پانیک , چرا , متعهد

چرا بعد از سه سال پانیک درمان نشده؟

سلام و عرض ادب خدمت پزشکان محترم و متعهد
من سه ساله پانیک دارم ولی هنوز درمان نشدم.بخدا خسته شدم همش ارزوی مرگ میکنم.شاید دلیل اصلی از افسردگی شروع شده!بیکاری و هزار جور مشکل دارم.همیشه خسته ام و خواب الودگی دارم.همین باعث میشه قهوه بخورم تا بتونم برم بیرون و . کلافه شدم از بیحالی و خستگی مفرط.تو خونه مادرم خیلی گیر میده بهم سر هر موضوعی که البته مقصرم خودمم.کدام دکتر تز دکتری در مورد پانیک داره؟

0

سلام به شما. اختلال پانیک با وجود اینکه علائم بسیار شدید و آزارنده ای دارد معمولا پاسخ مناسبی به درمان می دهد . مگر اینکه عامل یا عواملی در مسیر بهبود ایجاد خلل نماید. از جمله چنین مواردی می توان به وجود یک زمینه اضطرابی ریشه دار و مزمن در فرد، وجود افسردگی، وجود عوامل تنش زا در زندگی و روابط فرد، عدم پی گیری مناسب درمان و اقدام به خوددرمانی، عدم تنظیم مناسب دارو و اشاره نمود. در بسیاری از موارد استفاده از روان درمانی نیز در کنار درمان دارویی نقش موثری در بهبود ایفا می کند و بهتر است از این روش درمانی نیز در کنار درمان دارویی پی گیرانه همراه با تنظیم و اصلاح داروهای مصرفی بهره ببرید. با آرزوی سلامتی برای شما.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام و وقت بخیر. قهوه برای هر اختلال اضطرابی میتواند نقش محرک را داشته باشد؛ پس سعی کنید گام به گام مصرف آن را محدود و با دمنوشهای گیاهی و یا دارویی به صلاحدید پزشک معالجتان جایگزین کنید. پنیک معمولا به درمان دارویی به خوبی پاسیخ میدهد اما اگر بتوانید درمانهای شناختی-رفتاری را نیز کامل کنید بهبودی تسریع خواهد یافت. از دیدگاه روانشناختی آموزش منطق فیزیولوژیک حملات پانیک و فراهم آوردن شرایط مواجهه با حملات در شرایط ایمن به همراه جلوگیری از پاسخهای اجتنابی اساس غلبه بر پانیک را تشکیل می دهد. به عنوان منبع خودیاری کتاب رهایی از حملات پانیک (نوشته دکتر فاکس ترجمه تابعی از نسل نواندیش) را مطالعه بفرمایید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام در صورتیکه تشخیص تنها پانیک باشد معمولا به درمان پاسخ خوبی می دهد ولی با توجه به اینکه از افسردگی نیز شکایت دارید نیاز به تغییر دز و یا نوع داروها در صورت عدم پاسخ دهی می باشد ودر کنار آن نیز از روان درمانی و استفاده از دستکاه rTMS کمککننده خواهد بود.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام. مساله شما نیاز به مقداری تغییرات در روند درمان دارد تا پاسخ درمانی تکمیل شود

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد