تیرویید و پرولاکتین؟

سلام،شرح حال من ۴ساله بخاطر تخمدان پلی کیستیک داروهای سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون مصرف میکنم،بخاطر سرماخوردگی رفتم دکتر که دکار سونوی تیرویید واسم نوشت و چون سردرد دوران پریودی دارم ازمایش پرولاکتین و تیرویید و اهن نوشت،جواب سونو لوب راست کیست ۱.۵در۱میلیو لوب چپ یکم بزرگتر و کیست ۱.۵در۱.۵مشاهده شد،و ازمایشام نرمال بود و پرولاکتینم ۹۰۰ بالا بود،ازمایش ۶پریود دادم ممکنه بخاطر این باشه و مصرف سیپروتردن و .میشه راهنمایم کنین من از یه شهر بی امکاناتم

0

با سلام به نظر من پرولاکتین تکرارشود سوال تان را در پنل زنان و زایمان تکرار کنید تا سایر همکاران نیز پاسخ دهند در پنل زنان و زایمان

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

با عرض سلام، شما نیاز به انجام بررسی های تکمیلی از قبیل ام.آر.آی غده ی هیپوفیز ، اسکن تیرویید و نمونه برداری سوزنی از کیست های تیرویید دارید. برای پیگیری این موضوع باید با متخصص غدد مشاوره بفرمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
2

کیست های تیروئید چنانچه جز سالید نداشته باشند و فاقد فلوی عروقی باشند نیاز به نمونه برداری ندارد. در مورد پرولاکتین چنانچه میزان tsh نرمال است تست را در شرایط مناسب تکرار کنید.

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

علائم شما از ناراحتی تیرویید و افزایش سطح پرولاکتین به نظر می‌رسد. سیپروترون افکت و اسپیرونولاکتون اغلب برای کنترل علائم تخمدان پلی کیستیک استفاده می شوند. همچنین, سرماخوردگی می تواند اثرات آن را بر تیرویید و پرولاکتین تقویت کند. اگر سطح پرولاکتین شما زیاد است, بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا درمان مناسبی را پیشنهاد کند. اگرچه این مشکلات در شهرهای بزرگتر رایج تر هستند, برای شروع می توانید با رژیم غذایی سالم و ورزش منظم این مشکلات را کنترل کنید.

با توجه به کیست‌های مشاهده شده در لوب‌های تیرویید و سطح پرولاکتین بالا (900)، لازم است تا ارتباط بین مصرف سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون با این علائم بررسی شود. سیپروترون کامپاند می‌تواند منجر به تغییر در سطوح هورمونی شود، اما افزایش پرولاکتین به این حد نیازمند بررسی‌های بالینی بیشتر است. از آنجایی که آزمایشات شما در دوران پریود انجام شده، ممکن است سطح پرولاکتین موقتاً تحت تأثیر قرار گرفته باشد. توصیه می‌شود برای بررسی‌های دقیق‌تر به یک متخصص غدد یا داخلی مراجعه کنید تا بر اساس نتایج سونوگرافی و آزمایشات، درمان مناسبی انجام شود. همچنین مدیریت استرس و پایش منظم وضعیت هورمون‌ها بسیار حائز اهمیت است. اگر دسترسی به پزشک متخصص در شهر شما دشوار است، می‌توانید از خدمات پزشکی آنلاین استفاده کنید.