حسادت فرزند اول را چگونه رفع کنیم؟ همیشه باآمدن فرزنددوم اولی حس دیده نشدن میکند وحس میکتداوباآمدنش محبت پدرومادرراازاودزدیده ورفتارهای اشتباه والدین به این قضیه دامن میزند ازروانشناس کودک ونوحوان کمک بگیرید. سلام و نور.در مقطع زمانی فعلی رفتار اطرافیان به این رفتار فرزند بزرگتر دامن زده و آنرا تقویت کرده است .والدین از بدو تولد فرزند دوم تقسیم محبت و توجه را بین دو فرزند بصورت متعادل برقرار نکرده اند و فرزند اول نتوانسته به این بینش دست یابد که توجه بیشتر نسبت به فرزند دوم بعلت ضعف و نیاز فرزند دوم است نه صرفا دوست داشتن بیشتر او. فی الحال توجهات ریز، خاص،محبتهای خلاقانه دخترانه میتواند فضای تعاملی بهتری ایجاد کند. بعد از یک ماه که به این ترتیب عمل با این شرح حال به روانشناس مراجعه فرمائید.. سلام کودک بزرگتر احساس کمبود میکند با اوبیشتر وقت دونفره داشته باشید.. با سلام کودکان رفتارهایشان را یاد می گیرند. چگونه با دخترتان رفتار کرده اید؟ آیا او را برای ورود نوزاد دوم آماده کرده بودید؟ راجع به احساس هایش چه درک و همدلی ای داشتید؟ ضمن ارزیابی های دقیق مشاوره درباره الگوهای فرزندپروری شما هم ضروری است.. سلام سعی کنید به فرزند بزرگتر هم توجه کنید. تو این شرایط ممکنه احساس کنه که نوزاد جدید جای ا. نو از نظر توجه اطرافیان گرفته سعی کنید این حس رو با خریدن هدیه وتوجه بیشتر در او از بین ببرید. درود. مواردی که مطرح گردید نشون می ده به لحاظ روانی دخترتون را برای تولد فرزند جدید آماده نکرده اید . با آمدن فرزند کوچکتر دخترتون احساس کم شدن و یا حذف شدن محبت پدر و مادر و یا احتمالا سایر اطرافیان از خودش شده. حتما زمان بیشتری را به ایشان اختصاص دهید. حمایتش کنید.سعی کنید زمانی را با او تنها سپری کنید و با هم کاری را انجام دهید . روزی چندین بار در آغوشش بگیرید.به او اطمینان دهید دوستش دارید و کسی جای او را هرگز نخواهد گرفت تغییر در رفتارهای شما ارام آرام منجر به تغییر ایشان خواهد شد. در کنار همه این موارد از یک روان شناس کمک بگیرید..

فرزند , اولش , فرزندان , حسادت

دختر ۱۱ ساله ام با پسر ۶ سالم کنار نمیاد. از اولش بهش روی خوش نشون نمیداد. پسرم هیچ اسیبی به دخترم یا وسایلش نزده بگیم ناراحته. دخترم یهو میاد اسب بازی شو میگیره میذاره یه جای سخت یا خوراکی باشه بهش نمیده و چند بارم دیدم از سهم پسرم ور میداره. اگه تبعیضی باشه به نفع دخترمه. به ابی که میخوره هم چشم داره.چیکار کنیم؟ تذکر و گرفتن وسایلش فایده نکرده.

6
0

حسادت فرزند اول را چگونه رفع کنیم؟ فرزند , اولش , فرزندان , حسادتهمیشه باآمدن فرزنددوم اولی حس دیده نشدن میکند وحس میکتداوباآمدنش محبت پدرومادرراازاودزدیده ورفتارهای اشتباه والدین به این قضیه دامن میزند ازروانشناس کودک ونوحوان کمک بگیرید

0

حسادت فرزند اول را چگونه رفع کنیم؟ فرزند , اولش , فرزندان , حسادتسلام و نور.در مقطع زمانی فعلی رفتار اطرافیان به این رفتار فرزند بزرگتر دامن زده و آنرا تقویت کرده است .والدین از بدو تولد فرزند دوم تقسیم محبت و توجه را بین دو فرزند بصورت متعادل برقرار نکرده اند و فرزند اول نتوانسته به این بینش دست یابد که توجه بیشتر نسبت به فرزند دوم بعلت ضعف و نیاز فرزند دوم است نه صرفا دوست داشتن بیشتر او. فی الحال توجهات ریز، خاص،محبتهای خلاقانه دخترانه میتواند فضای تعاملی بهتری ایجاد کند. بعد از یک ماه که به این ترتیب عمل با این شرح حال به روانشناس مراجعه فرمائید.

0

حسادت فرزند اول را چگونه رفع کنیم؟ فرزند , اولش , فرزندان , حسادتسلام کودک بزرگتر احساس کمبود میکند با اوبیشتر وقت دونفره داشته باشید.

0

حسادت فرزند اول را چگونه رفع کنیم؟ فرزند , اولش , فرزندان , حسادتبا سلام کودکان رفتارهایشان را یاد می گیرند. چگونه با دخترتان رفتار کرده اید؟ آیا او را برای ورود نوزاد دوم آماده کرده بودید؟ راجع به احساس هایش چه درک و همدلی ای داشتید؟ ضمن ارزیابی های دقیق مشاوره درباره الگوهای فرزندپروری شما هم ضروری است.

0

حسادت فرزند اول را چگونه رفع کنیم؟ فرزند , اولش , فرزندان , حسادتسلام سعی کنید به فرزند بزرگتر هم توجه کنید. تو این شرایط ممکنه احساس کنه که نوزاد جدید جای ا. نو از نظر توجه اطرافیان گرفته سعی کنید این حس رو با خریدن هدیه وتوجه بیشتر در او از بین ببرید

0

حسادت فرزند اول را چگونه رفع کنیم؟ فرزند , اولش , فرزندان , حسادتدرود. مواردی که مطرح گردید نشون می ده به لحاظ روانی دخترتون را برای تولد فرزند جدید آماده نکرده اید . با آمدن فرزند کوچکتر دخترتون احساس کم شدن و یا حذف شدن محبت پدر و مادر و یا احتمالا سایر اطرافیان از خودش شده. حتما زمان بیشتری را به ایشان اختصاص دهید. حمایتش کنید.سعی کنید زمانی را با او تنها سپری کنید و با هم کاری را انجام دهید . روزی چندین بار در آغوشش بگیرید.به او اطمینان دهید دوستش دارید و کسی جای او را هرگز نخواهد گرفت تغییر در رفتارهای شما ارام آرام منجر به تغییر ایشان خواهد شد. در کنار همه این موارد از یک روان شناس کمک بگیرید.