با فرد حسود و فخر فروش چگونه رفتار کنیم؟ با سلام و وقت بخیر. برخی ویژگیهای شخصیتی به ظاهر نرمال؛ اختلالات شخصیت دیرپایی هستند که تغییر آنها در صورت عدم بهره گیری از کمک حرفه ای؛ احتمالی نزدیک به غیرممکن دارد!!! فراموش نکنید تحقیر و تخریب نسبت به هویت انتسابی افراد؛ معمولا ناشی از احساس ضعف و حقارت در هویت اکتسابی؛ خود فرد تحقیرکننده است!!! گاهی آموختن راههای کنارآمدن با برخی افراد مخرب تنها گزینه پیش رو است؛ این افراد و این روابط در زندگی ما قابلیت دوری گزیدن و یا جایگزینی را ندارند که البته ارتباط با دخترخاله قطعا در این طیف قرار نمیگیرد. در صورت امکان از روابط آسیب زا فاصله بگیرید؛ احساس خود را سرکوب نکنید و پس از تایید نسبی بخشی از عقیده طرف مقابل (تکنیک خلع سلاح) عقیده خود را محکم و با آرامش و ترجیحا با لحنی شوخ طبعانه به مخاطب انتقال دهید. پس از تمرین این روش و در صورت دریافت نکردن نتیجه مطلوب؛ از ابتدا سعی کنید؛ در دور باطل بحث و جدل با فرد مورد نظر گرفتار نشوید.. با سلام و وقت بخیر با اقای دکتر موافقم حسادت یک ویژگی شخصیتی پایدار در فرد میباشد ولی فراموش نکنید که شما مسئول مشکل این فرد نیستید تا بخواهید با تغییر مثبت فرد احساس آرامش کنید مطمئنا اطرافیان شما نیز درباره این ویژگی اطلاعات لازم دارند و بهتر است بدانید در صورت تلاش برای تغییر دلیل آوردن مسامحه مصالحه و چشم پوشی نه تنها رنج شما کم نخواهد شد بلکه نا امیدتر میشوید لازم است ابتدا ایشان را با این ویژگی بپذیرید و نسبت به شیوه های رفتاری ایشان به صورت محترمانه بازخورد دهید و منتظر تغییر نباشید بلکه رفتار قاطعانه و رضایت بخش داشته باشید و خود را از فضای روانشناختی فرد جدا نگه دارید شاد باشید قدیری. با سلام صرف نحوه برخورد اطرافیان ،موجب تغییر در ایشان نخواهد شد، بلکه باید خودشان احساس نیاز و تمایل به تغییر داشته باشند و مراجعه نمایند.. باسلام بهترین کار پذیرش دیگران با همه ویژگی های مثبت و منفی است. سلام به شما. شما نخواهید توانست که ایشان را اصلاح کنید یا آرامش به او بدهید. تنها سعی کنید که رفتارهایی که ایجاد حساسیت می کند را تا حد امکان کاهش دهید و سعی کنید بپذیرید که چنین رفتارهایی ناشی از مسائلی در وضعیت سلامت روان فرد است و بعنوان ضعف او بپذیرید..

حسود , فخر , فروش

سلام/من دخترخاله ای دارم که خیلی تحقیرگر و حسود است ولی همیشه فکر میکنه دیگران دارن به زندگی خودش و زندگی خواهرش حسادت میکنن و همیشه هم در حال فخرفروشیه و با اینکه ما در بیشتر موارد اونو تایید میکنیم و مورد محبت قرار میدیم بازم با حسادت و تحقیر جواب میده .و اصلا منطق این رو نداره که بهش بفهمونیم داره اشتباه میکنه و اگر بهش بی محلی یا نگاه سنگین بشه دلیل بر حسادت طرف مقابل میدونه.اینم اضافه کنم شوهرش آدم محترم و خیلی با اخلاقی هست و از هیچی در زندگی کم نداره.چگونه باهاش رفتار بشه تا آرام بگیره؟

5
0

با فرد حسود و فخر فروش چگونه رفتار کنیم؟ حسود , فخر , فروشبا سلام و وقت بخیر. برخی ویژگیهای شخصیتی به ظاهر نرمال؛ اختلالات شخصیت دیرپایی هستند که تغییر آنها در صورت عدم بهره گیری از کمک حرفه ای؛ احتمالی نزدیک به غیرممکن دارد!!! فراموش نکنید تحقیر و تخریب نسبت به هویت انتسابی افراد؛ معمولا ناشی از احساس ضعف و حقارت در هویت اکتسابی؛ خود فرد تحقیرکننده است!!! گاهی آموختن راههای کنارآمدن با برخی افراد مخرب تنها گزینه پیش رو است؛ این افراد و این روابط در زندگی ما قابلیت دوری گزیدن و یا جایگزینی را ندارند که البته ارتباط با دخترخاله قطعا در این طیف قرار نمیگیرد. در صورت امکان از روابط آسیب زا فاصله بگیرید؛ احساس خود را سرکوب نکنید و پس از تایید نسبی بخشی از عقیده طرف مقابل (تکنیک خلع سلاح) عقیده خود را محکم و با آرامش و ترجیحا با لحنی شوخ طبعانه به مخاطب انتقال دهید. پس از تمرین این روش و در صورت دریافت نکردن نتیجه مطلوب؛ از ابتدا سعی کنید؛ در دور باطل بحث و جدل با فرد مورد نظر گرفتار نشوید.

0

با فرد حسود و فخر فروش چگونه رفتار کنیم؟ حسود , فخر , فروشبا سلام و وقت بخیر با اقای دکتر موافقم حسادت یک ویژگی شخصیتی پایدار در فرد میباشد ولی فراموش نکنید که شما مسئول مشکل این فرد نیستید تا بخواهید با تغییر مثبت فرد احساس آرامش کنید مطمئنا اطرافیان شما نیز درباره این ویژگی اطلاعات لازم دارند و بهتر است بدانید در صورت تلاش برای تغییر دلیل آوردن مسامحه مصالحه و چشم پوشی نه تنها رنج شما کم نخواهد شد بلکه نا امیدتر میشوید لازم است ابتدا ایشان را با این ویژگی بپذیرید و نسبت به شیوه های رفتاری ایشان به صورت محترمانه بازخورد دهید و منتظر تغییر نباشید بلکه رفتار قاطعانه و رضایت بخش داشته باشید و خود را از فضای روانشناختی فرد جدا نگه دارید شاد باشید قدیری

0

با فرد حسود و فخر فروش چگونه رفتار کنیم؟ حسود , فخر , فروشبا سلام صرف نحوه برخورد اطرافیان ،موجب تغییر در ایشان نخواهد شد، بلکه باید خودشان احساس نیاز و تمایل به تغییر داشته باشند و مراجعه نمایند.

1

با فرد حسود و فخر فروش چگونه رفتار کنیم؟ حسود , فخر , فروشباسلام بهترین کار پذیرش دیگران با همه ویژگی های مثبت و منفی است

0

با فرد حسود و فخر فروش چگونه رفتار کنیم؟ حسود , فخر , فروشسلام به شما. شما نخواهید توانست که ایشان را اصلاح کنید یا آرامش به او بدهید. تنها سعی کنید که رفتارهایی که ایجاد حساسیت می کند را تا حد امکان کاهش دهید و سعی کنید بپذیرید که چنین رفتارهایی ناشی از مسائلی در وضعیت سلامت روان فرد است و بعنوان ضعف او بپذیرید.