آیا قرص وروژست و قرص اورژانسی با هم تداخل دارند؟ سلام تداخل ندارند و قابل پیش بینی نیست بستگی داره چه مدت دارید وروژست مصرف میکنین. سلام خیر تداخل ندارن . ممکنه پریود با مصرف وروژست به مرور زما قطع بشه. سلام عزیزم تداخل ندارند. سلام خیر تداخل ندارند،،،،،،.

خسته , تداخل_دارویی , وروژست

سلام خسته نباشید
من برای درمان آندومتریوز قرص وروژست مصرف میکنم در حین مصرف این دارو قرص اورژانسی نیز مصرف کردم سوال من اینه که این دو قرص تداخل دارویی دارند؟
در طول دوران مصرف قرص وروژست پریود نخواهم شد؟
مصرف قرص اورژانسی باعث پریود شدن می شود یا خیر؟؟

4
0

آیا قرص وروژست و قرص اورژانسی با هم تداخل دارند؟ خسته , تداخل_دارویی , وروژستسلام تداخل ندارند و قابل پیش بینی نیست بستگی داره چه مدت دارید وروژست مصرف میکنین

0

آیا قرص وروژست و قرص اورژانسی با هم تداخل دارند؟ خسته , تداخل_دارویی , وروژستسلام خیر تداخل ندارن . ممکنه پریود با مصرف وروژست به مرور زما قطع بشه

0

آیا قرص وروژست و قرص اورژانسی با هم تداخل دارند؟ خسته , تداخل_دارویی , وروژستسلام عزیزم تداخل ندارند

0

آیا قرص وروژست و قرص اورژانسی با هم تداخل دارند؟ خسته , تداخل_دارویی , وروژستسلام خیر تداخل ندارند،،،،،،

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مصرف همزمان قرص وروژست و قرص اورژانسی در بعضی موارد می تواند تداخل دارویی داشته باشد و با این تداخل، اثربخشی داروها کم شده و یا عوارض جانبی بیشتری نشان دهند. قرص وروژست برای درمان آندومتریوز مصرف می شود که این دارو باعث کاهش خونریزی می شود و در نتیجه، بیماران پریود تقریباً نمی شوند. قرص اورژانسی هم برای جلوگیری از بارداری استفاده می شود که در بعضی موارد می تواند باعث پریود شدن شود، ولی در حین مصرف قرص وروژست، احتمال این حالت کاهش می یابد. بنابراین، استفاده از هردو دارو با هم کاملاً توصیه نمی شود و بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

با سلام. مصرف همزمان قرص وروژست که به عنوان درمانی برای آندومتریوز استفاده می‌شود، با قرص اورژانسی معمولاً تداخل مستقیمی ندارد. البته، برای اطمینان بیشتر و وضعیت خاص شما، بهتر است که با پزشک معالج خود مشورت کنید. قرص وروژست معمولاً باعث توقف پریودهای منظم می‌شود زیرا هدف آن کنترل رشد بافت در آندومتر است. قرص‌های اورژانسی به طور کلی ممکن است نظم چرخه قاعدگی را به هم بزنند و در برخی موارد باعث خونریزی زود هنگام شوند، اما تضمینی بر پریود شدن سریع ندارند. همچنین، تفاوت‌های فردی وجود دارد و پاسخ بدن شما ممکن است متفاوت باشد. در صورت نگرانی از عوارض یا تداخلات خاص، توصیه می‌شود حتماً با پزشک خود مشاوره کنید.