در مورد ناخن جویدن کودکان راهنمایی می کنید؟

دختر ۹ ساله دارم که ناخن های دست خود را با دندان میکند وچند بار هم مشاهده کردم که با ناحیه تناسلی خود بازی میکند.چه راه حلی برای پایان این کارها ی دخترم به من پیش نهاد میکنید در این باره خیلی ناراحت هستم؟

0

درود بر شما. این رفتارها نشاندهنده اضطراب کودک شماست مراجعه حضوری به روانشناس پیشنهاد می شود

امینه رحمت

رواندرمانگر پویشی (ISTDP)زوج درمانگر(...
 امینه رحمت
0

با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکار محترم. در کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم دکتر گاربر ترجمه پرفسور سهامی بخشی به این مشکل اختصاص داده شده است.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

ناخن جویدن از موارد شایع در میان کودکان محسوب می شود . دلایل آن می تواند یادگیری، اضطراب، مشکل در ساختار و پوست انگشتان و یا مشاجرات خانوادگی باشد. ایجاد فضای آرام در خانه و صحبت کردن با آرامش با کودک و درک شرایط کودک در هنگام جویدن ناخن می تواند در پیشگیری مشکل کمک کند. لمس ناحیه تناسلس هم تا حدودی می تواند طبیعی باشد ولی باید اطلاعات دقیقی در این مورد کسب کرد. در این مورد خیلی نگران نباشید می توانید با مراجعه به یک روان شناس از موضوع اطلاعات دقیق تری کسب کنید. با این حال خیلی جای نگرانی نیست.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام این علائم می تواند نشانگر اختلال اضطرابی در کودکتان باشد که البته نیازمند بررسی است

دکتر الهام اسبقی

روانشناسمدرس دانشگاه
دکتر الهام اسبقی
0

سلام علائمی که مطرح فرمودید از نشانه های اختلالات اضطرابی هستند لطفا بصورت حضوری مراجعه بفرمایید

سارا امیریان

روانشناس کودک و نوجوان
 سارا امیریان
0

باسلام اطلاعاتی که فرمودین نشانه اختلال اضطرابی در کودک شماست در مورد بازی کردن با ناحیه تناسلی آن را نادیده بگیرید و زمانی که مشاهده کردین سر کودک خود را به کار دیگه ای گرم کنید.ناخن جویدن و بازی کردن با آلت تناسلی هر دو نشانه اضطراب است.

دکتر مونا فلسفی

روانشناس کودک
دکتر مونا فلسفی
0

سلام به شما. هم ناخن جویدن و هم تحریک ناحیه تناسلی در این سن عمدتا در اثر مسائل اضطرابی ایجاد یا تشدید می شوند. لذا می بایست علائم اضطرابی در فرزند شما بررسی و ریشه یابی شود و اقدامات درمانی متمرکز بر آن باشد که برای این منظور می بایست به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودک مراجعه داشته باشید. در کنار آن سعی کنید در چنین مواقعی واکنش مستقیم نشان ندهید. چرا که باعث تشدید اضطراب کودک شما و در نتیجه افزایش این رفتارها خواهد شد. تنها سعی کنید حواس او را پرت نمایید و به کار دیگری مشغولش کنید. محیط خانه را امن و دور از تنش نمایید و محبت و حمایت بیشتری نسبت به او داشته باشید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو