آیا بیش فعالی فقط با دارو قابل درمان هست؟ سلام. اختلال بیش فعالی - کمبود توجه در اثر نقص عملکرد واسطه های بیوشیمیایی خاصی در قسمتهایی از مغز ایجاد می شود . این مشکل مانند اکثر مشکلات طبی با درمان صرفا کنترل می شود و از عواقب آن بر زندگی فردی و اجتماعی وشکل گیری شخصیت کودک پیشگیری می شود ولی تا به حال راهی برای درمان قطعی آن که از نظر علمی قابل تایید باشد پیدا نشده است. راه اصلی درمان این اختلال مصرف داروهایی است که نواقص بیوشیمیایی موجود در مغز را اصلاح می کنند و برای درمان این اختلال کارایی و اثر بخشی آنها تایید شده است و توسط روانپزشک تجویز می شود. مصرف دارو برای این بیماران مثل استفاده از عینک در ضعف بینایی است که نقص موجود راجبران می کند ولی ان را به کلی از بین نمی برد. در سیر طبیعی این اختلال در اکثر موارد علائم مربوط به بیش فعالی در سنین نوجوانی بهبود پیدا می کند و در عده ای از این بیماران علائم مربوط به کمبود توجه در بزرگسالی هم ادامه می یابد که ممکن است لازم باشد درمان ادامه پیدا کند . روش های درمانی دیگر مثل نوروفیدبک و . نتوانسته اند در پژوهشهای علمی معتبر کارایی و اثر بخشی خود را نشان دهند و کاربرد آنها به تنهایی بدون مصرف دارو توصیه نمی شود . چنانچه دارو به مقدار و مدت مناسب و تحت نظر روانپزشک استفاده شود مشکلی ایجاد نخواهد کرد و داروهای مورد استفاده در درمان بیش فعالی نسبتا کارآمد و ایمن هستند و برای درمان با انها جای نگرانی نیست. با آرزوی سلامتی و موفقیت دکتر دانیال خواجوی - متخصص روانپزشکی. با سلام و وقت بخیر. اختلال کم توجهی-بیش فعالی اختلالی شناسنامه دار و دارای سبب شناسی شناخته شده فیزیولوژیک میباشد، لذا خط مقدم درمان بویژه در کودکان، درمان دارویی خواهد بود. البته روشهای فرزندپروری مختص این کودکان نیز به عنوان مداخله مکمل دارای تاثیرات بالینی تایید شده ای در پژوهشهای مرتبط است. درمان نوروفیدبک نیز در برخی کودکان اثربخش گزارش گردیده است، لیکن نیمتواند به عنوان جایگزین درمان استاندارد این اختلال قرار بگیرد.. سلام به شما. علاوه بر درمان دارویی می توان از نروفیدبک نیز در درمان اختلال بیش فعالی - نقص توجه کمک گرفت. معمولا روش های درمانی باعث جلوگیری از ایجاد پیامدهای نامطلوب این اختلال بر روند رشد و تربیت و تحصیل کودک می شوند. بطور کلی در بسیاری از موارد تاخیر تکاملی که در مغز باعث نقصان توجه و تمرکز می شود با افزایش سن رو به بهبود می رود اما به جهت اینکه ممکن است آسیب های جبران ناپذیری در اثر این اختلال در این روند ایجاد شود درمان ضرورت خواهد داشت..

فعالی , بیش , خسته

با سلام و عرض خسته نباشید
من یه برادر هشت ساله دارم دکتر گفته بیش فعالی داره و دارو تجویز کرده میخواستم بپرسم آیا با استفاده از دارو بیش فعالی مداوا میشه؟ یا فقط کنترل میشه؟ و تا چه مدت باید دارو مصرف کند؟
و اصلا راه دیگری برای درمان هست یا نه؟
با تشکر و احترام
لطفا راهنمایی ام کنید

3
0

آیا بیش فعالی فقط با دارو قابل درمان هست؟ فعالی , بیش , خستهسلام. اختلال بیش فعالی - کمبود توجه در اثر نقص عملکرد واسطه های بیوشیمیایی خاصی در قسمتهایی از مغز ایجاد می شود . این مشکل مانند اکثر مشکلات طبی با درمان صرفا کنترل می شود و از عواقب آن بر زندگی فردی و اجتماعی وشکل گیری شخصیت کودک پیشگیری می شود ولی تا به حال راهی برای درمان قطعی آن که از نظر علمی قابل تایید باشد پیدا نشده است. راه اصلی درمان این اختلال مصرف داروهایی است که نواقص بیوشیمیایی موجود در مغز را اصلاح می کنند و برای درمان این اختلال کارایی و اثر بخشی آنها تایید شده است و توسط روانپزشک تجویز می شود. مصرف دارو برای این بیماران مثل استفاده از عینک در ضعف بینایی است که نقص موجود راجبران می کند ولی ان را به کلی از بین نمی برد. در سیر طبیعی این اختلال در اکثر موارد علائم مربوط به بیش فعالی در سنین نوجوانی بهبود پیدا می کند و در عده ای از این بیماران علائم مربوط به کمبود توجه در بزرگسالی هم ادامه می یابد که ممکن است لازم باشد درمان ادامه پیدا کند . روش های درمانی دیگر مثل نوروفیدبک و . نتوانسته اند در پژوهشهای علمی معتبر کارایی و اثر بخشی خود را نشان دهند و کاربرد آنها به تنهایی بدون مصرف دارو توصیه نمی شود . چنانچه دارو به مقدار و مدت مناسب و تحت نظر روانپزشک استفاده شود مشکلی ایجاد نخواهد کرد و داروهای مورد استفاده در درمان بیش فعالی نسبتا کارآمد و ایمن هستند و برای درمان با انها جای نگرانی نیست. با آرزوی سلامتی و موفقیت دکتر دانیال خواجوی - متخصص روانپزشکی

0

آیا بیش فعالی فقط با دارو قابل درمان هست؟ فعالی , بیش , خستهبا سلام و وقت بخیر. اختلال کم توجهی-بیش فعالی اختلالی شناسنامه دار و دارای سبب شناسی شناخته شده فیزیولوژیک میباشد، لذا خط مقدم درمان بویژه در کودکان، درمان دارویی خواهد بود. البته روشهای فرزندپروری مختص این کودکان نیز به عنوان مداخله مکمل دارای تاثیرات بالینی تایید شده ای در پژوهشهای مرتبط است. درمان نوروفیدبک نیز در برخی کودکان اثربخش گزارش گردیده است، لیکن نیمتواند به عنوان جایگزین درمان استاندارد این اختلال قرار بگیرد.

0

آیا بیش فعالی فقط با دارو قابل درمان هست؟ فعالی , بیش , خستهسلام به شما. علاوه بر درمان دارویی می توان از نروفیدبک نیز در درمان اختلال بیش فعالی - نقص توجه کمک گرفت. معمولا روش های درمانی باعث جلوگیری از ایجاد پیامدهای نامطلوب این اختلال بر روند رشد و تربیت و تحصیل کودک می شوند. بطور کلی در بسیاری از موارد تاخیر تکاملی که در مغز باعث نقصان توجه و تمرکز می شود با افزایش سن رو به بهبود می رود اما به جهت اینکه ممکن است آسیب های جبران ناپذیری در اثر این اختلال در این روند ایجاد شود درمان ضرورت خواهد داشت.