من خیلی زود عصبانی می شوم چه کارکنم؟ باسلام عصبانیت و تحریک پذیری علل مختلفی میتواند داشته باشد .جهت بررسی بیشتر و درمان به روانپزشک مراجعه نمایید.. برای کنترل تکانه تکنیکهایی با ماهیتهای متفاوتی وجود دارد؛ لیکن توجه داشته باشید که خشم به عنوان یک هیجان ثانویه معمولا پاسخی به ناکامی های پی در پی محیطی است که می بایست به عنوان علت زمینه ای آشکار و برطرف گردند. فرضا حساسیت بیش از حد بر روی نظم و ترتیب خود میتواند نشانه ای از اختلالات ریشه ای باشد. -تا زمان مراجعه به متخصص مربوطه پیش از شدت گرفتن نشانه های آغاز خشم؛ محیط را ترک کنید؛ یک لیوان آب خنک بنوشید و یا با شمارش برعکس اعداد برای چند لحظه حواس خود را پرت کنید. -کارتهای با مضمون (با این کارت فقط داری ازش دور میشی!!! فکر کن این ماجرا 1 سال دیگه چه اهمیتی خواهد داشت!!!) همراه خود داشته باشید. -در زمان آرامش با تکنیکهای مذاکره و حل تعارض؛ برای زخمهای قدیمی تصمیم گیری کنید. وقتی رو به صورت روزانه برای فعالیت ورزشی؛ گفتگو با دوستان صمیمی و تمارین آرمیدگی اختصاص دهید.. سلام به شما. برای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است..

عصبانی , زود , کارکنم , عصبانیت , روابط

سلام من یک زن خیلی حساس هستم نسبت به شوهرم دلم نمیخواهدبه خانواده اش زیادتوجه کندوقتی این کارروانجام میده خیلی ناراحت میشم وبهم میریزم زودعصبانی میشم دادمیزنم لطفاکمکم کنید ممنون.

3
0

من خیلی زود عصبانی می شوم چه کارکنم؟ عصبانی , زود , کارکنم , عصبانیت , روابطباسلام عصبانیت و تحریک پذیری علل مختلفی میتواند داشته باشد .جهت بررسی بیشتر و درمان به روانپزشک مراجعه نمایید.

0

من خیلی زود عصبانی می شوم چه کارکنم؟ عصبانی , زود , کارکنم , عصبانیت , روابطبرای کنترل تکانه تکنیکهایی با ماهیتهای متفاوتی وجود دارد؛ لیکن توجه داشته باشید که خشم به عنوان یک هیجان ثانویه معمولا پاسخی به ناکامی های پی در پی محیطی است که می بایست به عنوان علت زمینه ای آشکار و برطرف گردند. فرضا حساسیت بیش از حد بر روی نظم و ترتیب خود میتواند نشانه ای از اختلالات ریشه ای باشد. -تا زمان مراجعه به متخصص مربوطه پیش از شدت گرفتن نشانه های آغاز خشم؛ محیط را ترک کنید؛ یک لیوان آب خنک بنوشید و یا با شمارش برعکس اعداد برای چند لحظه حواس خود را پرت کنید. -کارتهای با مضمون (با این کارت فقط داری ازش دور میشی!!! فکر کن این ماجرا 1 سال دیگه چه اهمیتی خواهد داشت!!!) همراه خود داشته باشید. -در زمان آرامش با تکنیکهای مذاکره و حل تعارض؛ برای زخمهای قدیمی تصمیم گیری کنید. وقتی رو به صورت روزانه برای فعالیت ورزشی؛ گفتگو با دوستان صمیمی و تمارین آرمیدگی اختصاص دهید.

0

من خیلی زود عصبانی می شوم چه کارکنم؟ عصبانی , زود , کارکنم , عصبانیت , روابطسلام به شما. برای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است.