زود عصبانی - پزشکان محترم من زود عصبانی میشم هر کس هر چی؟ با سلام، پرخاشگری یک علامت است که می تواند علل متفاوتی مانند اضطراب، اختلال خلقی مانند افسردگی و یا علل دیگر داشته باشد که نیاز به مصاحبه بالینی و ارزیابی لازم جهت تشخیص صحیح و درمان مناسب می باشد.. سلام به شما. برای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است بخصوص اینکه علائم افسردگی نیز در شما مشهود است..

عصبانی , زود , بودنم

با سلام پزشکان محترم
من زود عصبانی میشم هر کس هر چی میگه بهم بر میخوره حتی با همسرم به خاطر زود رنج بودنم زود دعوا میکنم اکثرا سردرد دارم بی حوصله وبی حال و اکثرا درد عضلانی دارم فقط میگم کسی با من کاری نداشته
راهکار چیه خودم دیگه خستم

2
0

زود عصبانی - پزشکان محترم من زود عصبانی میشم هر کس هر چی؟ عصبانی , زود , بودنمبا سلام، پرخاشگری یک علامت است که می تواند علل متفاوتی مانند اضطراب، اختلال خلقی مانند افسردگی و یا علل دیگر داشته باشد که نیاز به مصاحبه بالینی و ارزیابی لازم جهت تشخیص صحیح و درمان مناسب می باشد.

0

زود عصبانی - پزشکان محترم من زود عصبانی میشم هر کس هر چی؟ عصبانی , زود , بودنمسلام به شما. برای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است بخصوص اینکه علائم افسردگی نیز در شما مشهود است.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

زود عصبانی می‌تواند یک نشانه از اختلالات روانی باشد که نیازمند مشاوره و درمان است. برای کنترل زود عصبانی، می‌توانید به روانشناس مراجعه کنید تا به شما کمک کند تا منابع استرس خود را شناسایی کنید و روش‌های مدیریت آن‌ها را یاد بگیرید. همچنین، ورزش، مدیتیشن، یوگا و به‌خصوص تکنیک‌های تنفسی می‌توانند به شما کمک کنند تا احساس آرامش و تعادل را تجربه کنید. در موارد لازم، ممکن است نیاز به درمان دارویی نیز باشد. اهمیت مشورت با یک پزشک یا روانشناس در این زمینه بسیار بالاست تا بتوان بهترین راه حل متناسب با وضعیت شما را پیدا کرد. اهمیت فعالیت های آرامش بخش مانند موسیقی گوش دادن، کتاب خواندن و گردش در معرض طبیعت نیز از جمله راهکارهای مفید برای مدیریت استرس و عصبانیت می‌باشند.