آیا وسواس شستشو در نوحوان بهبود میابد؟ با سلام و وقت بخیر. وسواس اختلالی جدی؛ مزمن و تاحدودی مقاوم به درمان است. اما در صورت پیگیری جدی برای درمان ابا طیف گسترده ای از درمانهای دارویی و رفتاری این اختلال قابل کنترل خواهد بود. حتما مراجعه حضوری داشته باشید.. این مساله با توصیه های اینترنتی قابل حل نیست . لطفا ابتدا در اولین فرصت با فرزند خود به روانشناس مراجعه کنید. شستشو یکی از معروفترین و شناخته شده ترین علائم اختلالات وسواس می باشد . مشکلات اضطرابی فرزند شما باید تحلیل شود . از جمله درمانها: • ر فتار درمانی مانند حساسیت زدایی منظم • رفتار درمانی شناختی • دارودرمانی. سلام به شما. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد. لذا توصیه می کنم به یک روانپزشک به اتفاق فرزندتان مراجعه داشته باشید تا بررسی دقیقتری انجام شود و اقدامات درمانی لازم تجویز گردد..

وسواس , نوحوان , میابد

با سلام.من پسری دارم که حدود دو ماه است دچار وسواس شستشو شده. یعنی در دستشویی حدود یک ساعت میماند. و طی این مدت آب باز است. بعد از آن هم میگوید نجس هستم و باید حمام بروم. شما بگویید چکار کنم؟ واقعا بریدم. چون همه اینها با داد وبیداد انجام میدهد.

3
0

آیا وسواس شستشو در نوحوان بهبود میابد؟ وسواس , نوحوان , میابدبا سلام و وقت بخیر. وسواس اختلالی جدی؛ مزمن و تاحدودی مقاوم به درمان است. اما در صورت پیگیری جدی برای درمان ابا طیف گسترده ای از درمانهای دارویی و رفتاری این اختلال قابل کنترل خواهد بود. حتما مراجعه حضوری داشته باشید.

0

آیا وسواس شستشو در نوحوان بهبود میابد؟ وسواس , نوحوان , میابداین مساله با توصیه های اینترنتی قابل حل نیست . لطفا ابتدا در اولین فرصت با فرزند خود به روانشناس مراجعه کنید. شستشو یکی از معروفترین و شناخته شده ترین علائم اختلالات وسواس می باشد . مشکلات اضطرابی فرزند شما باید تحلیل شود . از جمله درمانها: • ر فتار درمانی مانند حساسیت زدایی منظم • رفتار درمانی شناختی • دارودرمانی

0

آیا وسواس شستشو در نوحوان بهبود میابد؟ وسواس , نوحوان , میابدسلام به شما. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد. لذا توصیه می کنم به یک روانپزشک به اتفاق فرزندتان مراجعه داشته باشید تا بررسی دقیقتری انجام شود و اقدامات درمانی لازم تجویز گردد.