علت و نحوه ی درمان افزایش فریتین چیست؟ بالا بودن فرییتین ممکن است از وجود یک التهاب باشد که بایستی بررسی شود . یا ناشی از بیماری همو کروماتوز باشد . نیاز به ازمایش ، معاینه دقیق و بررسی کامل دارد .. با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین داخلی مراجعه فرمایید..

افزایش , فوق , فریتین

سلام،
در پی افزایش بیش از اندازه میزان فریتین ، به یکی از فوق تخصصهای خون و انکولوژی مراجعه کردم و ایشان بعد از چندین نوبت ویزیت و انجام سونوگرافی و ازمایش و تجویز روزی یک عدد آلوپورینول،به نتیجه مطلوبی دست پیدا نکردند. برای اطمینان جاهای مختلفی ازمایش داده ام اخرین نتیجه فریتین ۱۴۴۵ بود.میزان فولیک اسید نرمال بود اما
الان دکتر قرص فولیک اسید را نیز اضافه کرده اند.
آیا درد شدید مچ دستها ومیتواند ناشی از افزایش فریتین باشد؟ آیا این مشکل درمان قطعی دارد؟ متشکرم

2
1

علت و نحوه ی درمان افزایش فریتین چیست؟ افزایش , فوق , فریتینبالا بودن فرییتین ممکن است از وجود یک التهاب باشد که بایستی بررسی شود . یا ناشی از بیماری همو کروماتوز باشد . نیاز به ازمایش ، معاینه دقیق و بررسی کامل دارد .

2

علت و نحوه ی درمان افزایش فریتین چیست؟ افزایش , فوق , فریتینبا سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین داخلی مراجعه فرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

فریتین پروتئینی است که در بدن شما وجود دارد و به نگه داشتن آهن کمک می کند. افزایش فریتین معمولا نشانه ای از وجود وضعیت پزشکی خاصی مانند التهاب یا سرطان، بیماری کبد یا بیماری های وراثتی است. درد مچ دست ممکن است ناشی از افزایش فریتین باشد. برای کنترل این موضوع ممکن است نیاز به تزریق آهن، مدیکیشن یا در برخی موارد کاهش وزن باشد. بحث و مشورت با پزشک خود می تواند به شما کمک کند تا درمان مناسب را پیدا کنید.

افزایش سطح فریتین در خون می‌تواند نشانه‌ای از چندین وضعیت بالینی باشد، از جمله بیماری‌های التهابی، هموکروماتوزیس، بیماری‌های کبدی و حتی برخی عفونت‌ها. درمورد درد شدید مچ دست‌ها، افزایش فریتین به خودی خود به طور مستقیم باعث درد نمی‌شود، اما در برخی موارد، مرتبط با شرایطی مانند هموکروماتوزیس است که می‌تواند منجر به تجمع آهن در مفاصل و ایجاد درد شود. درمان قطعی بستگی به علت زمینه‌ای افزایش فریتین دارد. معمولاً نیاز به تشخیص دقیق از سوی پزشک و متخصص خون دارید. درمان ممکن است شامل فلبوتومی (خون‌گیری) برای کاهش سطح آهن و استفاده از داروها مانند دیفروکسامین باشد. علائم دیگر و وضعیت‌های پزشکی نیز باید به‌طور کامل ارزیابی شوند.