آیا بیماری زونا واگیر دار است و درمان قطعی آن چطور است؟ دوست عزیزم سلام. زونا نوعی بیماری ویروسی است که توسط ویروس عامل بیماری آبله مرغان ایجاد می شود. هر فردی که زمانی مبتلا به آبله مرغان بوده است، ممکن است دچار زونا شود. ویروس این بیماری در سلول های خاصی در ریشه اعصاب به صورت نهفته و خاموش باقی می ماند ولی هنگامی که دوباره فعال شود باعث ایجاد زونا می گردد. ضعف سیستم ایمنی فرد ممکن است زمینه را برای تکثیر ویروس و حرکت آن در مسیر اعصاب به سمت پوست مساعد کند. بیماری ها، ضربه و استرس نیز ممکن است باعث تحریک این ویروس و ابتلا به زونا شوند. افرادی که به هر دلیل سیستم ایمنی آن ها ضعیف شده است، بیشتر مستعد ابتلا به زونا هستند. ویروس زونا تنها ممکن است افرادی را که تاکنون مبتلا به آبله مرغان نشده اند گرفتار کند و در این صورت نیز آن ها مبتلا به آبله مرغان می گردند و نه زونا. زونا نیاز به استراحت مطلق نداردوزونا معمولا پس از گذشت چند هفته خود بخود بهبود میابد.مصرف مسکن درد راکمتر میکند .باکمپرس سرد میتوان ضایعات راخشک کرد ودرد راکاهش داد.شروع داروهای ضد ویروس اگر سریع شرو ع شود ضایعات رامحدود میکند.. با سلام دوست عزیز زونا ویروس نهفته ابله مرغان در شاخه عصبی میباشد که در سن بالاتر میتواند بدلیل استرس یا ضعف سیستم ایمنی فعال شود در فاز ترشحی دست زدن به ترشحات میتواند سبب بروز زونا در فردی که قبلا آبله مرغان گرفته بشود جهت درمان به متخصص پوست مراجعه نمایید.یک چک اپ کامل دو هفته بعد از بهبودی لازم میباشد..

واگیر , زونا

سلام درمان قطعی زونا و آیا واگیر دار است یا نه احتیاج به استراحت کامل دارد و چه چیز باید خورد برای بهبودی سریع

2
3

آیا بیماری زونا واگیر دار است و درمان قطعی آن چطور است؟ واگیر , زونادوست عزیزم سلام. زونا نوعی بیماری ویروسی است که توسط ویروس عامل بیماری آبله مرغان ایجاد می شود. هر فردی که زمانی مبتلا به آبله مرغان بوده است، ممکن است دچار زونا شود. ویروس این بیماری در سلول های خاصی در ریشه اعصاب به صورت نهفته و خاموش باقی می ماند ولی هنگامی که دوباره فعال شود باعث ایجاد زونا می گردد. ضعف سیستم ایمنی فرد ممکن است زمینه را برای تکثیر ویروس و حرکت آن در مسیر اعصاب به سمت پوست مساعد کند. بیماری ها، ضربه و استرس نیز ممکن است باعث تحریک این ویروس و ابتلا به زونا شوند. افرادی که به هر دلیل سیستم ایمنی آن ها ضعیف شده است، بیشتر مستعد ابتلا به زونا هستند. ویروس زونا تنها ممکن است افرادی را که تاکنون مبتلا به آبله مرغان نشده اند گرفتار کند و در این صورت نیز آن ها مبتلا به آبله مرغان می گردند و نه زونا. زونا نیاز به استراحت مطلق نداردوزونا معمولا پس از گذشت چند هفته خود بخود بهبود میابد.مصرف مسکن درد راکمتر میکند .باکمپرس سرد میتوان ضایعات راخشک کرد ودرد راکاهش داد.شروع داروهای ضد ویروس اگر سریع شرو ع شود ضایعات رامحدود میکند.

0

آیا بیماری زونا واگیر دار است و درمان قطعی آن چطور است؟ واگیر , زونابا سلام دوست عزیز زونا ویروس نهفته ابله مرغان در شاخه عصبی میباشد که در سن بالاتر میتواند بدلیل استرس یا ضعف سیستم ایمنی فعال شود در فاز ترشحی دست زدن به ترشحات میتواند سبب بروز زونا در فردی که قبلا آبله مرغان گرفته بشود جهت درمان به متخصص پوست مراجعه نمایید.یک چک اپ کامل دو هفته بعد از بهبودی لازم میباشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بله، بیماری زونا می تواند به دیگران منتقل شود، اما فقط اگر شخص دیگری با حباب های حاصل از بیماری تماس داشته باشد. در خلاف تصور برخی افراد، زونا بیماری بسیار شایعی نیست و قابلیت انتقال آسان ندارد. درمان زونا ممکن است شامل مصرف انواع مختلفی از داروها برای کاهش درد و اثرات بیماری و همشیدنی با هراس های بیمار باشد. کلید بهبودی از زونا زمان و استراحت کافی است. خوردن یک رژیم غذایی سالم و متنوع همچنین می تواند بهبودی را تسریع کند.

زونا یا هرپس زوستر یک بیماری ویروسی است که ناشی از ویروس واریسلا زوستر می‌باشد. این ویروس همان ویروسی است که موجب آبله مرغان می‌شود. پس از بهبودی از آبله مرغان، ویروس در حالت خفته در اعصاب باقی‌ می‌ماند و در آینده ممکن است به صورت زونا بروز کند. زونا معمولاً مسری نیست، اما افرادی که زونا دارند می‌توانند ویروس را به کسی که هرگز آبله مرغان نداشته منتقل کنند و باعث بروز آبله مرغان در آن‌ها شوند. بیماری زونا به خودی خود واگیر ندارد. برای درمان زونا، معمولاً از داروهای ضد ویروس مانند آسیکلوویر، فامسیکلوویر یا والاسیکلوویر استفاده می‌شود که کمک می‌کنند شدت و مدت علائم کاهش یابد. ضد دردها، شامل استامینوفن یا ایبوپروفن، برای کاهش درد مفید هستند. استراحت مناسب و مصرف مایعات کافی نیز بسیار مهم است. تغذیه مناسبی مانند مصرف غذاهای سرشار از ویتامین C و E و کاهش مصرف کافئین توصیه می‌شود. امکان دارد واکسن‌های خاصی برای کاهش خطر آلودگی به زونا بعد از سن ۵۰ سالگی تجویز شوند.