داروی جایگزین ویزان یا وروژست چیست؟ سلام، وروژست معمولا پیدا می شود. برای درمان اندومتریوز از قرص های جلوگیری به طور پیوسته برای 6 ماه نیز استفاده می شود.. با سلام، قرص ویزان یک داروی وارداتی است که پیدا کردن آن در شرایط فعلی مشکل می باشد ، ولی قرص وروژست تولید ایران بوده و با کمی جستجوی بیشتر قابل دستیابی است.. سلام قرص وروژست در داروخانه ها موجود است. سلام عزیزم. وروژست ایرانی است و میتوان در داروخانه ها پیدا کرد.

داروی , داروی جایگزین , ویزان , وروژست

سلام خسته نباشید
دکتر تشخیص دادن که من اندومتریوز دارم و قرص ویزان یا وروژست رو تجویز کردن ولی هیچ کدوم از داروخانه ها این قرص ها رو ندارن!چه قرصی جایگیزین معرفی میکنید ؟

4
0

داروی جایگزین ویزان یا وروژست چیست؟ داروی , داروی جایگزین , ویزان , وروژستسلام، وروژست معمولا پیدا می شود. برای درمان اندومتریوز از قرص های جلوگیری به طور پیوسته برای 6 ماه نیز استفاده می شود.

0

داروی جایگزین ویزان یا وروژست چیست؟ داروی , داروی جایگزین , ویزان , وروژستبا سلام، قرص ویزان یک داروی وارداتی است که پیدا کردن آن در شرایط فعلی مشکل می باشد ، ولی قرص وروژست تولید ایران بوده و با کمی جستجوی بیشتر قابل دستیابی است.

0

داروی جایگزین ویزان یا وروژست چیست؟ داروی , داروی جایگزین , ویزان , وروژستسلام قرص وروژست در داروخانه ها موجود است

-1

داروی جایگزین ویزان یا وروژست چیست؟ داروی , داروی جایگزین , ویزان , وروژستسلام عزیزم. وروژست ایرانی است و میتوان در داروخانه ها پیدا کرد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

متاسفانه، داروهای خاصی مانند ویزان یا وروژست هیچ جایگزینی ندارند چون ترکیب فرمولاسیون خاصی را دارا هستند. با این حال، می توان از داروهایی که ارائه علایم مشابهی داشته باشند استفاده کرد. دیان۳۵ و یا قرص یاسمین می توانند جایگزین مناسبی باشند، ولی نباید فراموش کنیم این داروها نیز باید توسط پزشک تجویز شوند. بنابراین، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

برای درمان اندومتریوز، داروهای هورمونی متعددی می‌توانند به عنوان جایگزین ویزان یا وروژست استفاده شوند، که از جمله آن‌ها می‌توان به قرص‌های ترکیبی ضد بارداری اشاره کرد که مقدار استروژن و پروژسترون پایینی دارند. دیگر گزینه‌ها شامل دانازول، لوپرولاید (Lupron)، و یا گنادوتروپین ریلیزینگ هورمون (GnRH) آگونیست‌ها می‌باشد. بهتر است که قبل از تغییر دارو با پزشک متخصص زنان مشورت کنید، زیرا انتخاب داروی مناسب بستگی به شدت و نوع علائم، تحمل بیمار به داروها و دیگر شرایط پزشکی دارد. همچنین، تغییر دارو به عوامل دیگری مانند قیمت، دسترسی و تجربه بیمار از مصرف دارو نیز وابسته است.