چطور میتوانم حسادت رو از خودم دور کنم؟

با سلام
چطور میتونم حسادت رو از خودم دور کنم،نمیخوام این حالت و اخلاق نادرستو داشته باشم،گاهی اوقات حتی کمی بعد که به مساله فکر میکنم میبینم اون موضوع اصلا جز خواسته و آرزوهام نیست اما در همون لحظه اول حس حسادت دارم،میشه راهنمائی کنین چه کار کنم؟

0

با سلام بسیاری از افراد خواسته ها و آرزوها و تمایلاتی دارند که وقتی به آن میرسند یا خوب درباره اش فکر میکنند میفههمند از آن آنها نیست. نیاز به بررسی و ارزیابی و در صورت لزوم برگزاری جلسات روانتحلیلی است.

سلمان جلالی

روانشناس بالینی و روانکاو
 سلمان جلالی
0

با سلام و وقت بخیر. هیچ فکر یا رفتاری در مقیاسی کوچک که مختل کننده عملکرد نباشد نیاز به نگرانی و مداخله نخواهد داشت. افکار شما خاصیتی بیرون از شما ندارند با تمارین ذهن اگاهی میتوانید انها را مدیریت کنید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

سلام بر شما دوست گرامی گاهی به دلایل مختلفی که باید از دید مشاور و با این فرایند مشاوره بررسی شود امکان دارد افراد اولین واکنششان به پیشرفت یا انجام رفتاری توسط دیگران حسادت باشد که یکی از دلایل آن میتواند سبک نادرست فرد در زندگی اش باشد و حتی شرایط خانوادگی پذیرش نشدن بی قید و شرط و حتی قیاس های بی جا یا حتی هدفمند پیش نرفتن در زندگی شخصی و جمعا یک نوع اعتماد به نفس اندک که در کل ندیدن توانمندی ها پیشرفت ها و ویژگی های خوب خود فرد رو به شکل عادت در زندگی ایجاد میکند و از ان پس نگاه فرد به جای اینکه به خود و توانمندی ها و مسیر زندگی اش و پیشرفتها و اهدافش باشد نگاهش به راه و مسیر دیگری است و آنچه در هر زمینه دارد با نگاهی سرشار از حسرت خصومت می نگرد و این شبیه یک سبک در زندگی فرد میشود ،بنابراین لازمه با مشاور صحبت کنید و تکنیک هایی در راستای ارتقا اعتماد به نفس واقعی ،هدفمندی در زندگی ،ایجاد انگیزه و پذیرش و دوست داشتن بی قید و شرط نسبت به خودتون به صورت واقعی دریافت کنید و با دیدن خودتان اهدافتان توانمندی هایتان و تلاشتان و لذت و بازخورد مثبت از تلاش در مسیرتان و نتایج خودتان و ارتقا اعتماد به نفستان این مساله رو حل کنید،بنابراین مشاوره کمک خوبی برای رفع این مساله خواهد بود شاد و موفق باشید

فاطمه خوشدل

روانشناس
 فاطمه خوشدل
0

سلام به شما. برای بررسی بیشتر این مساله نیاز به مراجعه به یک درمانگر با رویکرد تحلیلی است.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو