علت ترک و پاره بودن زبان چیست؟ با سلام کمرود ویتامینها میتونه مطرح باشه به پزشک مراجعه کنید. مشکلی ندارید و علائم شما ناشی از الرژی به برخی مواد غذایی است نگران نباشید. باسلام، برای معاینه دقیق به متخصص گوش حلق و بینی مراجعه کنید احتمالا دچار زبان جغرافیایی هستید.. سلام مشکل شما می تواند اصطلاحا سندرم آلرژی دهانی باشدکه بدنبال خوردن برخی مواد غذایی ایجاد می شود که بعد از مدت کوتاهی نیز بهبودی حاصل می شود. به مرور مواد غذایی مقصر توسط فرد شناسایی می شود. در صورت ادامه مشکل نیاز است بررسی آلرژی صورت گیرد..

زبان , ترک , پاره

باسلام. من الان که توی ۳۶ سالگی ام کل زبانم ترک خورده و پاره هست انگار با چاقو برش زدن و وقتی بعضی چیزها رو میخورم مثل گردو و کیوی.میخاره و میسوزه. میگن نشان بیماری در بدن هست اما من تاحالا بیماری نداشتم میخام بدونم ممکنه یه بیماری باشه بعدا بروز بده خودشو. ممنون

4
0

علت ترک و پاره بودن زبان چیست؟ زبان , ترک , پارهبا سلام کمرود ویتامینها میتونه مطرح باشه به پزشک مراجعه کنید

0

علت ترک و پاره بودن زبان چیست؟ زبان , ترک , پارهمشکلی ندارید و علائم شما ناشی از الرژی به برخی مواد غذایی است نگران نباشید

0

علت ترک و پاره بودن زبان چیست؟ زبان , ترک , پارهباسلام، برای معاینه دقیق به متخصص گوش حلق و بینی مراجعه کنید احتمالا دچار زبان جغرافیایی هستید.

0

علت ترک و پاره بودن زبان چیست؟ زبان , ترک , پارهسلام مشکل شما می تواند اصطلاحا سندرم آلرژی دهانی باشدکه بدنبال خوردن برخی مواد غذایی ایجاد می شود که بعد از مدت کوتاهی نیز بهبودی حاصل می شود. به مرور مواد غذایی مقصر توسط فرد شناسایی می شود. در صورت ادامه مشکل نیاز است بررسی آلرژی صورت گیرد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ترک خوردن و پاره شدن زبان ممکن است به علت‌های مختلفی رخ دهد. این علائم می‌توانند نشان‌دهنده بیماری‌های پوستی، کمبودهای تغذیه‌ای یا وجود عفونت‌ها در بدن باشند. برخی از شایع‌ترین دلایل شامل کمبود ویتامین‌ها به خصوص ویتامین B12، آهن و زینک، و وجود بیماری‌های مانند بیماری بهجت، پسوریازیس یا بیماری‌های التهابی روده می‌شود. همچنین، واکنش‌های آلرژیک به برخی غذاها مانند کیوی یا گردو می‌تواند باعث ایجاد حساسیت و التهاب در زبان شود. درمان معمولاً با تعیین دقیق علت و برنامه‌ریزی برای مدیریت زمینه‌ای بیماری، همراه با تغییرات تغذیه‌ای و استفاده از داروهای مناسب انجام می‌شود. مراجعه به پزشک متخصص برای ارزیابی دقیق و درمان بهینه توصیه می‌شود.