دلیل کمال گرایی از دیدگاه روانپویشی چیست؟ درود بر شما. برای پاسخ دقیق نیاز به اطلاعات بیشتری است. در حالت کلی کمالگرایی که شما بدان اشاره فرمودید کمالگرایی در حد مطلوب است. درجات کمال گرایی متفاوت است اگر به اندازه مناسب باشد نه تنها آسیب زننده نیست بلکه انگیزه فرد را در رسیدن به اهداف متعالی یاری می بخشد. ضمنا همه انسانها نیاز به تائید را دوست دارند و رفع این نیاز در حد مطلوب آن پسندیده است . توجه به این نیاز به افراد انگیزه پیشرفت می دهد.. سلام و درود به شما اساسا کامل گرایی و به دنبال آن، تایید طلبی، ریشه در احساس نقص یا شرم دارد. به تعبیر دیگر، درمان کامل گرایی یعنی ارتقای عزت نفس. بنابراین، افراد کامل گرا نیاز به تایید شدن را بیشتر از سایر افراد دارند، چون از درون احساس ارزشمندی ندارند و به اشتباه و در اثر قرار گرفتن در معرض تربیت غیر علمی، رفتار و شخصیت خود را مساوی هم می دانند. در حالی که شخصیت ما بسیار متفاوت از رفتاری است که انجام می دهیم. موفق باشید. با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکاران محترم. زمانی که ما در کودکی از بابت عملکردهای عالی تقویت گرفته و از بابت عملکردهای متوسط نادیده گرفته شده ایم؛ به مرور این باور در ما تقویت میشود که زمانی دوست داشتنی هستیم که عملکردی بی نقص داشته باشیم و در غیر اینصورت فردی ناقص و دوست نداشتنی خواهیم بود! در بزرگسالی انقدر پشت نقاب کامل بودن؛ احساس ناقص بودن را پنهان میکنیم که به مرور این نقاب را به عنوان بخشی از وجودمان پذیرا میشویم و به نوعی با نقاب یکی میشویم؛ در این مسیر تاییدی که به خاطر عملکرد وسواس گون؛ گاها از اطرافیان دریافت میکنیم یا اضطرابی که کاهش می یابد در حفظ و تداوم این دیدگاه غیرمنطقی تاثیرگذار خواهد بود. در نهایت گاهی بسیاری تکالیف و وظایف و موقعیتها را از دست میدهیم به خاطر فشار ناشی از معیارهای انعطاف ناپذیر دچار مشکلات خلقی و اضطرابی میشویم و به همین دلیل است که میگویند کمالگرایی و اهمالکاری دو روی یک سکه هستند.. با سلام با توجه به گفته های همکاران عزیز به کمال گرایی از یک دیدگاه دیگر هم می توان نگاه کرد و آنهم دیدگاه یادگیری اجتماعی است. از منظر این دیدگاه کمال گرایی نتیجه یادگیری و باید هایی است که والدین تکمیل بودن کارها داوما به فرزندان گ.شزد می کنند.. با سلام اگر با رفتن نزد یک روانشناس پس از گرفتن جلسات متعدد حس میکنید که درک نمیشوید یا برایتان ابهامات بیشتر میشود میتوانید روانشناس دیگری را جایگزین کنید البته که همه همکاران خوب هستند ولی به نظرم گاهی باید با توجه به ویژگیهای شخصیتی خود .میزان صبوری .مچ شدن تایم کاری و . روانشناستان را انتخاب کنید مهم بهتر و زودتر نتیجه گرفتن و به ارامش رسیدن است موفق باشید. سلام در دیدگاه روانکاوانه به این موضوع می پردازیم که چه علل یا عواملی باعث می شوند فرد احساس کم بودن بکند و برای اینکه دیگران متوجه این نقص در او نشوند تلاش می کند در هر زمینه ایی بهترین باشد . در واقع این موضوع یک دفاع است. و وقتی ماهیت عوامل ناخوآخواه برای فرد روشن و تحلیل شد می تواند در برابر آن قرار گیرد.. سلام به شما. کمال گرایی ریشه در اعتماد به نفس پایین دارد . اعتماد به نفس پایین باعث می شود فرد به دنبال گرفتن تایید از دیگران باشد و این به تلاش برای بی نقص بودن منجر خواهد شد/.

گرایی , کمال , کمال گرایی

سلام و وقت بخیر

از دید کلی هسته ی اصلی کمال گرایی جلب تایید دیگران است، اما وقتی روانشناسم این موضوع را به من نسبت می دهد احساس می کنم درست درک نشده ام چون بی نقص بودن کاری که انجام می دهم به خاطر خود آن کار به من انگیزه میدهد نه برای جلب تایید دیگران، آیا ارزیابی درستی از خودم دارم یا نیاز به تایید را انکار می کنم؟

7
0

دلیل کمال گرایی از دیدگاه روانپویشی چیست؟ گرایی , کمال , کمال گراییدرود بر شما. برای پاسخ دقیق نیاز به اطلاعات بیشتری است. در حالت کلی کمالگرایی که شما بدان اشاره فرمودید کمالگرایی در حد مطلوب است. درجات کمال گرایی متفاوت است اگر به اندازه مناسب باشد نه تنها آسیب زننده نیست بلکه انگیزه فرد را در رسیدن به اهداف متعالی یاری می بخشد. ضمنا همه انسانها نیاز به تائید را دوست دارند و رفع این نیاز در حد مطلوب آن پسندیده است . توجه به این نیاز به افراد انگیزه پیشرفت می دهد.

0

دلیل کمال گرایی از دیدگاه روانپویشی چیست؟ گرایی , کمال , کمال گراییسلام و درود به شما اساسا کامل گرایی و به دنبال آن، تایید طلبی، ریشه در احساس نقص یا شرم دارد. به تعبیر دیگر، درمان کامل گرایی یعنی ارتقای عزت نفس. بنابراین، افراد کامل گرا نیاز به تایید شدن را بیشتر از سایر افراد دارند، چون از درون احساس ارزشمندی ندارند و به اشتباه و در اثر قرار گرفتن در معرض تربیت غیر علمی، رفتار و شخصیت خود را مساوی هم می دانند. در حالی که شخصیت ما بسیار متفاوت از رفتاری است که انجام می دهیم. موفق باشید

0

دلیل کمال گرایی از دیدگاه روانپویشی چیست؟ گرایی , کمال , کمال گراییبا سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکاران محترم. زمانی که ما در کودکی از بابت عملکردهای عالی تقویت گرفته و از بابت عملکردهای متوسط نادیده گرفته شده ایم؛ به مرور این باور در ما تقویت میشود که زمانی دوست داشتنی هستیم که عملکردی بی نقص داشته باشیم و در غیر اینصورت فردی ناقص و دوست نداشتنی خواهیم بود! در بزرگسالی انقدر پشت نقاب کامل بودن؛ احساس ناقص بودن را پنهان میکنیم که به مرور این نقاب را به عنوان بخشی از وجودمان پذیرا میشویم و به نوعی با نقاب یکی میشویم؛ در این مسیر تاییدی که به خاطر عملکرد وسواس گون؛ گاها از اطرافیان دریافت میکنیم یا اضطرابی که کاهش می یابد در حفظ و تداوم این دیدگاه غیرمنطقی تاثیرگذار خواهد بود. در نهایت گاهی بسیاری تکالیف و وظایف و موقعیتها را از دست میدهیم به خاطر فشار ناشی از معیارهای انعطاف ناپذیر دچار مشکلات خلقی و اضطرابی میشویم و به همین دلیل است که میگویند کمالگرایی و اهمالکاری دو روی یک سکه هستند.

0

دلیل کمال گرایی از دیدگاه روانپویشی چیست؟ گرایی , کمال , کمال گراییبا سلام با توجه به گفته های همکاران عزیز به کمال گرایی از یک دیدگاه دیگر هم می توان نگاه کرد و آنهم دیدگاه یادگیری اجتماعی است. از منظر این دیدگاه کمال گرایی نتیجه یادگیری و باید هایی است که والدین تکمیل بودن کارها داوما به فرزندان گ.شزد می کنند.

0

دلیل کمال گرایی از دیدگاه روانپویشی چیست؟ گرایی , کمال , کمال گراییبا سلام اگر با رفتن نزد یک روانشناس پس از گرفتن جلسات متعدد حس میکنید که درک نمیشوید یا برایتان ابهامات بیشتر میشود میتوانید روانشناس دیگری را جایگزین کنید البته که همه همکاران خوب هستند ولی به نظرم گاهی باید با توجه به ویژگیهای شخصیتی خود .میزان صبوری .مچ شدن تایم کاری و . روانشناستان را انتخاب کنید مهم بهتر و زودتر نتیجه گرفتن و به ارامش رسیدن است موفق باشید

0

دلیل کمال گرایی از دیدگاه روانپویشی چیست؟ گرایی , کمال , کمال گراییسلام در دیدگاه روانکاوانه به این موضوع می پردازیم که چه علل یا عواملی باعث می شوند فرد احساس کم بودن بکند و برای اینکه دیگران متوجه این نقص در او نشوند تلاش می کند در هر زمینه ایی بهترین باشد . در واقع این موضوع یک دفاع است. و وقتی ماهیت عوامل ناخوآخواه برای فرد روشن و تحلیل شد می تواند در برابر آن قرار گیرد.

0

دلیل کمال گرایی از دیدگاه روانپویشی چیست؟ گرایی , کمال , کمال گراییسلام به شما. کمال گرایی ریشه در اعتماد به نفس پایین دارد . اعتماد به نفس پایین باعث می شود فرد به دنبال گرفتن تایید از دیگران باشد و این به تلاش برای بی نقص بودن منجر خواهد شد/