آیا ابتلای مجدد به زونا ممکن است؟

سلام خسته نباشید،من تقریبا دوماه پیش سمت چپ صورتم اول قرمز شدبعد تاول زدپزشک تشخیص دادن زونا هست ومن بامصرف یک دوره قرص آسیکلوویر بهبود پیدا کردم الان ۲ روزه ک دوباره همون قسمت صورتم پایین تاول زده واحساس میکنم مورمورمیشه میخواستم بدونم یعنی من دوباره زونا گرفتم؟

3

سلام زونا بیماری تکرار شونده می باشد.

دکتر هادی عباسی

متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی)
دکتر هادی عباسی
0

بله احتمال داره که عود کرده باشه. با این حال برای تشخیص قطعی به پزشک مراجعه کنید.

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
1

سلام باه احتمال عود در زونا وجود دارد گرچه شایع نیست و با شروع علائم حتما توسط متخصص بیماریهای عفونی معاینه شوید تا روند بیماری کنترل گردد

دکتر نیما دستگیر

متخصص بیماریهای عفونی و تب داردارای بورد تخصص از دانشگاه شهید بهشتی
دکتر نیما دستگیر
0

سلام احتمال عود مکرر است بهتره توسط متخصص عفونی ویزبت شوید

دکتر نیره صادقی

جراح و متخصص زنان زایمانزیبایی زنان
دکتر نیره صادقی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

انتقال مجدد زونا ناشی از افزایش فعالیت ویروس Varicella-zoster می شود - همان ویروسی که سبب زونا در ابتدا می شود. این ویروس معمولاً برای مدت طولانی در ناحیه پایین سیستم عصبی خوابیده است. با این حال، با توجه به اینکه شما در یک زمان نسبتاً کوتاه دوبار به زونا مبتلا شده اید، شما باید با پزشک خود تماس بگیرید تا ممکن است جنبه های دیگری از وضعیت سلامتی شما وجود داشته باشد. همیشه به یاد داشته باشید که صحبت با یک متخصص پزشکی می تواند در شناخت بهتر وضعیت خود و درک دقیق تر علائم و راهکارهای درمانی کمک کند.

بله، ابتلای مجدد به زونا ممکن است هرچند نادر است. زونا توسط ویروس واریسلا زوستر که عامل آبله مرغان نیز است، ایجاد می‌شود. بعد از ابتلای اولیه به آبله مرغان، ویروس می‌تواند در حالت نهفته در بدن باقی بماند و سال‌ها بعد به صورت زونا مجدداً فعال شود. عوامل مؤثر در ابتلای مجدد می‌تواند شامل ضعف سیستم ایمنی، استرس شدید یا دیگر مشکلات سلامتی باشد. با توجه به علائم شما که مشابه زونای قبلی است، ممکن است دوباره به زونا مبتلا شده باشید. پیشنهاد می‌شود مجدداً به پزشک مراجعه کنید و درمان مناسب را دریافت کنید. آسیکلوویر یا دیگر داروهای ضد ویروس معمولاً برای درمان زونا تجویز می‌شوند و در صورت استفاده به موقع می‌توانند روند بهبودی را تسریع کرده و شدت علائم را کاهش دهند. همچنین مدیریت و کنترل استرس و تقویت سیستم ایمنی می‌تواند به کاهش احتمال بازگشت زونا کمک کند.