حد وسواس برای تطبیق مشخصات مسافران باشه. تمام موارد را بخواهد چک کنه. هم مسافران عصبی خواهند شد و هم اینکه قطعا تعداد زیادی از مسافران از پرواز جا خواهند ماند. گاهی ذهن ما نقش آن مامور وسواسی و نگران را بازی میکنند. پس ما باید مامور فرودگاه را عوض کنیم یا به ذهن یاد بدهیم که فقط افکاری را چک کند که واقعا میتونه مهم یا مشکوک باشند!!!