آیا مصرف متورال می تواند با کاهش سرعت ضربان نبض خطرناک باشد؟ علت تجویز متورال را نفرمودید. اگر یک تپش قلب ساده بوده, می شود پروپرانولول را جایگزین کرد. در صورتیکه بیماری قلبی مهمتری دارید ممکن است با نظر پزشکتان همین دوز ادامه داده شود یا داروی ضعیفتری جایگزین شود.اگر علامت خاصی ندارید نگران نباشید.. سلام دوز روزی نصف متورال درمان هیچ بیماری ای نمی باشد در صورت افت پایدار ضربان قلب زیر 60-55 متورال منع مصرف دارد.

متورال , کاهش

سلام. دکتر قلب داروی متورال ۵۰ به اندازه یک ماه نوشته اند که روزانه یک عدد نصف صبح و نصف شب. بعد از مصرف یک ماه دیدم دیگه نبضم به زیر ۶۰ می رسه . با دکتر مشورت کردم قبول کردن که اتفاقا ماه دوم این دارو را کاهش می دهیم یعنی روزی فقط یک نصف. حالا من با مصرف روزی یک نصف بعد از یکی دو هفته از ماه دوم می بینم سرعت نبض کم میشه می رسه به ۵۹ یا ۶۰ یا ۵۸. حال به نظر شما از این به بعد دوز دارو را به یک چهارم برسانیم . حالا که نبض من بدون مصرف این دارو به ۶۶ یا این حول وحوش می رسه چکار کنیم.

2
0

آیا مصرف متورال می تواند با کاهش سرعت ضربان نبض خطرناک باشد؟ متورال , کاهشعلت تجویز متورال را نفرمودید. اگر یک تپش قلب ساده بوده, می شود پروپرانولول را جایگزین کرد. در صورتیکه بیماری قلبی مهمتری دارید ممکن است با نظر پزشکتان همین دوز ادامه داده شود یا داروی ضعیفتری جایگزین شود.اگر علامت خاصی ندارید نگران نباشید.

-1

آیا مصرف متورال می تواند با کاهش سرعت ضربان نبض خطرناک باشد؟ متورال , کاهشسلام دوز روزی نصف متورال درمان هیچ بیماری ای نمی باشد در صورت افت پایدار ضربان قلب زیر 60-55 متورال منع مصرف دارد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

متورال که به نام علمی متوپرولول شناخته می‌شود، دارویی از دسته بتا بلوکر‌ها است که برای درمان فشار خون بالا، انواع خاصی از آریتمی‌های قلبی و پس از حمله قلبی تجویز می‌شود. یکی از اثرات جانبی معمول این دارو، کاهش ضربان قلب (برادیکاردی) است. ضربان قلبی که به طور مرتب از 60 ضربه در دقیقه پایین‌تر باشد، ممکن است نیاز به توجه پزشکی داشته باشد، به ویژه اگر با علائمی مانند سرگیجه، خستگی شدید، غش یا مشکلات تنفسی همراه باشد. تنظیم دوز متورال بر اساس پاسخ فرد به درمان و عوارض جانبی احتمالی ضروری است. تصمیم گیری برای تغییر دوز باید تحت نظر پزشک معالج و با انجام مرتب معاینات و بررسی‌های پزشکی باشد. ارتباط مستقیم و منظم با پزشک در صورت تجربه هرگونه تغییر ناخواسته در ضربان قلب حائز اهمیت است.