زود عصبانی می شوم راهنمایی می فرمایید؟ با عرض سلام و وقت بخیر. برای کنترل تکانه تکنیکهایی با ماهیتهای متفاوتی وجود دارد؛ لیکن توجه داشته باشید که خشم به عنوان یک هیجان ثانویه معمولا پاسخی به ناکامی های پی در پی محیطی است که می بایست به عنوان علت زمینه ای آشکار و برطرف گردند. فرضا حساسیت بیش از حد بر روی نظم و ترتیب خود میتواند نشانه ای از اختلالات ریشه ای باشد. -تا زمان مراجعه به متخصص مربوطه پیش از شدت گرفتن نشانه های آغاز خشم؛ محیط را ترک کنید؛ یک لیوان آب خنک بنوشید و یا با شمارش برعکس اعداد برای چند لحظه حواس خود را پرت کنید. -کارتهای با مضمون (با این کارت فقط داری ازش دور میشی!!! فکر کن این ماجرا 1 سال دیگه چه اهمیتی خواهد داشت!!!) همراه خود داشته باشید. -در زمان آرامش با تکنیکهای مذاکره و حل تعارض؛ برای زخمهای قدیمی تصمیم گیری کنید. وقتی رو به صورت روزانه برای فعالیت ورزشی؛ گفتگو با دوستان صمیمی و تمارین آرمیدگی اختصاص دهید.. شما خودتان اذعان کرده اید که اشتباه است و در حال ادامه دادن این کار هستید . تکنیکهای آرامش و مهارت مقابله با استرس را در خود تقویت کنید. نیاز به مراجعه حضوری به یک روانشناس جهت مشاوره دارید . می بایست از شما شرح حال گرفته شود و وضعیت روحی و فشارهای زندگی شما مورد بررسی قرار گیرد .. سلام به شما. برای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است..

عصبانی , زود , سالمه

با سلام، من ۳۲ سالمه و تحصیلات دکترا دارم، یه دختر ۴ ساله هم دارم، خیلی زود عصبانی میشم و داد میزنم، به مرتب بودن حساسم و داد زدن من روی دخترم تاثیر گذاشته، میدونم اشتباهه ولی خیلی از کارهای معمولیش هم با داد بهش میگم، وقتی داد میزنم گوشهاش را میگیره، لطفا راهنماییم کنید چطور به اعصابم مسلط باشم و ارامش داشته باسم تشکر،

3
0

زود عصبانی می شوم راهنمایی می فرمایید؟ عصبانی , زود , سالمهبا عرض سلام و وقت بخیر. برای کنترل تکانه تکنیکهایی با ماهیتهای متفاوتی وجود دارد؛ لیکن توجه داشته باشید که خشم به عنوان یک هیجان ثانویه معمولا پاسخی به ناکامی های پی در پی محیطی است که می بایست به عنوان علت زمینه ای آشکار و برطرف گردند. فرضا حساسیت بیش از حد بر روی نظم و ترتیب خود میتواند نشانه ای از اختلالات ریشه ای باشد. -تا زمان مراجعه به متخصص مربوطه پیش از شدت گرفتن نشانه های آغاز خشم؛ محیط را ترک کنید؛ یک لیوان آب خنک بنوشید و یا با شمارش برعکس اعداد برای چند لحظه حواس خود را پرت کنید. -کارتهای با مضمون (با این کارت فقط داری ازش دور میشی!!! فکر کن این ماجرا 1 سال دیگه چه اهمیتی خواهد داشت!!!) همراه خود داشته باشید. -در زمان آرامش با تکنیکهای مذاکره و حل تعارض؛ برای زخمهای قدیمی تصمیم گیری کنید. وقتی رو به صورت روزانه برای فعالیت ورزشی؛ گفتگو با دوستان صمیمی و تمارین آرمیدگی اختصاص دهید.

0

زود عصبانی می شوم راهنمایی می فرمایید؟ عصبانی , زود , سالمهشما خودتان اذعان کرده اید که اشتباه است و در حال ادامه دادن این کار هستید . تکنیکهای آرامش و مهارت مقابله با استرس را در خود تقویت کنید. نیاز به مراجعه حضوری به یک روانشناس جهت مشاوره دارید . می بایست از شما شرح حال گرفته شود و وضعیت روحی و فشارهای زندگی شما مورد بررسی قرار گیرد .

0

زود عصبانی می شوم راهنمایی می فرمایید؟ عصبانی , زود , سالمهسلام به شما. برای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است.