با داشتن هماتوم در بارداری استراحت در چه حدی باید باشد؟

سلام من ۱۹هفته باردارم هماتومی به اندازه ۵۰ در ۱۰ دارم یعنی ۵سانت. نمیتونم استراحت مطلق باشم و همش دراز بکشم کسی نیست کارامو بکنه. دوتا سوال دارم از شما پزشکان مهربون که جواب سوالاتمونو میدین. ۱:میتونم درحد غذا پختن و چندتا ظرف شستن سرپا باشم؟؟ ۲: من هماتومم باوجود مصرف شیاف و استراحت هنوز جذب نشده و بزرگتر شده آیا نشستن روی مبل برای هماتوم ضرر داره؟؟

1

عزیزم استراحت نسبی داشته باشید و طولانی ایستاده نباشید و درحین کار بصورت دوره ای بنشینید و استراحت کنید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
2

سلام عزیزم به صورت کلی در بارداری اصلا استراحت مطلق نباید باشه به علت خطر ایجاد لخته خون در عروق بدن پس استراحت نسبی داشته باشین کارهاتون رو به شرطی ک خسته نشین بهتون فشار نیاد و زیاد سرپانایستید رو انجام بدین شیاف واژینال رو استفاده کنین و نگران نباشین

دکتر المیرا هاشمی اصل

جراح و متخصص زنان و زایمان
دکتر المیرا هاشمی اصل
5

سلام عزیزم نیازی به استراحت مطلق نیست ولی تا حدامکان استراحت داشته باشید

دکتر طاهره فروغی فر

فلوشیپ اختلالات کف لگنمتخصص و جراح زنان و زایمان و نازایی و...
دکتر طاهره فروغی فر
4

استراحت مطلق که لازم نیست کارها رو به ارومی انجام بدید پله و فعالیت سنگین و سکس ممنوعه.

دکتر بهناز خادمی دلجو

متخصص زنان زایمان نازاییجراحی زیبایی زنان
دکتر بهناز خادمی دلجو
3

عزیز استراحت مطلق در بارداری جایگاهی نداره، تا حد امکان استراحت داشته باشید، و نشستن روی مبل موردی نداره عزیز

دکتر فاطمه صفوی

متخصص زنان و زایمان و نازاییو جراحی های زیبایی زنان
دکتر فاطمه صفوی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

با توجه به میزان هماتوم شما، تنها استراحت کامل توصیه می شود. انجام کارهای منزلی سبب فشار بیشتر به رحم می شود که می تواند باعث بزرگتر شدن هماتوم شود. بنابراین، بسته به شرایط شما، ممکن است لازم باشد تا استراحت بیشتری داشته باشید و از نشستن برای مدت طولانی خودداری کنید تا هماتوم شما فرصت کافی برای جذب شدن داشته باشد. برای دریافت توصیه های بیشتر و مشورت های شخصی شده، با پزشک خود صحبت کنید.

در صورت داشتن هماتوم در بارداری، استراحت و مراقبت‌های کافی بسیار اهمیت دارند. با این حال، ممکن است نیازی نباشد که به طور مطلق استراحت کنید، مگر در موارد شدید به توصیه پزشک. برای فعالیت‌های سبک مانند غذا پختن یا شستن چند ظرف، معمولاً مشکلی وجود ندارد، اما باید از فعالیت سنگین و بلند کردن اجسام سنگین پرهیز کرد. نشستن بر روی مبل اگر با استراحت کافی همراه باشد، معمولا ضرری ندارد، اما بهتر است طولانی‌مدت نباشد و شرایط خاص شما توسط پزشک معالجتان بررسی شود. در مواردی که هماتوم جذب نشده یا بزرگتر شده، مشورت با پزشک ضروری است تا ارزیابی دقیق‌تری انجام شود و در صورت نیاز، درمان‌های مکمل تجویز گردد. مصرف شیاف و داروهای تجویز شده باید به دقت و طبق تجویز پزشک ادامه یابد. توصیه‌های کلی همیشه جایگزین مشورت با پزشک متخصص شما نمی‌شود.