بالا بودن anti tpo در آزمایش خون به چه معناست؟

با سلام خدمت پزشکان محترم.
با توجه به آزمایش خون اخیر بنده لطفا بفرمایید بالا بودن anti tpo در آزمایش من ب چ معناست و چ اقدامی لازم است انجام دهم؟
و اینکه تیرویید من در چ مرحله ای است ؟

0

سلام آنتی TPO نوعی آنتی بادی ضد بافت تیرویید است و در بیماریهای خود ایمنی و اختلال عملکرد تیویید ممکنه بالا بره در حال حاضر آزمایش عملکردی تیرویید در محدوده نرمال دارید و همچنان نیاز به مصرف دارو تحت نظر پزشک دارید

دکتر حبیب سهیلی

رتبه اول بورد فوق تخصصی آسم و آلرژیعضو آکادمی آسم و آلرژی آمریکا
دکتر حبیب سهیلی
0

با سلام، با توجه به سابقه پرکاری تیروئید که تحت درمان با متی مازول نیز هستید و آنتی بادی بالا که به آن اشاره فرمودید، دچار بیماری پرکاری تیروئید از نوع اتو ایمیون یا به عبارتی دیگر بیماری گریوز هستید، حتما مصرف دارو ادامه یابد و زیر نظر پزشک فوق تخصص غدد باشید.

دکتر علیرضا عارف زاده

فوق تخصص غدد،رشد و متابولیسممتخصص داخلی
دکتر علیرضا عارف زاده
3

سلتم بالا بودن anti tpo نشان دهنده وجود بیماری خودایمن تیرویید هست و باتوجه به ازمایش نیاز به ادامه درمان دارید

دکتر زهرا سلطانی

فوق تخصص روماتولوژی
دکتر زهرا سلطانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

آنتی بادی ضد TPO یکی از انواع آنتی بادی هایی است که سیستم ایمنی بدن تولید می کند و به پروتئینی حمله می کند که در ساخت هورمون تیروئید مهم است. بالا بودن این آنتی بادی ممکن است نشان دهنده یک شرایط غیر طبیعی از قبیل هاشیموتو یا هایپوتیروئیدی باشد. این امر باعث می شود تیروئید کند کار شود و سطح هورمون تیروئید در بدن کاهش یابد. برای مدیریت این شرایط، ممکن است نیاز به درمان هایی برای تقویت عملکرد تیروئید یا کاهش سطح آنتی بادی در بدن باشد. با این حال، برای ارزیابی دقیق ویژگی ها و شرایط تیروئید شما، توصیه می شود با پزشک خود مشورت کنید.

بالا بودن سطح Anti TPO (آنتی‌بادی ضد تیروئید پراکسیداز) در آزمایش خون معمولاً به معنی وجود یک التهاب یا اختلال در عملکرد تیروئید است. این علامت اغلب مربوط به بیماری‌های خودایمنی تیروئید مانند تیروئیدیت هاشیموتو یا بیماری گریوز است. در تیروئیدیت هاشیموتو، سیستم ایمنی بدن به بافت تیروئید حمله می‌کند که می‌تواند منجر به کم‌کاری تیروئید شود. بیماری گریوز معمولاً باعث پرکاری تیروئید می‌شود. لازم است با یک پزشک متخصص غدد مشورت کنید تا بر اساس علائم بالینی و نتایج آزمایشات، تشخیص نهایی و برنامه درمانی مناسب ارائه شود. همچنین بررسی عملکرد کلی تیروئید از طریق تست‌های اضافی مانند TSH و Free T4 ممکن است ضروری باشد.