چگونه قوز بینی در دوره ی بلوغ برطرف می شود؟ سلام خیر نمیشه کاری کرد و نیاز به اقدامی نیس. به جز جراحی روشی برای برطرف کردن دائمی قوزبینی وجود ندارد.. سلام - شما در حال حاضر در سن رشد و بلوغ استخوان های صورت هستید - و بزرگتر شدن برجستگی استخوانی ( قوز بینی) امری کاملا طبیعی است . متاسفانه هیچ درمانی ( مثل ماساژ یا ورزش یا تزریق دارو در بافت ) برای ان وجود ندارد . همانطور که سایر استخوان های شما در این سن بلندتر و بزرگتر و پهن تر میشوند ، استخوان بینی و برجستگی های ان استثنا نیست . تنها توصیه ما به شما « صبر کردن » است زیرا تنها راه درمان این قوز ! جراحی زیبایی بینی ( رینوپلاستی ) است که درحال حاضر برای شما زود است . سن جراحی در دخترها 15-16 سالگی ( یا دو سال پس از شروع قاعدگی ) و پسرها ۱۷-۱۸ سالگی ( دو سال پس از تغییر وخشن شدن صدا) می باشد . با توجه به اینکه قرص نورم اسکین میخورید نشان میدهد به زیبایی چهره خود اهمیت میدهید . به درمان پوستی خود ادامه دهید زیرا مهمترین عامل در نتیجه جراحی رینوپلاستی ( زیبایی بینی ) کیفیت پوست بیمار است که در دست جراح نمی باشد . از طرفی اثار اکنه و جوش های این زمان در صورتیکه الان درمان نشود بعدا باعث بدی ظاهر و نیاز به روش های درمانی طولانی ( ساب سیژن و تزریق چربی و لیزر و.) می باشد . صبر کنید ، ورزش کنید ( جهت افزایش اعتماد به نفس ونشاط) ، درس بخوانید ، تفریح کنید و بگذارید ان « قوز » برای خود ناراحت باشد . در سن مناسب اگر همچنان تمایل داشتید( چون در حال حاضر داشتن کمی قوز بینی در اروپا مد شده است شاید تا دو سال دیگر در ایران هم مد شود ) قوز بینی شما با جراحی رینوپلاستی بر طرف میشود !.

قوز , دوره بلوغ , بینی

سلام من ۱۶ سالمه و بینیم در دوران بلوغ قوز پیدا کرده و بزرگ تر شده … ایا بعد از دوران بلوغ بینیم بهتر میشه یا نه؟ چگونه تو این سن قوز بینیم رو برطرف کنم؟ راه حلی هس الان بینیم بهتر بشه؟؟

3
1

چگونه قوز بینی در دوره ی بلوغ برطرف می شود؟ قوز , دوره بلوغ , بینیسلام خیر نمیشه کاری کرد و نیاز به اقدامی نیس

1

چگونه قوز بینی در دوره ی بلوغ برطرف می شود؟ قوز , دوره بلوغ , بینیبه جز جراحی روشی برای برطرف کردن دائمی قوزبینی وجود ندارد.

2

چگونه قوز بینی در دوره ی بلوغ برطرف می شود؟ قوز , دوره بلوغ , بینیسلام - شما در حال حاضر در سن رشد و بلوغ استخوان های صورت هستید - و بزرگتر شدن برجستگی استخوانی ( قوز بینی) امری کاملا طبیعی است . متاسفانه هیچ درمانی ( مثل ماساژ یا ورزش یا تزریق دارو در بافت ) برای ان وجود ندارد . همانطور که سایر استخوان های شما در این سن بلندتر و بزرگتر و پهن تر میشوند ، استخوان بینی و برجستگی های ان استثنا نیست . تنها توصیه ما به شما « صبر کردن » است زیرا تنها راه درمان این قوز ! جراحی زیبایی بینی ( رینوپلاستی ) است که درحال حاضر برای شما زود است . سن جراحی در دخترها 15-16 سالگی ( یا دو سال پس از شروع قاعدگی ) و پسرها ۱۷-۱۸ سالگی ( دو سال پس از تغییر وخشن شدن صدا) می باشد . با توجه به اینکه قرص نورم اسکین میخورید نشان میدهد به زیبایی چهره خود اهمیت میدهید . به درمان پوستی خود ادامه دهید زیرا مهمترین عامل در نتیجه جراحی رینوپلاستی ( زیبایی بینی ) کیفیت پوست بیمار است که در دست جراح نمی باشد . از طرفی اثار اکنه و جوش های این زمان در صورتیکه الان درمان نشود بعدا باعث بدی ظاهر و نیاز به روش های درمانی طولانی ( ساب سیژن و تزریق چربی و لیزر و.) می باشد . صبر کنید ، ورزش کنید ( جهت افزایش اعتماد به نفس ونشاط) ، درس بخوانید ، تفریح کنید و بگذارید ان « قوز » برای خود ناراحت باشد . در سن مناسب اگر همچنان تمایل داشتید( چون در حال حاضر داشتن کمی قوز بینی در اروپا مد شده است شاید تا دو سال دیگر در ایران هم مد شود ) قوز بینی شما با جراحی رینوپلاستی بر طرف میشود !

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

قوز بینی در دوران بلوغ می‌تواند ناشی از افزایش هورمون ها و تغییرات طبیعی ساختار بدن باشد. در برخی موارد، ممکن است با پایان یافتن دوران رشد، ساختار بینی تا حدی بهبود یابد. ولی راه های موثر برای کنترل و بهبود قوز بینی شامل صحبت با یک پزشک متخصص، استفاده از تکنیک‌های تنفسی، و اگر لازم اعمال جراحی برای تصحیح ساختار بینی است. همیشه به یاد داشته باشید که هر تصمیمی در مورد بدنتان باید با مشورت با یک متخصص انجام شود.

پاسخ به این سوال نیازمند درک دقیق فرآیندهای تغییرات بدنی در دوران بلوغ است. در دوران بلوغ، بسیاری از قسمت‌های بدن، از جمله بینی، رشد و تغییر می‌کنند. این تغییرات ناشی از هورمون‌های جنسی است که می‌تواند باعث شود بینی در این دوره بزرگ‌تر به نظر برسد یا قوز پیدا کند. احتمال بهبود طبیعی قوز بینی بعد از پایان رشد کلی بدن وجود دارد؛ اما این به ژنتیک و رشد فردی هر فرد بستگی دارد. راهکارهایی که می‌تواند تا حدودی به کاهش ظاهر قوز بینی کمک کند شامل تمرینات خاص صورت است که ممکن است باعث تقویت عضلات بینی شده و ظاهر آن را تغییر دهد. همچنین می‌توانید از مشاوره یک متخصص گوش و حلق و بینی برای تحلیل دقیق‌تر و ارائه راه‌حل‌های درمانی مانند جراحی استفاده کنید. در صورتی که نگرانی زیادی دارید یا بینی‌تان به شدت از لحاظ زیبایی شما را ناراحت می‌کند، مشاوره با یک جراح پلاستیک متخصص می‌تواند گزینه خوبی باشد ولی باید به یاد داشت که جراحی زیبایی در سنین پایین با احتیاط بیشتری همراه است. توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد با پایان دوران بلوغ از ظاهر بینی خود راضی‌تر می‌شوند، زیرا با تغییر زاویه و حجم چهره عمومی، بینی کمتر به چشم می‌آید.