فکر خودکشی - تو گوگل سرچ میکنه راههای خودکشی هست پاشو کرده تو یه؟

سلام برادرم ۱۹ سالشه سال دومی بود که کنکور میداد دیشب بابام بهش گفت درس نخوندی اینجوری شد و قهر کرد و گفت خودم و میکشم از صب تا حالا هر چی تو گوگل سرچ میکنه راههای خودکشی هست پاشو کرده تو یه کفش الان برین برام دفترچه خدمت بگیرین تا اونجا راحتترم خودم بکشم ما باید الان چیکارش کنیم تو این موقعیتم از محالاته روانشناس بره مسئله خودکشی و اینجوری جدیتر میگیره ما الان رو خودمون نمیاریم هر دقیقه داره میگه میترسیم بگیم جدی بگیره موضوع و میشه راهنمایی کنید

0

با سلام با توجه به شرایط موجود این حالات در برخی افراد بوجود میاد. البته بخشی از آن بستگس به رفتار خانواده داشته و دارد. حرفهایی که او می زندنوعی مکانیزم دفاعی است که برادر شما برای حفظ سیتم روانی خود بکار می برد. شما باید رفتاری کاملا طبیعی داشته باشید و به او امیدواری دهید. البته نباید دلسوزی بیش از حد و یا اینکه چیزی نشده را نگوییم بگوییم خب هرکس باشه با این شرایط ناراحت می شه این طبیعیه ولی آدم باید واقعیت ها را بپذیره و به آینده امیدوار باشه. اینکه ابراز اقدام به خودکشی میکنه احتمال بعیدی است ولی با این حال باید دورادور مدتی مراقب او باشید . اگر ممکن باشه برای مشاوره برای رفتن یا نرفتن به سربازی و هدف گذاری با یک روان شناس صحبت کنید. با توجه به ظرفیت کنکور قبولی برای همه امکانپذیر خواهد بود. مشاوره برای انتخاب یکی از رشته ها هم می تواند کمک کننده باشد.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
1

سلام. مسلما در موقعیتی که برادر شما دارد( ناکامی در کنکور) بهترین کار حمایت خانواده است و سرزنش کردن، چیزی را درست نمیکند. مطرح کردن خودکشی ، از طرف هر کسی باید جدی گرفته شود. پس اولین کار اینه که مراقبش باشید. و با صحبت کردن و حمایت روانی، سعی کنید به او اطمینان خاطر بدهید که برای جبران ناکامی ، روش های مختلفی وجود دارد. اما به هر حال داشتن قصد خودکشی جزو اورژانس های روانپزشکی است و باید فرد مزبور به مراکز درمانی یا روانپزشک مراجعه کند.

دکتر کیانوش عباس آبادی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر کیانوش عباس آبادی
2

سلام. افکار و تهدید به خودکشی را باید در هر حالتی جدی گرفت و به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کرد. از طرفی رفتار خانواده نسبت به تهدید خودکشی برادرتون نباید طوری باشه که فرد تشویق بشه و از این کار به عنوان روشی جهت جلب توجه و محبت استفاده کنه. در این موارد توصیه به حمایت و عدم سرزنش و به کارگیری روشهای حل مسئله با کمک مشاور و. در مشکل پیش آمده میشه.

دکتر راضیه زرین فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکسکس تراپیست
دکتر راضیه زرین فرد
1

با سلام وجود افکار خودکشی و ابراز آن باید جدی تلقی شود، هر چند که تصور شود که تنها جنبه تهدید دارد. در حال حاضر نیاز به نقش حفاظتی خانواده می باشد و سرزنش وانتقاد در حال حاضر شرایط را سخت تر خواهد کرد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام و وقت بخیر. با اینکه ماهیت پیراخودکشی مشهود است اما باز هم جز موارد اضطراری است و نیاز به توجه ویژه دارد بالاخص در سن ایشان. تنها گذاشته نشوند و به صورت نامحسوس مراقبت داشته باشند. حمایت خانواده وجود داشته باشد و ترغیب برای مشورت با یک مشاور برای تعیین هدف برای آینده. شماره های فوریتی 1480 و 123 را همواره در ذهن داشته باشید و مشورت بگیرید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
-1

سلام. به بیمارستان دارای اورژانس روانپزشکی مراجعه کنید.

دکتر مریم تاج دینی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر مریم تاج دینی
0

با سلام بهتر است جدی بگیرید. حتما نیاز به مراجعه و ویزیت دارند.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
-1

سلام. در چنین مواقعی بهترین اقدام مراجعه فوری به روانپزشک است

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو