برای پایین آوردن Anti tpo چه باید کرد؟ بیماری لکه های پوستی سفید یا ویتیلیگو و اختلالات کار کرد تیرویید همان طور که به شما گفته شده بعلت اختلال در سیستم ایمنی ایجاد میشه . داروی خاصی برای این موضوع وجود نداره اما اجتناب از استرس و برخی مواد غذایی و استفاده از آنتی اکسیدان ها و رژیم فاقد گلوتن برای تنظیم سیستم ایمنی کمک کننده است . در صورت تمایل با ما تماس بگیرید ..

tpo , خسته , پوست , Anti tpo

با سلام و خسته نباشید
سابقه کم کاری تیروئید دارم.چند ساله تحت نظر هستم و قرص لووتیروکسین روزی ۱ عدد مصرف میکنم.دوساله لکه های سفید روی پوستم ایجاد شده و در حال زیاد شدنه.دکتر پوست رفتم گفتن رنگدونه های پوستت رو از دست دادی.الان یک دکتر گفت مربوط به anti tpo میباشه و سیستم ایمنی بدنم مختل شده.در ازمایشی که به تازگی انجام دادم tsh=۰.۸ , anti tpo=۶۸۵
چطوری باید این میزان رو پایین بیارم که سفید شدن پوستم متوقف بشه؟
ممنونم

1
1

برای پایین آوردن Anti tpo چه باید کرد؟ tpo , خسته , پوست , Anti tpoبیماری لکه های پوستی سفید یا ویتیلیگو و اختلالات کار کرد تیرویید همان طور که به شما گفته شده بعلت اختلال در سیستم ایمنی ایجاد میشه . داروی خاصی برای این موضوع وجود نداره اما اجتناب از استرس و برخی مواد غذایی و استفاده از آنتی اکسیدان ها و رژیم فاقد گلوتن برای تنظیم سیستم ایمنی کمک کننده است . در صورت تمایل با ما تماس بگیرید .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

با توجه به این که سابقه کم کاری تیروئید دارید و با توجه به Anti tpo بالا، باید مراقب سلامتی خود باشید. در بسیاری از موارد، افزایش anti-tpo می تواند نشان دهنده یک عارضه ایمنی مثل هاشیموتو باشد، که باعث می شود بدن به تیروئید حمله کند. این تیروئیدیت هاشیموتو است که معمولا باعث لکه های سفید بر روی پوست می شود. درمان شامل استفاده از هورمون های تیروئیدی مصنوعی مانند لووتیروکسین است که شما قبلاً از آن استفاده کرده اید. از طرف دیگر، برخی از ورزش ها، رژیم های غذایی و استرس نیز می توانند باعث افزایش anti-tpo شوند و باید از آن ها خودداری شود.

سطح Anti TPO بالا نشان‌دهنده وجود بیماری خود ایمنی مانند بیماری هاشیموتو است که می‌تواند به کم‌کاری تیروئید منجر شود. برای کنترل و کاهش سطح Anti TPO، حتماً تحت نظر پزشک متخصص غدد باشید. پزشک شما ممکن است به تغییر دوز لووتیروکسین یا معرفی داروهای مکمل فکر کند. در بعضی موارد، مکمل‌های سلنیوم ممکن است کمک‌کننده باشند، اما نباید بدون تجویز پزشک مصرف شوند. از مصرف رژیم غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و کاهش مصرف غذاهای التهابی مانند غذاهای فراوری شده، قندها و گلوتن غافل نشوید. همچنین، مراقبت کامل از پوست با استفاده از ضدآفتاب و کرم‌های مرطوب‌کننده توصیه می‌شود. با مشورت پزشک، می‌توان از درمان‌های موضعی یا نور درمانی (UVB) برای کاهش لکه‌های سفید استفاده کرد. منظم‌سازی وضعیت تیروئید می‌تواند به بهبود علائم کمک کند. مشورت با پزشک خود برای یک برنامه درمانی جامع و شخصی‌سازی شده ضروری است.