عوارض ترک مصرف قرص ریسپریدون چگونه است؟ با سلام دلیل تجویز دارو چه موردی بوده است به دلیل اینکه نسبتا دز بالا و ٥ میلی گرم در روز می باشد با قطع آن ممکن است دچار عود علایم شوید. با پزشک معالج مشورت نمایید.. سلام بهتر است داروی جایگزین استفاده کنید به پزشک خود اطلاع دهید.. باسلام با قطع مصرف دچار عود علایم میشوید. با سلام برای کنترل و رفع مشکلاتی که بیان کردید با پزشک معالج مشورت نمایید و بدون بررسی علت علایم فوق، تغییری در داروی مصرفی ندهید..

ریسپریدون , ترک , عوارض , قرص ریسپریدون , عوارض ترک

سلام خسته نباشید. عذر می خوام من حدود دو ماه که قرص ریسپریدون رو شروع کردم. حالا قرصش بهم نمیسازه و باعث بی قراری و بی تابی اضطراب و غیره شده. حالا می خوام قرصش رو قطع کنم باید چی کار کنم؟ شنیدم قرصش رو نباید به یک دفعه قطع کرد چون باعث افتادن فشار خون میشه؟

4
0

عوارض ترک مصرف قرص ریسپریدون چگونه است؟ ریسپریدون , ترک , عوارض , قرص ریسپریدون , عوارض ترکبا سلام دلیل تجویز دارو چه موردی بوده است به دلیل اینکه نسبتا دز بالا و ٥ میلی گرم در روز می باشد با قطع آن ممکن است دچار عود علایم شوید. با پزشک معالج مشورت نمایید.

2

عوارض ترک مصرف قرص ریسپریدون چگونه است؟ ریسپریدون , ترک , عوارض , قرص ریسپریدون , عوارض ترکسلام بهتر است داروی جایگزین استفاده کنید به پزشک خود اطلاع دهید.

2

عوارض ترک مصرف قرص ریسپریدون چگونه است؟ ریسپریدون , ترک , عوارض , قرص ریسپریدون , عوارض ترکباسلام با قطع مصرف دچار عود علایم میشوید

-1

عوارض ترک مصرف قرص ریسپریدون چگونه است؟ ریسپریدون , ترک , عوارض , قرص ریسپریدون , عوارض ترکبا سلام برای کنترل و رفع مشکلاتی که بیان کردید با پزشک معالج مشورت نمایید و بدون بررسی علت علایم فوق، تغییری در داروی مصرفی ندهید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ریسپریدون دارویی است که شدیدا به مغز وابسته است و هرگونه تغییر ناگهانی در مصرف آن می‌تواند باعث عوارض جدی شود. برای قطع این دارو باید با پزشک معالج خود در ارتباط باشید. او ممکن است پیشنهاد دهد تا مصرف دارو را به تدریج کاهش داده و سپس قطع کنید تا از شوک به بدن جلوگیری شود. قطع ناگهانی ریسپریدون می‌تواند باعث ناپایداری فشار خون ، اضطراب شدید ، بی‌قراری ، تاب‌ناکی و سایر عوارض جانبی شود.

ریسپریدون یک داروی ضد روان‌پریشی است که برای درمان انواع خاصی از اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی تجویز می‌شود. عوارض ترک ناگهانی این دارو می‌تواند شامل بی‌قراری، اضطراب، بی‌تابی، و حتی عود علائم بیماری اصلی باشد. افتادگی فشار خون یکی از عوارض احتمالی قطع ناگهانی دارو است. به هیچ عنوان نباید بدون مشورت با پزشک خود اقدام به قطع مصرف ریسپریدون کنید. پزشک ممکن است برنامه‌ای برای کاهش تدریجی دوز دارو ارائه دهد تا از بروز علائم ترک جلوگیری شود. همچنین، در صورت تجربه هرگونه عارضه جدی یا غیرمعمول، باید فوراً با پزشک خود در تماس باشید.